Ένας άνθρωπος δαπανάει κατά μέσο όρο στην ζωή του περίπου 90.00 ώρες μπροστά στο γραφείο του. Σίγουρα όταν κάποιος εργάζεται, το τελευταίο πράγμα που μπορεί να τον απασχολήσει είναι το να ενυδατώνεται επαρκώς  και να θυμάται να καταναλώνει αρκετό νερό ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για να διασφαλίσετε σαν εργοδότης ότι η επιχείρησή σας λετιουργεί ομαλά δεν αρκούν μονάχα οι καλές επιχειρηματικές πρακτικές αλλά το να φροντίσετε ώστε οι εργαζόμενοί σας μένουν υγιείς και ενυδατωμένοι κατά την ώρα της εργασίας τους. 

Οι εργοδότες στην Ελλάδα υποχρεώνονται βάσει νομοθεσίας να παρέχουν πόσιμο νερό είτε δροσερό είτε ζεστό, στον εργασιακό χώρο. Οι νόμοι που αφορούν το πόσιμο νερό ισχύουν για όλο το προσωπικό. Σαν εργοδότες λοιπόν οφείλετε να ακολουθείτε κατά γράμμα την νομοθεσία. Ωστόσο το να διασφαλίζεις ότι το εργατικό δυναμικό σου εργάζεται σε υγιές περιβάλλον κατά την εκπλήρωση των καθηκόντων τους αποτελεί ευθύνη και χρέος ενός καλόυ εργοδότη ,ανεξαρτήτως του υπορεωτικού της νομοθεσίας. Οι θερμοψύκτες Emelia είναι η πιο κατάλληλη επιλογή προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι οι εργαζόμενοι σας δεν αφυδατώνονται αλλά παραμένουν υγιείς δουλεύοντας  αποδοτικά.

Το να προσθέσετε έναν θερμοψύκτη Emelia ενδεχομένως να φαίνεται μια απλή προσθήκη. Παρολαυτά η εγκατάσταση του στον εργασιακό έχει περισσότερα οφέλη από αυτά που ίσως είχατε φανταστεί.

 

Δείτε παρακάτω 6 οφέλη που μορείτε να αποκομοίσετε απ την εγκατάσταση ενός θερμοψύκτη Emelia 

 

1. Οι θερμοψύκτες Emelia προσφέρουν άμεση διανομή νερού.

Οι θερμοψύκτες της Emelia διαθέτουν δυνατότητα παροχής νερού είτε ζεστού είτε κρύου. Ο θερμοψύκτης IMI Cornelius είναι ικανός να παράγει θερμοκρασίες ζεστού νερού από 70 μέχρι και 90 βαθμούς κελσίου μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Με τους διανομείς ζεστού νερού, δεν θα χρειάζεται πλέον να βράζετε τον βραστήρα για να φτιάξετε ένα φλιτζάνι τσάι ή καφέ. Το νερό βράζει αμέσως  και επομένως δεν θα χρειάζεται πλέον να περιμένετε μεγάλες χρονικές περιόδους για να ζεσταθεί το νερό. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι γίνεται πολύ πιο αποδοτική διαχείριση χρόνου.

Τρέχουν οι προθεσμίες; ;Έχετε πολλές εργασίες που πρέπει να παραδοθούν άμεσα; H προσθήκη ενός θερμοψύκτη Emelia στον εργασιακό χώρο και μάλιστα σε έναν κοινό χώρο που είναι συγκεντρωμένοι οι εργαζόμενοι θα σας «λύσει» τα χέρια και θα εξοοικονομήσει χρόνο. Ο λόγος είναι ότι οι εργαζόμενοι δεν θα  χρειάζεται να πάνε μέχρι την κουζίνα ώστε να πιούν νερό αλλά μπορούν να μεταβούν πολύ πιο γρήγορα σε έναν θερμοψύκτη που βρίσκεται ακριβώς δίπλα τους. 

 

2. Εξοικονομήστε χώρο με τους θερμοψύκτες της Emelia 

Οι θερμοψύκτες της Emelia καταλαμβάνουν χώρο μόλις 0,32τ.μ. Οι θερμοψύκτες λειτουργούν ως βραστήρας, φίλτρο νερού αλλά και ως ψυγείο ταυτόχρονα. Συνεπώς είναι πολύ προτιμότερο να διαθέτετε ένα μηχάνημα που καλύπτει 3 ανάγκες παρά να έχετε τρία τα οποία καταλαμβάνουν  εντέλει,αχρείαστο χώρο στην κουζίνα. Μες την προσθήκη ενός θερμοψύκτη νερού Emelia θα δείτε ότι η εικόνα της κουζίνα σας, θα δείχνει πολύ πιο προσεγμένη και οργανωμένη ώστε να μπορεί και να την επισκεφτεί και κάποιος πελάτης.

 

3. Εύκολη εγκατάσταση θερμοψύκτη Emelia

Η εγκατάσταση ενός θερμοψύκτη είναι μια απλή διαδικασία. Οι έμπειροι επαγγελματίες της Emelia είναι δίπλα σας ώστε να εγκαταστήσουν ένα θερμοψύκτη Emelia στον εργασιακό σας χώρο, γρήγορα και χωρίς μεγάλη αναστάτωση. Η τεχνική μας ομάδα είναι στην διάθεσή σας προκειμένου να σας καθοδηγήσουν πλήρως στον τρόπο λειτουργίας του θερμοψύκτη αλλά και στις διάφορες ρυθμίσεις του, ώστε να έχετε έναν σταθμό ενυδάτωσης γραφείου που λειτουργεί σε χρόνο μηδέν.

