Η σύνδεση του νερού με τη μείωση του στρες είναι αρκούντως τεκμηριωμένη από διάφορες έρευνες και μελέτες της Επιστημονικής κοινότητας. 

Όταν διατηρούμε τον οργανισμό μας ενυδατωμένο, διατηρούμε ταυτόχρονα χαμηλά τα επίπεδα του στρες. Οι νεότερες μελέτες δείχνουν πως ακόμα και μισό λίτρο αφυδάτωσης μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα κορτιζόλης στον οργανισμό μας. Η κορτιζόλη είναι ουσιαστικά η ορμόνη που ρυθμίζει το στρες. Το Ινστιτούτο Ιατρικής διαπίστωσε ότι μια επαρκής πρόσληψη (AI) για τους άνδρες είναι περίπου 3 λίτρα (περίπου 13 φλιτζάνια) συνολικά υγρά την ημέρα. Το AI για τις γυναίκες είναι 2,2 λίτρα (περίπου 9 φλιτζάνια) συνολικά υγρά. Αυτό που συμβαίνει στο σώμα μας όταν δεν του παρέχουμε αρκετά υγρά είναι ότι του προσθέτουμε άγχος και θα χρειαστεί να έρθουμε αντιμέτωποι με τις συνέπειες μελλοντικά, λέει ο Carlson R.D., διευθυντής της διατροφής των επιδόσεων στην Performance Athletes και εκπαιδευτής αθλητών παγκόσμιας κλάσης.

Ο ψύκτης νερού στη βοήθεια του μεταβολισμού

Η κατανάλωση καθημερινής ποσότητας νερού αποτελεί την καλύτερη αντιμετώπιση στην κατακράτηση υγρών. Το νερό μας βοηθά να καταναλώνουμε λιγότερο φαγητό (δοκιμάστε να πίνετε 2 ποτήρια νερό πριν από τα γεύματα) και άρα να χάσουμε βάρος. Σύμφωνα με ορισμένες μελέτες η κατανάλωση νερού μπορεί να προκαλέσει στο σώμα καύση περισσότερων θερμίδων και τόνωση του μεταβολισμού. Ελέγχουμε πολύ περισσότερο την όρεξή μας, όταν έχουμε πιεί αρκετό νερό. Δεν έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια να διασπάσουμε το λίπος όταν δεν καταναλώνουμε αρκετά υγρά. Έτσι παρερμηνεύουμε την δίψα για πείνα, με αποτέλεσμα να τρώμε πολύ περισσότερο από όσο χρειάζεται. Όταν ο οργανισμός μας δεν λαμβάνει την απαιτούμενη ποσότητα υγρών, το εκλαμβάνει ως «απειλή» με αποτέλεσμα να κατακρατεί κάθε σταγόνα διαθέσιμη. Στην περίπτωση που έχετε αποφασίσει για την τοποθέτηση ψύκτη στο χώρο του σπιτιού ή της εργασίας σας, καλό είναι να απευθυνθείτε σε έμπειρες και καταξιωμένες εταιρείες του χώρου όπως η Emelia. Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας μας θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τον ψύκτη της αρεσκείας σας και παράλληλα θα έχετε 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών πριν αλλά και μετά την πώληση. Ο στόλος των οχημάτων της εταιρείας σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό της εγγυώνται την άμεση και ασφαλή παράδοση του προϊόντος στην πόρτα σας. Το σύγχρονο σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων διασφαλίζει ότι τα νερά της Emelia φτάνουν στο χώρο σας από την πηγή σε λιγότερο από 3 ημέρες.

Η επαρκής ποσότητα νερού στο σώμα είναι απαραίτητη να παραμείνετε δραστήριοι, όταν η πρόσληψη νερού είναι μικρότερη από ό, τι πρέπει, οδηγεί σε αφυδάτωση που μπορεί να στραγγίξει την ενέργειά σας και να σας κάνει νωθρούς. Ένας μέσος υπάλληλος σπαταλά περίπου 8 με 9 ώρες στο γραφείο. Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό της κατανάλωσης υγρών γίνεται στο χώρο εργασίας. Οι επιχειρήσεις αλλά και οι υπεύθυνοι προσωπικού, κανονικά θα πρέπει να ενθαρρύνουν τους υπαλλήλους τους να πίνουν περισσότερο νερό και όχι ανθυγιεινά και γεμάτα ζάχαρη αναψυκτικά και ποτά.

