Πολλές μελέτες υποστηρίζουν τη θεωρία ότι το πόσιμο νερό είναι ευεργετικό για την απώλεια βάρους. Επίσης, η σωστή ενυδάτωση είναι το κλειδί για πολλούς παράγοντες που παίζουν ρόλο στην απώλεια βάρους, συμπεριλαμβανομένης της πέψης και της λειτουργίας των μυών.

Ωστόσο, η ιατρική κοινότητα εξακολουθεί να μην είναι σίγουρη για το πόσο μεγάλη επίδραση έχει η κατανάλωση νερού στην απώλεια βάρους. Οι ερευνητές εξακολουθούν να μην είναι σίγουροι γιατί η κατανάλωση περισσότερου νερού βοηθά ένα άτομο να χάσει βάρος, αλλά πολλές μελέτες δείχνουν κάποια θετική συσχέτιση μεταξύ της αυξημένης κατανάλωσης νερού και της απώλειας βάρους.

Αν και κανείς δεν λέει ότι θα ξυπνήσετε ελαφρύτεροι απλώς πίνοντας νερό πριν από τον ύπνο (ή οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας), τα στοιχεία υποστηρίζουν τη σύνδεση απώλειας νερού-βάρους: Σε τελική ανάλυση, το 60% του σώματός σας αποτελείται από νερό, που σημαίνει ότι αυτό το διαυγές υγρό χωρίς θερμίδες παίζει ρόλο σε κάθε σχεδόν σωματική λειτουργία. Όσο πιο ενυδατωμένοι είστε,  τόσο πιο αποτελεσματικά λειτουργεί το σώμα σας για εργασίες που κυμαίνονται από τη σκέψη έως την καύση σωματικού λίπους. Οι θερμοψύκτες νερού της Emelia προσφέρουν δροσερό, φρέσκο και ποιοτικό νερό. Κάνοντας λοιπόν ένα διάλειμμα 5 λεπτών, προκειμένου να πιείτε ένα ποτήρι νερό στον θερμοψύκτη της Emelia, αναζωογονήστε αυτόματα και παράλληλα αυξάνετε την κοινωνικότητά σας μιλώντας με συναδέλφους που βρίσκονται εκεί!

Ακολουθούν πέντε (5) λόγοι για τους οποίους το νερό μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους.

1. Το νερό είναι ένα φυσικό κατασταλτικό της όρεξης

Το πόσιμο νερό μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Όταν το στομάχι αισθάνεται ότι είναι γεμάτο, στέλνει σήματα στον εγκέφαλο να σταματήσει να τρώει. Το νερό μπορεί να καταλαμβάνει χώρο στο στομάχι, οδηγώντας σε αίσθημα πληρότητας και μείωση της πείνας. Ένα άτομο μπορεί επίσης να πιστεύει ότι πεινάει όταν πραγματικά διψά. Πίνοντας ένα ποτήρι νερό πριν καταναλώσετε φαγητό μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε τα περιττά σνακ. 

2. Το νερό αυξάνει την καύση θερμίδων

Κάποια έρευνα δείχνει ότι το πόσιμο νερό μπορεί να βοηθήσει στην καύση θερμίδων.
Σε μια μελέτη του 2014, αξιόπιστη πηγή, 12 άτομα που έπιναν 500 mL κρύου νερού και θερμοκρασίας δωματίου παρουσίασαν αύξηση των ενεργειακών δαπανών. Έκαψαν μεταξύ 2 και 3 τοις εκατό περισσότερες θερμίδες από ό, τι συνήθως στα 90 λεπτά μετά την κατανάλωση του νερού. Το νερό μπορεί επίσης να αυξήσει προσωρινά την ενεργειακή δαπάνη ανάπαυσης του σώματος ή τον αριθμό των θερμίδων που καίγονται κατά την ανάπαυση. Η κατανάλωση κρύου νερού μπορεί να ενισχύσει περαιτέρω τα οφέλη καύσης θερμίδων του νερού, επειδή το σώμα καταναλώνει ενέργεια ή θερμίδες, θερμαίνοντας το νερό για πέψη.

3. Το νερό βοηθά στην απομάκρυνση των απορριμμάτων από το σώμα

Το νερό βοηθά τα νεφρά να φιλτράρουν τις τοξίνες και τα απόβλητα ενώ διατηρεί τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και τους ηλεκτρολύτες. Όταν το σώμα αφυδατώνεται, οι νεφροί διατηρούν υγρό. Η αφυδάτωση μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σκληρά ή άμορφα κόπρανα και δυσκοιλιότητα. Το νερό βοηθά επίσης το σώμα να ανακάμψει από πεπτικά προβλήματα, όπως διάρροια και δυσπεψία. Όταν τα απορρίμματα συσσωρεύονται στο σώμα, οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται φουσκωμένοι, πρησμένοι και κουρασμένοι. Το φούσκωμα μπορεί να προσθέσει ίντσες στη μέση ενός ατόμου.

Θυμηθείτε, το νερό είναι απαραίτητο για την υγεία σας. Το γεγονός ότι το νερό από θερμοψύκτη της Emelia δεν έρχεται σε επαφή με παλιές σωληνώσεις το καθιστά καθαρό και απαλλαγμένο από βλαβερά για την υγεία στοιχεία όπως μικρόβια, βακτήρια, βαρέα μέταλλα. Πιείτε άφοβα λοιπόν!

