Η Emelia είχε την τιμή να παρευρεθεί στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, παρά μόνον άνθρωποι» και να βραβευτεί με τιμητική πλακέτα για τις εθελοντικές της δράσεις. 

 

Η ετήσια εκδήλωση της εθελοντικής οργάνωσης της ΣΤΑΣΥ (Ε.Κ.Ε.) «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, παρά μόνον άνθρωποι» για την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 19 Μαρτίου.

                                                                                                

Η Emelia στηρίζοντας τις εθελοντικές δράσεις του Συλλόγου σχετικά με την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων ΑΜΕΑ, και προβάλλοντας τον ανθρωπιστικό της χαρακτήρα, έδωσε το παρόν στην εκδήλωση.

Σε αυτή την μοναδική βραδιά η οποία κατεκλυζόταν απο αισθήματα αλληλεγγύης και  ανθρωπισμού παρευρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου , κος Δημήτρης Μητρέλος, ο Εκπρόσωπος Τύπου Ν.Δ., κος Τάσος Γαϊτάνης, ο Αντιπρόεδρος Φιλανθρωπίας ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ, κος Αργύρης Τσουνάκης και τέλος ο Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης, κος Γιάννης Κωστάκης.

                                                                                    

Στην διάρκεια της διοργάνωσης απονεμήθηκαν ευχαριστήριες τιμητικές πλακέτες στους καλεσμένους για την πολύτιμη προσφορά και υποστήριξή τους στον Σύλλογο μέσα απο τη συμμετοχή τους σε κοινωνικά δρώμενα της κοινότητας.

                                                                                 

 

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και περηφάνειας, η Emelia είχε την τιμή να παραλάβει απο την Πρόεδρο του Συλλόγου «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, παρά μόνον άνθρωποι», κα Σύλβια Αντωνάρου, τιμητική πλακέτα για την στήριξη του σωματείου μέσα απο τις δράσεις περισυλλογής καπακίων.

                                                                                      

 

 

 

Read 957 times Last modified on Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 10:30
Rate it
(0 votes)