Τι κοινό έχει το παιδί σας, τα δέντρα και ένα χάμστερ; Όλα χρειάζονται νερό! Όλα τα έμβια όντα πρέπει να έχουν νερό για να επιβιώσουν, είτε το προμηθεύονται από ένα σιντριβάνι, ένα σύννεφο βροχής ή από ένα μικρό μπουκάλι προσαρτημένο στο πλάι ενός κλουβιού για χάμστερ.

Χωρίς νερό, το σώμα μας θα σταματούσε να λειτουργεί σωστά. Το νερό αποτελεί περισσότερο από το μισό του σωματικού μας βάρους και ένα παιδί δεν μπορεί να επιβιώσει για περισσότερο από μερικές ημέρες χωρίς αυτό. Γιατί; Το σώμα μας έχει πολλές σημαντικές εργασίες και χρειάζεται νερό για να κάνει πολλές από αυτές. Για παράδειγμα, το αίμα μας, το οποίο περιέχει πολύ νερό, μεταφέρει οξυγόνο σε όλα τα κύτταρα του σώματός μας. Το νερό βρίσκεται επίσης στη λέμφη - ένα υγρό που αποτελεί μέρος του ανοσοποιητικού μας συστήματος, το οποίο μας βοηθά να καταπολεμήσουμε τις ασθένειες. Το νερό διατηρεί τη θερμοκρασία μας φυσιολογική. Χρειαζόμαστε νερό για να αφομοιώσουμε το φαγητό μας και να απαλλαγούμε από τα απόβλητα. Και το νερό είναι το κύριο συστατικό της εφίδρωσης, που ονομάζεται επίσης ιδρώτας.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της τοποθέτησης θερμοψύκτη της Emelia στους σχολικούς χώρους και στα φροντιστήρια είναι τα εξής:

 • Αν ο θερμοψύκτης νερού της Emelia βρίσκεται μέσα στην τάξη μειώνονται οι πιθανότητες για πολλά “διαλείμματα για νερό” και τα παιδιά δε χάνουν ούτε λεπτό από το μάθημα τους.
• Τα περισσότερα σχολεία έχουν τους παλαιάς κοπής ψύκτες, τα λεγόμενα σιντριβάνια, τα οποία είναι εστίες μικροβίων. Τα παιδιά όντας πιο επιρρεπή σε αρρώστιες και ιούς, χρειάζεται να προφυλάσσονται όσο το δυνατό περισσότερο. 
• Τα παιδιά έχουν συνέχεια τον θερμοψύκτη της Emelia εντός του οπτικού τους πεδίου, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανότερο να καταναλώσουν νερό άρα και να αποφύγουν την αφυδάτωση. 
• Έχει αποδειχθεί ότι όταν πίνουμε νερό καθαρίζουμε το σώμα μας και το βοηθάμε να καταπολεμήσει ασθένειες και μικρόβια. Στο χώρο του σχολείου, το γεγονός αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία. 
• Από πολύ μικρή ηλικία και ζώντας σε ένα περιβάλλον που το νερό παρέχεται άφθονο και καθαρό, τα παιδιά μαθαίνουν τη σημασία του και μεγαλώνουν γνωρίζοντας τις ευεργετικές του ιδιότητες. 
• Το εμφιαλωμένο νερό των θερμοψυκτών της Emelia το οποίο είναι άγευστο, άοσμο και ασφαλές για την υγεία, σε αντίθεση με το νερό βρύσης που απολυμαίνεται με χλώριο.
• Εκτός από τα παιδιά θα ενυδατώνονται εξίσου οι δάσκαλοι και οι καθηγητές.

Το σώμα των παιδιών σας δεν παίρνει νερό μόνο από το πόσιμο νερό. Κάθε υγρό που πίνουν τα παιδιά περιέχει νερό, αλλά το νερό και το γάλα είναι οι καλύτερες επιλογές. Πολλά τρόφιμα περιέχουν επίσης νερό. Τα φρούτα περιέχουν αρκετό νερό, το οποίο πιθανότατα θα μπορούσατε να το καταλάβετε εάν έχετε δαγκώσει ποτέ ένα ροδάκινο και έχετε νιώσει τους χυμούς να στάζουν στο πηγούνι σας. Τα λαχανικά περιέχουν επίσης πολύ νερό - σκεφτείτε να κόψετε σε φέτες μια παχιά ντομάτα ή ένα δροσερό αγγουράκι.

Οι θερμοψύκτες νερού της Emelia, δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να επιλέξουν και το χρώμα τους και μπορεί να γίνουν και ένα είδος παιχνιδιού ώστε να τα προτρέψουν να βάζουν συνέχεια νερό στο μπουκαλάκι τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανότερο να μην αγοράσουν αναψυκτικά και χυμούς που περιέχουν πολύ μεγάλη ποσότητα ζάχαρης. Επιπλέον, όντας ενυδατωμένα, τα παιδιά θα αποφύγουν την κατανάλωση παχυντικών και ανθυγιεινών τροφών.  