4. Το πόσιμο νερό μπορεί να μειώσει τη συνολική πρόσληψη θερμίδων

Το νερό είναι μια εναλλακτική λύση χωρίς θερμίδες για ενεργειακά ποτά ή χυμούς. Είναι εύκολο να συγκεντρωθούν υγρές θερμίδες πίνοντας σόδα, χυμό ή γλυκό καφέ ή τσάι. Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν επίσης πόσες θερμίδες καταναλώνουν σε αθλητικά ποτά ή αλκοολούχα ποτά. Η αντικατάσταση ακόμη και μερικών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες κάθε μέρα για νερό ή άλλα ποτά χωρίς θερμίδες, όπως το τσάι από βότανα, μπορεί να έχει μακροπρόθεσμα οφέλη απώλειας βάρους.

5. Το νερό είναι απαραίτητο για την καύση λίπους

Χωρίς νερό, το σώμα δεν μπορεί να μεταβολίσει σωστά το αποθηκευμένο λίπος ή τους υδατάνθρακες. Η διαδικασία του μεταβολισμού του λίπους ονομάζεται λιπόλυση. Το πρώτο βήμα αυτής της διαδικασίας είναι η υδρόλυση, η οποία συμβαίνει όταν τα μόρια του νερού αλληλεπιδρούν με τα τριγλυκερίδια (λίπη) για τη δημιουργία γλυκερόλης και λιπαρών οξέων. Η κατανάλωση αρκετού νερού είναι απαραίτητη για την καύση λίπους από τρόφιμα και ποτά, καθώς και για το αποθηκευμένο λίπος.

Η κατανάλωση άφθονης ποσότητας νερού από τους θερμοψύκτες της Emelia καθημερινά είναι απαραίτητη για τη γενική υγεία σας, αλλά και στο να διατηρείτε ενυδατωμένο το σώμα σας. Αν και δελεαστικές εναλλακτικές λύσεις, έχετε υπόψη πως τα ποτά με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και καφεΐνη είναι επίσης ένοχοι για πιθανή αφυδάτωση. Έτσι, ο ιδανικός στόχος είναι να πίνετε τουλάχιστον αρκετό πόσιμο, καθαρό νερό καθημερινά. Η διατήρηση σταθερής πρόσληψης νερού από τους θερμοψύκτες της Emelia που έχετε εγκαταστήσει στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας, θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε γρηγορότερα και να ανακουφίσετε τα συμπτώματά σας. Πόροι όπως η εγκατάσταση ενός θερμοψύκτη νερού της Emelia στο σπίτι σας είναι ο καλύτερος τρόπος για την επίτευξη των στόχων πρόσληψης νερού, ενώ είστε βέβαιοι ότι λαμβάνετε το πιο υγιεινό και το υψηλότερο ποιοτικά νερό που συνιστάται.

Μπορεί η κατανάλωση περισσότερου νερού να οδηγήσει πραγματικά σε απώλεια βάρους;

Η επιστήμη προτείνει ότι το νερό μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους με διάφορους τρόπους. Μπορεί να καταστέλλει την όρεξή σας, να ενισχύσει το μεταβολισμό σας και να κάνει την άσκηση ευκολότερη και πιο αποτελεσματική, όλα αυτά θα μπορούσαν να συμβάλουν στα αποτελέσματα.

Πιείτε νερό αντί για άλλα υγρά. Ανεξάρτητα από το πόσο δελεαστικά μπορεί να είναι άλλα υγρά, ειδικά εκείνο το πρωϊνό φλιτζάνι καφέ, δεν υπάρχει κανένα υποκατάστατο για τα πολλαπλά ενυδατικά οφέλη του νερού. Η εταιρεία Emelia διεκπεραιώνει τον στόχο της, προσφέροντας στους πελάτες της καθαρό, ασφαλές νερό από θερμοψύκτες. 

Θυμηθείτε, το σώμα σας αποτελείται από 60% νερό, οπότε η απώλεια βάρους δεν είναι η μόνη σωματική διαδικασία που επηρεάζεται από την κατάλληλη ενυδάτωση. Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα για το τι μπορεί να κάνει το νερό.

Αλλά η κατανάλωση περισσότερου νερού πρέπει να είναι μόνο ένα μικρό μέρος του ταξιδιού για την ευεξία σας. Το πόσιμο νερό δεν πρόκειται να έχει τεράστια επίδραση στην απώλεια βάρους και χωρίς περιορισμούς θερμίδων ή / και άσκηση, μόνο το πόσιμο νερό δεν είναι πιθανό να οδηγήσει σε σημαντική απώλεια βάρους. Όπως πάντα, είναι σημαντικό να υιοθετήσουμε έναν πιο ολοκληρωμένο και υγιεινό τρόπο ζωής.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα της ύπαρξης ενός θερμοψύκτη νερού που σχετίζονται με την υγεία. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της κατανάλωσης πόσιμου νερού είναι η βελτίωση των πνευματικών και σωματικών ικανοτήτων. Το καθαρό νερό από θερμοψύκτη ενισχύει την αποδοτικότητα των εργαζόμενων, αθλητών, παιδιών κατά 30% επιτρέποντάς στο σώμα και στο μυαλό να αντέχει περισσότερες ώρες, δουλειάς, διαβάσματος, άθλησης. Έτσι πολλές επιχειρήσεις και σχολεία επενδύουν στην εγκατάσταση θερμοψύκτη νερού προκειμένου να διασφαλίσουν ότι το προσωπικό ή φοιτητές τους θα έχουν την ευκαιρία να καταναλώνουν αρκετό ποιοτικό νερό καθημερινά.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να προμηθευτείτε τους θερμοψύκτες Emelia:

Τατοϊου 45 – Αχαρναί
Τηλ: 210 55 81 245
Fax: 210 55 81 249
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Read 1773 times Last modified on Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 10:08
Rate it
(1 Vote)