Print this page

Κάθε χρόνο εκατομμύρια άνθρωποι επηρεάζονται από διάφορες αιτίες εποχιακών αλλεργιών.

Ενώ το φτέρνισμα, η ρινική καταρροή, τα φαγούρα και τα υγρά μάτια είναι οι πιο συνηθισμένοι δείκτες αλλεργικής δυσφορίας, η αφυδάτωση μπορεί να είναι το πιο σημαντικό και το πιο συχνά παραβλεπόμενο σύμπτωμα. Οι μεταβαλλόμενες θερμοκρασίες και ο ξηρός αέρας δυσκολεύουν την ικανότητα του σώματος να παραμένει ενυδατωμένο. Η κατανάλωση άφθονου νερού όχι μόνο ξεπλένει το σύστημά μας, αλλά βοηθά και στην εξάλειψη ξένων ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιογόνων, που κυκλοφορούν στο σύστημά μας. Το νερό αποτελεί περίπου το 60% του ανθρώπινου σώματος, επομένως δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ενυδάτωση μας και συγκεκριμένα από θερμοψύκτες της Emelia θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική υγεία και την ικανότητά μας να καταπολεμάμε τις ασθένειες. Το πόσιμο νερό από τους θερμοψύκτες της Emelia μας βοηθά στο να μην αρρωστήσουμε και στο να επιταχύνει την ανάρρωση μας όταν βρισκόμαστε υπό την επήρεια των αλλεργιών της Άνοιξης.

Οι Θερμοψύκτες της Emelia σας παρέχουν καθημερινά ποιοτικό, καθαρό νερό 

Η κατανάλωση άφθονης ποσότητας νερού από τους θερμοψύκτες της Emelia καθημερινά είναι απαραίτητη για τη γενική υγεία σας, αλλά το να διατηρείτε ενυδατωμένο το σώμα σας θα μπορούσε επίσης να σημαίνει το τέλος των αλλεργιών της Άνοιξης. Η κατανάλωση επιπλέον υγρών μπορεί να βοηθήσει στην αραίωση της βλέννας στις ρινικές οδούς. Αν και δελεαστικές εναλλακτικές λύσεις, έχετε υπόψη πως τα ποτά με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και καφεΐνη είναι επίσης ένοχοι για πιθανή αφυδάτωση. Έτσι, ο ιδανικός στόχος είναι να πίνετε τουλάχιστον αρκετό πόσιμο, καθαρό νερό καθημερινά. Η διατήρηση σταθερής πρόσληψης νερού από τους θερμοψύκτες της Emelia που έχετε εγκαταστήσει στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας, θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε γρηγορότερα και να ανακουφίσετε τα συμπτώματά σας. Πόροι όπως η εγκατάσταση ενός θερμοψύκτη νερού της Emelia στο σπίτι σας είναι ο καλύτερος τρόπος για την επίτευξη των στόχων πρόσληψης νερού, ενώ είστε βέβαιοι ότι λαμβάνετε το πιο υγιεινό και το υψηλότερο ποιοτικά νερό που συνιστάται.

Για τον λόγο αυτό οι θερμοψύκτες της Emelia παρέχουν στον κάθε έναν από εμάς την δυνατότητα να έχουμε δίπλα μας ένα ποτήρι καθαρό πόσιμο νερό ακόμα και στο σπίτι μας ή την εργασία μας.

Θερμοψύκτες: που μας βοηθούν σε αφυδάτωση και αλλεργίες;

Εκείνοι που έχουν αλλεργίες υποφέρουν λόγω αντίδρασης ισταμίνης στο σώμα τους. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα παράγει ισταμίνες για να προστατεύσει το σώμα σας από επικίνδυνους ρύπους. Τα ενοχλητικά συμπτώματα που προκαλούνται από τις αλλεργίες σας είναι στην πραγματικότητα το σώμα σας που καταπολεμά τα επιβλαβή ερεθιστικά όπως σκόνη και γύρη. Οι ισταμίνες βοηθούν επίσης στη ρύθμιση της παροχής νερού στο σώμα σας. Όταν το σώμα σας είναι αφυδατωμένο ή δεν παίρνει επαρκές νερό, η παραγωγή ισταμίνης δρα ως αμυντικός μηχανισμός για τη διατήρηση του νερού που παραμένει στο σώμα. Μόλις το σώμα σας αφυδατωθεί, η παραγωγή ισταμίνης αυξάνεται, γεγονός που αναγκάζει το σώμα να έχει τα ίδια συμπτώματα ενεργοποίησης με τις εποχιακές αλλεργίες.
Η κατανάλωση άφθονου νερού θα βοηθήσει στην ανακούφιση των αλλεργικών συμπτωμάτων. Μελέτες εκτιμούν ότι πάνω από το 75% του πληθυσμού πάσχει από επιπτώσεις της αφυδάτωσης. Η αφυδάτωση μπορεί επίσης να επηρεάσει την ενυδάτωση του δέρματός. Η αφυδάτωση μπορεί να κάνει το δέρμα ξηρό και τραχύ. Το ξηρό δέρμα μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες καταστάσεις όπως σοβαρό κνησμό, ξηροδερμία και ρυτίδες στο πρόσωπο.