Ο ψύκτης νερού στο χώρο εργασίας

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις κατανοούν πλέον ότι το κόστος τοποθέτησης ψύκτη στους χώρους εργασίας όχι μόνο δε θα τις επιβαρύνουν με επιπλέον κόστη, αλλά μακροπρόθεσμα θα αποκομίσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη από την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων. Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, η συχνή κατανάλωση νερού συνδέεται άμεσα με την αύξηση της πνευματικής αντοχής.

Διατηρεί το δέρμα φρέσκο: Καθώς οι σκληρές καιρικές συνθήκες και οι εσωτερικοί θερμαντήρες/κλιματιστικά μπορούν να αφήσουν το δέρμα σας ξηρό, η κατανάλωση της σωστής ποσότητας νερού σίγουρα θα κρατήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο, μαλακό και φρέσκο. Το νερό έχει καλύτερη γεύση ή για την ακρίβεια δεν έχει γεύση, άρα είναι πιο πιθανό να το καταναλώσουμε. Μάλιστα, υπάρχουν εταιρείες όπως η Emelia που απολυμαίνουν το εμφιαλωμένο νερό με όζον, το οποίο είναι άγευστο, άοσμο και ασφαλές για την υγεία χωρίς να αλλοιώνει την ποιότητα του νερού, σε αντίθεση με το νερό βρύσης που απολυμαίνεται με χλώριο. Μη ξεχνάτε πως είναι πλέον πολύ εύκολο να πιούμε δροσερό νερό. Δεν είναι ανάγκη ούτε να έχουμε πολλά μπουκάλια στο ψυγείο, ούτε να αφήνουμε την βρύση να τρέχει για αρκετή ώρα. Ο ψύκτης της Emelia βρίσκεται δίπλα μας και έχουμε συνεχώς δροσερό ή παγωμένο νερό!

Καθαριστικό: απαιτείται νερό για να απομακρυνθούν τα καθημερινά απόβλητα από το σώμα μας. Το καθαρό νερό μας βοηθά να αποτοξινωθούμε και διατηρεί το σώμα καθαρό μέσω της ούρησης και του ιδρώτα. Το νερό είναι πιο καθαρό γιατί δεν έρχεται σε επαφή με παλιές σωληνώσεις και είναι απαλλαγμένο από βλαβερά για την υγεία στοιχεία όπως μικρόβια, βακτήρια, βαρέα μέταλλα.

Διατηρήστε το ph του οργανισμού σας σε ισορροπία. Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται μια σειρά 7+ Ph, ώστε να μπορεί να λειτουργεί σωστά. Η κατανάλωση αρκετού νερού καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας συμβάλλει στη διατήρηση αυτής της ισορροπίας. Η Emelia αντικαθιστά τον πατροπαράδοτο ψύκτη όπου δυστυχώς βρίσκεται ακόμα σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία αλλά και γυμναστήρια. Ο παλαιού τύπου ψύκτης είναι εστία μικροβίων αφού πολλές φορές ο προηγούμενος χρήστης τον έχει ακουμπήσει με το στόμα του ή πίνοντας βγάζει ταυτόχρονα αρκετή ποσότητα νερού με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό να καταλήξουμε με κάποια μόλυνση. Πιείτε οκτώ ποτήρια νερό σε μια μέρα! Το νερό που απαιτείται για τη διατήρηση της υγιούς κατάστασης εξαρτάται από το άτομο σε άτομο και τις περιστάσεις.

Τοποθετήστε σήμερα κιόλας έναν θερμοψύκτη νερού της Emelia στο γραφείο ή στο σπίτι σας και απολαύστε φρέσκο, καθαρό νερό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Παρέχετε καθημερινά δροσερό, φρέσκο και υγιεινό νερό στην οικογένειά ή την επιχείρησή σας, πάντα σε συνδυασμό με τη δωρεάν παράδοση και την ευκολία της εγκατάστασης που σας παρέχει η εταιρεία μας. Με την τοποθέτηση ενός ψύκτη εμφιαλωμένου νερού της Emelia έχετε ανώτερη ποιότητα πόσιμου νερού ανά πάσα στιγμή καθώς σας προσφέρουν απεριόριστη παροχή ασφαλέστερου, καθαρότερου νερού υπέροχης γεύσης, όποτε εσείς το θελήσετε. 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας, στο τηλέφωνο 210 55 81 245 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Read 1150 times Last modified on Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 11:39
Rate it
(1 Vote)