ΠΗΓΕΣ

Το νερό Ζήρεια εμφιαλώνεται σε υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης στην Κυλλήνη Κορινθίας. Με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και με καταρτισμένο προσωπικό διεκπεραιώνεται η διαδικασία άντλησης του, από τη πηγή μέχρι και την εμφιάλωση. Πηγές της εξαιρετικής ποιότητας εμφιαλωμένου νερού Ζήρεια είναι η Στυμφαλία λίμνη και η τεχνητή λίμνη Δόξα οι οποίες αποτελούν τις κύριες πηγές ζωής και υδροδότησης στη τοπική κοινωνία.

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

Η υψηλή ποιότητα του νερού Ζήρεια, εξασφαλίζεται με τη διενέργεια συνεχών ελέγχων σε κάθε στάδιο από την υδροληψία μέχρι και την τελική εμφιάλωση του. Τα προϊόντα πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας που προβλέπεται από τη διεθνή νομοθεσία κατά ISO 22000:2005. Επιπλέον από χημική ανάλυση που πραγματοποιήθηκε μέσω του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) προκύπτουν τα εξής στοιχεία:

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΖΗΡΕΙΑ ( ΣΕ ΦΙΑΛΕΣ ΤΩΝ 18.9lt ) – EΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΦΙΑΛΗ

Η εταιρεία ΕΜΕLIA  Α.Ε. είναι σε θέση να προσφέρει ένα μοναδικά ποιοτικό νερό το οποίο προέρχεται από την ορεινή Κορινθία και συγκεκριμένα από τον ορεινό όγκο της Ζήρειας και τον προστατευμένο βιότοπο της λίμνης Στυμφαλίας.
Πρόκειται για ένα μοναδικό οικοσύστημα πλούσιο σε χλωρίδα και πανίδα ανέγγιχτο από κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα. Το νερό, αναβλύζει από μεγάλο βάθος, διασχίζοντας τους ορεινούς όγκους Κορινθίας και Αρκαδίας και διαπερνώντας βραχώδη στρώματα ηλικίας 400 εκατομμυρίων ετών.
Μέσα στην πορεία των χρόνων, η αμετάβλητη καθαρότητα του νερού Ζήρεια, καθώς και  τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά, του έδωσαν την ευκαιρία να προστεθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των αναγνωρισμένων φυσικών μεταλλικών νερών με το χαρακτηρισμό: «κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, χαμηλής περιεκτικότητας σε άλατα» .
Η εταιρεία μας EMELIA Α.Ε, θέλοντας πάντα το καλύτερο για τους πελάτες της, επιλέγει το νερό Ζήρεια, ιδανικό σύμμαχο στην ανάπτυξη και την καθημερινή φροντίδα του ανθρώπινου οργανισμού.

 

 

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

 

ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΟΚΙΜΗΣ

pH (23 oC)

 

pH

 

7,6

Ασβέστιο Ca+2

 

Mg/l

 

51,5

Μαγνήσιο Mg+2

 

Mg/l

 

11,2

Νάτριο Na+

 

Mg/l

 

2,0

Κάλιο K+

 

Mg/l

 

0,3

Χλώριούχα CI

 

Mg/l

 

<5

Θειικά SO4-2

 

Mg/l

 

16,9

Σκληρότητα Ολική

CaCO3

 

Mg/l

 

174

Πηγή: ΙΓΜΕ (Εργαστήριο Ελέγχου Εμφιαλωμένων Νερών)