Θερμοψύκτες νερού: πιείτε καθαρό, ποιοτικό νερό εσείς και η οικογένειά σας

Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε δίψα, εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνετε την κατάλληλη ποσότητα νερού. Επειδή το σώμα σας βρίσκεται σε κατάσταση συντήρησης για μεγάλο χρονικό διάστημα, η ενυδάτωση του σώματός σας μπορεί να φαίνεται σαν εμπόδιο. Σκεφτείτε το, όσο περισσότερο νερό ρίχνετε σε ξηρό έδαφος, τόσο περισσότερο το νερό θα αρχίζει να απορροφάται στη γη και τελικά το έδαφος θα μαλακώσει. Το σώμα είναι κάτι παρόμοιο, καθώς παίρνετε όλο και περισσότερο νερό, τόσο πιο συνηθισμένο το σώμα σας θα γίνει στην ενυδάτωση. 

Πώς με βοηθούν οι θερμοψύκτες νερού στην ενυδάτωση του οργανισμού μου;

Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για σωστή ενυδάτωση του οργανισμού σας.

Πιείτε νερό αντί για άλλα υγρά. Ανεξάρτητα από το πόσο δελεαστικά μπορεί να είναι άλλα υγρά, ειδικά εκείνο το πρωϊνό φλιτζάνι καφέ, δεν υπάρχει κανένα υποκατάστατο για τα πολλαπλά ενυδατικά οφέλη του νερού. Η εταιρεία Emelia διεκπεραιώνει τον στόχο της, προσφέροντας στους πελάτες της καθαρό, ασφαλές νερό από θερμοψύκτες

Πίνετε νερό όλη την διάρκεια της ημέρας. Η πιο σημαντική στιγμή της ημέρας για κατανάλωση νερού είναι όταν ξυπνάτε το πρωί. Το να πίνετε νερό μεταξύ των γευμάτων και να πίνετε νερό κατά τη διάρκεια των γευμάτων είναι επίσης ιδανικό για πέψη και ενυδάτωση. Το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό της Emelia, θα σας βοηθήσει να έχετε στην διάθεση σας θερμοψύκτες υψηλής τεχνολογίας και όποτε θελήσετε να ενημερωθείτε για τα νέα μας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο που λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Πίνετε αρκετό νερό καθημερινά. Αυξήστε την πρόσληψη όταν ασκείστε και επίσης κατά τη διάρκεια θερμότερου καιρού (Άνοιξη – Καλοκαίρι). Εμπιστευτείτε την εταιρεία Emelia για να σας διαθέσουμε το πολύτιμο αγαθό της ζωής, το νερό, ελεγμένο κάτω από συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Παρακολουθήστε πόσο νερό πίνετε στη δουλειά σας. Η παρακολούθηση της κατανάλωσης νερού σας δίνει μια ιδέα για το πόσιμο νερό που καταναλώνετε ανά ημέρα και είναι ο μόνος τρόπος να γνωρίζετε με βεβαιότητα εάν πίνετε αρκετό νερό ώστε να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας. Οι θερμοψύκτες νερού προσφέρουν δροσερό, φρέσκο και ποιοτικό νερό. Κάνοντας λοιπόν ένα διάλειμμα 5 λεπτών, προκειμένου να πιείτε ένα ποτήρι νερό στον θερμοψύκτη της Emelia, αναζωογονήστε αυτόματα και παράλληλα αυξάνετε την κοινωνικότητά σας μιλώντας με συναδέλφους που βρίσκονται εκεί!

Θυμηθείτε, το νερό είναι απαραίτητο για την υγεία σας. Το γεγονός ότι το νερό από θερμοψύκτη της Emelia δεν έρχεται σε επαφή με παλιές σωληνώσεις το καθιστά καθαρό και απαλλαγμένο από βλαβερά για την υγεία στοιχεία όπως μικρόβια, βακτήρια, βαρέα μέταλλα. Σωστή ενυδάτωση σημαίνει ότι το σώμα σας μπορεί να αντιδρά καλύτερα στα ενοχλητικά αλλεργιογόνα και δεν χρειάζεται να παράγει τόσο υψηλά επίπεδα ισταμινών λόγω έλλειψης νερού. Το νερό είναι ένας φθηνός και αποτελεσματικός τρόπος για τη ρύθμιση των εποχιακών αλλεργιών σας. Πιείτε άφοβα λοιπόν!

Οφέλη στην υγεία και την πνευματική εργασία από τους θερμοψύκτες νερού της Emelia

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα της ύπαρξης ενός θερμοψύκτη νερού που σχετίζονται με την υγεία. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της κατανάλωσης πόσιμου νερού είναι η βελτίωση των πνευματικών και σωματικών ικανοτήτων. Το καθαρό νερό από θερμοψύκτη ενισχύει την αποδοτικότητα των εργαζόμενων, αθλητών, παιδιών κατά 30% επιτρέποντάς στο σώμα και στο μυαλό να αντέχει περισσότερες ώρες, δουλειάς, διαβάσματος, άθλησης. Έτσι πολλές επιχειρήσεις και σχολεία επενδύουν στην εγκατάσταση θερμοψύκτη νερού προκειμένου να διασφαλίσουν ότι το προσωπικό ή φοιτητές τους θα έχουν την ευκαιρία να καταναλώνουν αρκετό ποιοτικό νερό καθημερινά.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να προμηθευτείτε τους θερμοψύκτες Emelia:
17o χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Ασπρόπυργος
Τηλ:  210 55 81 245
Fax:  210 55 81 249
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 1079 times Last modified on Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 15:53
Rate it
(1 Vote)