Με την χρήση θερμοψυκτών της Emelia τα παιδιά αποκτούν και οικολογική συνείδηση αφού τα προτρέπουμε να χρησιμοποιούν μπουκάλια πολλών χρήσεων και όχι πλαστικά μπουκαλάκια μιας χρήσης. Στις μέρες μας, το γεγονός της υπερκατανάλωσης πλαστικού έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και με την εγκατάσταση του θερμοψύκτη νερού της Emelia στα σχολεία δίνουμε το καλό παράδειγμα στους μαθητές. Τα παιδιά μαθαίνουν να μιλούν για το νερό και είναι πιο εύκολο να τους περάσουμε μηνύματα για τη σημαντικότητα του. Για παράδειγμα, κάποια στοιχεία που θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα για συζήτηση στην τάξη είναι τα παρακάτω:

• Περίπου 800 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο δεν έχουν πρόσβαση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παροχής νερού. 
• Περισσότεροι από 2.5 δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν πίνουν νερό σύμφωνα με τα πρότυπα υγιεινής που ακολουθούνται παγκοσμίως.
• Δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, καταναλώνουν νερό που περιέχει περιττώματα. 

Στην περίπτωση που έχετε αποφασίσει για την τοποθέτηση θερμοψύκτη στο χώρο του σχολείου ή του φροντιστηρίου, καλό είναι να απευθυνθείτε σε έμπειρες και καταξιωμένες εταιρείες του χώρου όπως η Emelia. Η πολυετής εμπειρία της Emelia θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τον θερμοψύκτη της αρεσκείας σας και παράλληλα θα έχετε 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών πριν αλλά και μετά την πώληση. Ο στόλος των οχημάτων της εταιρείας σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό της εγγυώνται την άμεση και ασφαλή παράδοση του προϊόντος στην πόρτα σας. Το σύγχρονο σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων διασφαλίζει ότι τα νερά της Emelia φτάνουν στο χώρο σας από την πηγή σε λιγότερο από 3 ημέρες.

Πόσο νερό χρειάζονται τα παιδιά μας τελικά;

Επειδή το νερό είναι τόσο σημαντικό, ίσως αναρωτηθείτε αν τα παιδιά σας πίνουν αρκετό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν υπάρχει μαγική ποσότητα νερού που πρέπει να πίνουν τα παιδιά κάθε μέρα. Η ποσότητα που χρειάζονται τα παιδιά εξαρτάται από την ηλικία, το μέγεθος του σώματος, την υγεία και το επίπεδο δραστηριότητας, συν τον καιρό (επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας).

Συνήθως, τα παιδιά πίνουν κάτι με τα γεύματα και πρέπει οπωσδήποτε να πίνουν όταν διψούν. Αλλά αν το παιδί είναι άρρωστο, ή κάνει ζέστη ή γυμνάζεται, θα χρειασθεί περισσότερο νερό. Φροντίστε λοιπόν να πίνει λίγο περισσότερο νερό όταν είστε έξω σε ζεστό καιρό, ειδικά όταν κάνει σπορ ή ασκείται.

Το πότε πίνουν το νερό τους είναι επίσης σημαντικό. Εάν πηγαίνουν σε αθλητικές ασκήσεις, σε ένα παιχνίδι ή απλώς ασκούνται ή παίζουν σκληρά, καλό θα είναι να πίνουν νερό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το παιχνίδι. Μην ξεχνάτε το μπουκάλι νερό. Δεν μπορούν να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν όταν σκέφτονται πόσο διψάνε!

Όταν το σώμα μας δεν έχει αρκετό νερό, αυτό λέγεται αφυδάτωση. Η αφυδάτωση μπορεί επίσης να σας αποτρέψει από το να είστε τόσο γρήγοροι και τόσο έντονοι όσο θα θέλατε να είστε. Το νερό όχι μόνο καταπολεμά την αφυδάτωση, αλλά είναι αναζωογονητικό και δεν έχει θερμίδες. Το σώμα σας ρυθμίζει την ποσότητα νερού στο σύστημα των παιδιών. Το σώμα των παιδιών αλλά και των ενηλίκων κρατάει το νερό όταν δεν έχει αρκετό ή απαλλάσσεται από αυτό εάν έχει πάρα πολύ.
Μπορείτε να βοηθήσετε το σώμα των παιδιών σας έχοντας έναν θερμοψύκτη νερού της Emelia δίπλα τους στο σχολείο ή στο φροντιστήριο για όταν διψούν και παροτρύνοντας τα παιδιά να πίνουν επιπλέον νερό όταν ασκούνται και ειδικά όταν κάνει ζέστη. Το σώμα τους θα μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές του και ταυτόχρονα θα νιώθουν υπέροχα!

Ελάτε άμεσα σε επαφή μαζί μας, για να προμηθευτείτε σήμερα τους θερμοψύκτες Emelia:

Τατοϊου 45 – Αχαρναί
Τηλ: 210 55 81 245
Fax: 210 55 81 249
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 518 times Last modified on Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 08:42
Rate it
(1 Vote)