Η εταιρεία Emelia A.E. ιδρύθηκε το 2008 και δραστηριοποιήθηκε επίσημα τον Απρίλιο του 2011 στον χώρο της διανομής εμφιαλωμένου νερού για θερμοψύκτες, όταν η COCA COLA 3E  - στρατηγικός συνεργάτης του Ομίλου  – αποφάσισε την διακοπή της δραστηριότητάς της στην παραγωγή και διανομή του εμφιαλωμένου νερού WATER BLUE και ανέθεσε στην Emelia A.E. την εξυπηρέτηση του πελατολογίου της καθώς και τα πάγια ( θερμοψύκτες ) αναφορικά στην διανομή των φιαλών και την τεχνική εξυπηρέτηση  των θερμοψυκτών.

Μέσα στα πλαίσια των γενικών αναβαθμίσεων που αποφασίσθηκαν, ακολουθώντας κριτήρια ποιότητας και υγιεινής, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τις καλύτερες ελληνικές πηγές και να προσφέρουμε στους πελάτες μας το δικαίωμα επιλογής νερού.

Σήμερα συνεργαζόμαστε με τρεις επώνυμους ΄Ελληνες παραγωγούς και εμφιαλωτές :

1.« ΖΗΡΕΙΑ» στην Ορεινή Κορινθία,

2. «ΖΑΡΟΣ» στην Κρήτη ( Ψηλορείτης ) 

3. «ΒΙΚΟΣ» στα Ζαγοροχώρια 

και δίνουμε άμεση πρόσβαση στους καταναλωτές μας σε νερό υψηλής ποιότητας, στην κατάλληλη θερμοκρασία, κάθε στιγμή της ημέρας !

Διαθέτουμε Ευρωπαϊκούς  Θερμοψύκτες  τελευταίας τεχνολογίας, με τις υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας, έτσι ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, νερό κρύο και ζεστό ή σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, προσφέροντας ευεξία, υγεία, & ισορροπία στον οργανισμό σας που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Η Emelia εδρεύει στην οδό Τατοϊου 45 – Αχαρναί με σύγχρονες εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ.

Οι φιάλες μας αποθηκεύονται σε στεγασμένους και προστατευμένους χώρους για να φτάνει το νερό στο ποτήρι σας, όπως ακριβώς έφυγαν από την πηγή. Είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 & ISO 22000.

Η EMELIA έχει ως στόχο να αποτελεί σημείο αναφοράς για τις υπηρεσίες της.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ στην οποία βασίζει τη λειτουργία της και η συνεχής προσπάθειά της να εξελίσσεται και να βελτιώνεται, την κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις της αγοράς.

Τα πιστοποιητικά μας