 

4. Αυξήστε την παραγωγικότητα των υπαλλήλων σας με έναν θερμοψύκτη Emelia

Ο κύριος λόγος για να εγκαταστήσετε έναν θερμοψύκτη Emelia είναι να ωφελήσετε τους υπαλλήλους ή τους συναδέλφους σας  αποδεικνύοντας τη φροντίδα με την οποία χειρίζεστε τις ανάγκες του προσωπικού και των επισκεπτών σας. Επιπλέον, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι η προτεραιότητα στην υγεία και την ενυδάτωση των εργαζομένων σας μπορεί να ωφελήσει και εσάς και την εταιρεία.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, η επαρκής κατανάλωση νερού βοηθάει στην ενυδάτωση του οργανισμού απομακρύνοντας τις περιττές τοξίνες οι οποίες ευθύνονται μερικώς για τα υψηλά επίπεδα στρες.

Οι υπάλληλοί σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν θερμοψύκτη Emelia με τόσους διαφορετικούς τρόπους είτε αυτό αφορά την προετοιμασία μιας ζεστής σούπας ή ενός ζεστού καφέ , μέχρι την ενυδάτωση από την δροσιά ενός κρύου ποτηριού νερού. 

Η αφυδάτωση είναι ικανή να έχει επιζήμια επίδραση στην συγκέντρωσή μας και στην παραγωγικότητά μας , με τον εξής τρόπο. Όταν το σώμα μας είναι αφυδατωμένο, τότε τα αιμοφόρα μας αγγεία συστέλλονται και ως εκ τούτου ο καρδιακός ρυθμός και η θερμοκρασία του σώματος μπορεί να αυξηθούν δραματικά προκαλώντας στον οργανισμό, πονοκεφάλους και πτώση της διάθεσης. Συνεπώς πλήττεται σημαντικά η αυτοσυγκέντρωσή μας και είναι δύσκολο να εργαστούμε και να ολοκληρώσουμε τις εργασίες μας με συνέπεια. Αποκτήστε λοιπόν έναν θερμοψύκτη Emelia για να δώστε την δυνατότητα στους συναδέλφους σας να αναστρέψουν τις επιπτώσεις της αφυδάτωσης με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, ώστε να αποδίδουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθημερινά.

 

5. Οι θερμοψύκτες Emelia προσφέρουν καλύτερη ποιότητα νερού

Σε αντίθεση με το νερό βρύσης που απολυμαίνεται με χλώριο, το εμφιαλωμένο νερό από τους θερμοψύκτες Emelia απολυμαίνεται με όζον, το οποίο είναι άγευστο, άοσμο και ασφαλές για την υγεία χωρίς να αλλοιώνει την ποιότητα του νερού. Παράλληλα το γεγονός ότι δεν έρχεται σε επαφή με παλιές σωληνώσεις το καθιστά καθαρό και απαλλαγμένο από βλαβερά για την υγεία στοιχεία όπως μικρόβια, βακτήρια, βαρέα μέταλλα. Χάρη στην ύπαρξη του φίλτρου ενεργού άνθρακα που διαθέτουν οι θερμοψύκτες Emelia, οι υπάλληλοι σας θα μπορούν να καταναλώνουν καθαρό και ποιοτικό νερό ενισχύοντας το ανοσοποιητικό τους σύστημα και την υγεία τους γενικότερα. 

 

6. Δώστε χρώμα στο γραφείο σας με έναν θερμοψύκτη Emelia 

Αν επιθυμείτε να δώσετε μια διαφορετική αισθητική και νότα χρωμάτων, η Emelia πρωτοτυπεί στον χώρο των θερμοψυκτών χρησιμοποιώντας ακρυλική βαφή προκειμένου να μεταμορφώσουμε τον θερμοψύκτη στο χρώμα που επιθυμείτε, για να ταιριάζει όσο πιο ιδανικά στον χώρο σας. Επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα από την ποικιλία που προσφέρουμε και εγκαταστήστε έναν θερμοψύκτη Emelia EBAC για να ξεχωρίσετε και να «ζωντανέψετε» την εικόνα του γραφείου σας.

 

Εμπιστευτείτε την Emelia 

Η Emelia διαθέτει ένα μεγάλο εύρος θερμοψυκτών με διαφορετικές λειτουργίες και δυνατότητες. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, υπάρχει σίγουρα ένας θερμοψύκτης νερού Emelia διαθέσιμος που να ταιριάζει στις προδιαγραφές σας. Γι’ αυτό λοιπόν λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω οφέλη που παρέχουν οι θερμοψύκτες Emelia στον εργασιακό χώρο, όχι μόνο για την παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας, αλλά για όφελος της υγείας και της ευημερίας όλων, εάν επενδύσετε στην προσθήκη ενός θερμοψύκτη είναι σίγουρο ότι οι ικανοποιημένοι εργαζόμενοι θα φέρουν και καλύτερα αποτελέσματα στην επιχείρηση σας. Εξάλλου ποτέ δεν ξέρετε, ίσως η επόμενη καλύτερη ιδέα της εταιρείας σας, έρθει στο μυαλό ενός μέλους του προσωπικού καθώς ξαναγεμίζει το φλιτζάνι του με λίγο δροσιστικό νερό.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να προμηθευτείτε τους θερμοψύκτες Emelia:

Τατοϊου 45 – Αχαρναί
Τηλ: 210 55 81 245
Fax: 210 55 81 249
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 
Read 731 times Last modified on Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 10:13
Rate it
(0 votes)