Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να καταναλώνουμε άφθονη ποσότητα νερού από τους θερμοψύκτες Emelia ώστε να προσφέρουμε στον οργανισμό μας όλα εκείνα τα οφέλη που μας προστατεύουν από τις ασθένειες και τις ιώσεις. Η επαρκής ενυδάτωση αποτελεί καθημερινή αναγκαιότητα για να παραμένετε υγιείς και να διασφαλίζετε ότι ο οργανισμός σας λειτουργεί ομαλά.

Ενώ μπορεί να υποτιμάμε τα οφέλη του νερού στον οργανισμό μας, στην πραγματικότητα η κατανάλωση νερού βοηθάει έμμεσα στην αντιμετώπιση πολλών ασθενειών και επιτυγχάνει την διαδικασία ανάρρωσης σε αρκετές περιπτώσεις. Οι θερμοψύκτες Emelia σας παρέχουν φρέσκο και φιλτραρισμένο νερό ώστε να προφυλάσσεστε από ασθένειες σε καθημερινή βάση. 


Παρακάτω θα δούμε ποιες ασθένειες αντιμετωπίζονται γρηγορότερα με επαρκή πρόσληψη νερού.


ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΜΕΣΟΣΠΟΝΔΥΛΙΟΥ ΔΙΣΚΟΥ 

Ο μεσοσπονδύλιος δίσκος είναι μια βασική δομή του σώματός μας, καθώς απορροφάει τους κραδασμούς και τις πιέσεις που ασκούνται στην σπονδυλική στήλη, και κατανέμοντας τις δυνάμεις αυτές ισόποσα επιτρέπει οι κινήσει που προέρχονται από την σπονδυλική να γίνονται με σταθερότητα. Ο μεσοσπονδύλιος δίσκος αποτελείται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από νερό, του οποίου η ποσότητα μειώνεται όσο αυξάνεται η ηλικία του ανθρώπου. Συνεπώς είναι απαραίτητο να καταναλώνετε άφθονη ποσότητα νερού ώστε να διασφαλίσετε ότι θα αποφύγετε την αφυδάτωση του μεσοσπονδύλιου δίσκου που είναι μια ιδιαίτερη πάθηση και μπορεί να προκαλέσει αρθρίτιδα ή στένωση. Καταναλώνοντας νερό από τους θερμοψύκτες Emelia σε συνδυασμό με ελαφριές αθλητικές δραστηριότητες μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προλαμβάνετε τα συμπτώματα της αφυδάτωσης μεσοσπονδύλιου δίσκου.


ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ

Η γαστρεντερίτιδα είναι μια νόσος η οποία προκαλεί φλεγμονή του πεπτικού συστήματος επηρεάζοντας το στομάχι και το λεπτό έντερο. Τα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας είναι διάρροια, εμετός και κοιλιακός πόνος και εκδηλώνεται τόσο σε ενήλικες όσο και στα παιδιά. Προκειμένου να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας κρίνεται απαραίτητο να πίνετε τακτικά νερό από τους θερμοψύκτες Emelia με σκοπό να ενυδατώνεστε και να αναπληρώνετε τους χαμένους ηλεκτρολύτες. Φυσικά η κατανάλωση του νερού χρειάζεται να γίνεται με μέτρο και όχι εκτεταμένα. Το καθαρό και υψηλής ποιότητας νερό από τους θερμοψύκτες Emelia είναι κατάλληλο ώστε να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες συνέπειες τις γαστρεντερίτιδας. Για το πρώτο 24ωρο ειδικά, φροντίστε να καταναλώνετε καθαρά υγρά, περίπου κάθε 10 λεπτά.

ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΗΣ Β

Ο διαβήτης τύπου 2 είναι μια διαταραχή του μεταβολισμού που χαρακτηρίζεται από υψηλά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα σε συνδυασμό με την ανεπάρκεια ινσουλίνης. Για την ομαλή ρύθμιση του σακχάρου και την πρόληψη του διαβήτη  είναι απαραίτητο να καταναλώνετε φυσικό και φιλτραρισμένο νερό από τους θερμοψύκτες Emelia. Πιο συγκεκριμένα είναι ωφέλιμο να πίνετε περίπου 8 ποτήρια νερό την ημέρα για να μην αφυδατώνεστε και να κρατάτε τα επίπεδα σακχάρου σε φυσιολογικά νούμερα.

ΝΕΡΟ ΚΑΙ COVID-19

O CΟVID-19 είναι μια μολυσματική νόσος η οποία έχει εξελιχθεί σε πανδημία και περιέχει τα συμπτώματα της ίωσης. Ειδικότερα τα συμπτώματα είναι ο πυρετός, ο ξηρός βήχας και η σημαντική εξάντληση. Παρόλο που το νερό δεν μπορεί να καταπολεμήσει άμεσα τα συμπτώματα του COVID-19, η πρόσληψη επαρκούς ποσότητας από τους θερμοψύκτες Emelia είναι ικανή να επιταχύνει την ανάρρωση αφού αναπληρώνει τα υγρά του οργανισμού. Το νερό επιπλέον από τους θερμοψύκτες Emelia μπορεί να καταπραΰνει τον λαιμό και να μας ανακουφίσει από τον επίμονο βήχα.

ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ 

Η ουρολοίμωξη είναι μια λοίμωξη η οποία επηρεάζει το ουροποιητικό σύστημα προκαλώντας τσούξιμο κατά την ούρηση και συχνοουρία. Ένας αποτελεσματικός τρόπος ώστε να ξεπεράσετε ταχύτερα τα δυσάρεστα αποτελέσματα της ουρολοίμωξης είναι να πίνετε μεγάλη ποσότητα νερού. Ιδιαίτερα τα πρώτα 24ωρα, κρίνεται αναγκαίο αφού το νερό βοηθάει στο να απομακρύνετε τα βακτήρια και τους μύκητες και επιταχύνετε με αυτόν τον τρόπο την ανάρρωσή σας. Πέραν όμως των θεραπευτικών ιδιοτήτων που έχει το νερό από τους θερμοψύκτες Emelia αφού νοσήσετε, έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι το νερό βοηθάει στην πρόσληψη της ουρολοίμωξης. Επομένως να θυμάστε να ενυδατώνεστε τακτικά και προστατέψτε την υγεία σας με την χρήση ενός θερμοψύκτη Emelia.

ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΝΕΦΡΩΝ 

Τα νεφρά διενεργούν πολύ σημαντικές λειτουργίες στο σώμα μας, αφού είναι υπεύθυνα για την απομάκρυνση χημικών ουσιών και τοξινών από το αίμα. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι το νερό είναι ικανό να  αποβάλλει το νάτριο και τοξίνες από το αίμα μας , όταν καταναλώνεται σε συχνή βάση. Πιο ειδικά οι άνθρωποι που καταναλώνουν άφθονα υγρά μέσα στην ημέρα διατρέχουν μειωμένο κίνδυνο νεφρικής ανεπάρκειας. Επιλέξτε να πίνετε νερό από τους θερμοψύκτες Emelia και με αυτόν τον τρόπο θα μειώστε σημαντικά τις πιθανότητες να παρουσιάσετε προβλήματα στα νεφρά.

ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑ 

Η κεφαλαλγία είναι η πρόκληση έντονου πόνου και ζαλάδας στο κεφάλι. Πολλοί συχνά οι πονοκέφαλοι ενδέχεται να προέρχονται από την αφυδάτωση του οργανισμού και την μειωμένη ποσότητα ηλεκτρολυτών. Η κατανάλωση νερού από τους θερμοψύκτες Emelia μπορεί να σας ανακουφίσει και να απορροφήσει το συναίσθημα ζαλάδας και κούρασης.

ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΤΕΟΑΡΘΡΙΤΙΔΑ 

Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται από αρθρίτιδα, σημαίνει ότι προσβάλλονται οι αρθρώσεις του σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος δημιουργώντας πόνο και δυσκολία κινήσεων. Οι επιστήμονες υποδεικνύουν ότι η πρόσληψη νερού και η ισορροπημένη διατροφή είναι δυνατόν να καθυστερήσουν σημαντικά την εμφάνισης αρθρίτιδας. Πιείτε ένα ποτήρι νερό από τους θερμοψύκτες Emelia οποιαδήποτε στιγμή και ωφελείστε τον οργανισμό σας εξασφαλίζοντας μακροζωία. 

Ποια ασθένεια όμως μπορεί ναπροκληθεί από υπερβολική κατανάλωση νερού;

Το νερό έχει πολυάριθμα οφέλη για τον οργανισμό μας και προστατευτεί την υγεία μας αυξάνοντας την άμυνα του οργανισμού και το ανοσοποιητικό σύστημα. Ωστόσο υπάρχει και μια ασθένεια η οποία μπορεί να προκληθεί από την υπερβολική κατανάλωση νερού και αυτή είναι η υπονατριαιμία. Η υπονατριαιμία προκαλείται προκαλείται όταν υπάρχουν πολύ μικρά ποσοστά νατρίου στο αίμα μας, κάτι που μπορεί να δημιουργηθεί από την εκτεταμένη κατανάλωση νερού που δημιουργεί ανισορροπία στην αναλογία νερού και νατρίου. Γι’ αυτό το λόγο είναι αναγκαίο να βρείτε την κατάλληλη ισορροπία πρόσληψης νερού η οποία είναι περίπου 8 ποτήρια νερού ημερησίως.

 Εμπιστευτείτε τους θερμοψύκτες Emelia και καταπολεμήστε αποτελεσματικά τις ασθένειες και τις παθήσεις! 

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα της ύπαρξης ενός θερμοψύκτη νερού που σχετίζονται με την υγεία. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της κατανάλωσης πόσιμου νερού είναι η βελτίωση των πνευματικών και σωματικών ικανοτήτων. Το καθαρό νερό από θερμοψύκτη ενισχύει την αποδοτικότητα των εργαζόμενων, αθλητών, παιδιών κατά 30% επιτρέποντάς στο σώμα και στο μυαλό να αντέχει περισσότερες ώρες, δουλειάς, διαβάσματος, άθλησης. Έτσι πολλές επιχειρήσεις και σχολεία επενδύουν στην εγκατάσταση θερμοψύκτη νερού την εποχή την άνοιξης ώστε να διασφαλίσουν ότι το προσωπικό ή φοιτητές τους θα έχουν την ευκαιρία να καταναλώνουν αρκετό ποιοτικό νερό καθημερινά και θα μπορούν να απολαύσουν στο έπακρο την καθημερινότητα, καταπολεμώντας όλες τις ασθένειες και να διατηρούν την υγεία τους στην καλύτερη κατάσταση.

Read 990 times Last modified on Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022 12:45
Rate it
(0 votes)