Θερμοψύκτες και ασθένειες Θερμοψύκτες και ασθένειες

Το πόσιμο νερό από θερμοψύκτες σας βοηθά στο να μην αρρωστήσετε και στο να επιταχύνετε την ανάρρωση σας όταν βρίσκεστε υπό την επήρεια της γρίπη και άλλων ασθενειών.

Γιατί η πόση νερού από θερμοψύκτες βοηθάει στην πρόληψη ασθενειών και στην ανάκτηση του οργανισμού σας 

Το νερό αποτελεί περίπου το 60% του ανθρώπινου σώματος, επομένως δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ενυδάτωση από θερμοψύκτες έχει σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική υγεία και την ικανότητά σας να καταπολεμάτε τις ασθένειες. Οι γιατροί πιστεύουν ότι περίπου το 75% των Αμερικανών δεν πίνουν αρκετό νερό κάθε μέρα. Αυτό είναι σημαντικό, καθώς δείχνει ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν είναι στην καλύτερη θέση για την πρόληψη της ασθένειας.


Είναι δυνατόν η πόση νερού από θερμοψύκτες να μας προστατεύσει;

Μια κοινή λαϊκή ρήση που έχουμε ακούσει όλοι όταν αρρωσταίνουμε με κρυολόγημα ή γρίπη είναι να πίνουμε πολλά υγρά. Η διατήρηση σταθερής πρόσληψης νερού από θερμοψύκτες, η πόση τσαγιού υποτίθεται ότι θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε γρηγορότερα και να ανακουφίσετε τα συμπτώματά σας. Αλλά σε κάποιο σημείο, ίσως μετά τη τέταρτη επίσκεψή σας στο μπάνιο - πιθανότατα να αναρωτηθήκατε: Βοηθά όντως σε αυτό το η πόση νερού από θερμοψύκτες; 

Η σύντομη απάντηση είναι ναι όντως βοηθάει η πρόσληψη νερού από θερμοψύκτες. Και ο κύριος λόγος μπορεί να μην σας εκπλήξει. «Όταν οι άνθρωποι είναι άρρωστοι με τη γρίπη, χάνουν υγρά» αναφέρουν οι επικεφαλής πρόληψης λοιμώξεων και επιδημιολογιών «Συχνά οι υψηλοί πυρετοί μπορούν να συμβάλουν στην αφυδάτωση»
Όταν είστε άρρωστοι, πρέπει να αυξήσετε την πρόσληψη νερού από θερμοψύκτες για να αντικαταστήσετε τα υγρά που χάνονται λόγω συμφόρησης, πυρετού και εμέτου, μεταξύ άλλων παραγόντων. Επιπλέον, το φάρμακο που παίρνετε για να στεγνώσετε και να καθαρίσετε το σύστημά σας μπορεί μερικές φορές να συμβάλει στην αφυδάτωση. Για να μην αναφέρουμε, ο μεταβολισμός σας μπορεί να επιταχυνθεί όταν αρρωστήσετε - κάτι που θα απαιτήσει επιπλέον υγρά λόγω της αυξημένης δραστηριότητας.
 Η αφυδάτωση είναι επίσης ένας κίνδυνος για άτομα που παρουσιάζουν εμετό ή διάρροια -καθώς το σώμα τους αποβάλλει περισσότερα υγρά. Όσα άτομα έρχονται αντιμέτωποι με τη γρίπη τείνουν να μην έχουν όρεξη, κάτι που μπορεί να τους ωθήσει να ξεχάσουν να τρώνε και να πίνουν νερό από θερμοψύκτες με αποτέλεσμα να λαμβάνουν  νερό από τους θερμοψύκτες  λιγότερο συνολικά.
Με το να  παραμείνετε ενυδατωμένοι  βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας των βλεννογόνων των ρινικών διόδων σας, έτσι ώστε να μπορούν να πιάσουν τους ιικούς εισβολείς πριν εισέλθουν στο σώμα σας. Αυτή είναι η πρώτη γραμμή άμυνας του σώματός σας. Εάν κάτι διεισδύσει, τα υγρά βοηθούν το σώμα σας να κυκλοφορήσει το αίμα πιο ελεύθερα, επιτρέποντας στους ιούς που καταπολεμούν τα λευκά αιμοσφαίρια να φτάσουν στον στόχο τους γρηγορότερα, ώστε να μην έχουν τόσο πολύ χρόνο να αντιγράψουν. Επιπλέον, το πόσιμο νερό από θερμοψύκτες προσθέτει επίσης οξυγόνο στο αίμα σας το οποίο βοηθά να διασφαλιστεί ότι όλα τα συστήματα του σώματός σας έχουν αρκετό οξυγόνο για να λειτουργούν στο καλύτερο επίπεδο για να απομακρύνουν τις τοξίνες και να επιταχύνουν την ανάκαμψη.
 

Η συμβολή του χειμώνα στην μειωμένη λήψη νερού από θερμοψύκτες

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να αφυδατωθούν κατά τη διάρκεια της περιόδου κρύου και γρίπης είναι επειδή αυτές οι ασθένειες τείνουν να συμβαίνουν το χειμώνα, όταν ο αέρας είναι πιο ξηρός. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν είστε σε εσωτερικούς χώρους και η θερμότητα είναι ενεργοποιημένη. Αυτό δεν θα οδηγήσει απαραίτητα σε πλήρη αφυδάτωση στο σώμα σας, αλλά θα στεγνώσει τη μύτη, τα μάτια και το στόμα σας.

Αυτοί οι αγωγοί εισόδου, που ονομάζονται βλεννογονικές επιφάνειες του σώματος, πρέπει να είναι πλούσιοι σε υγρά. Πρέπει να είναι υγροί για να έχουν τη βέλτιστη λειτουργία ,αποτελεσματική λειτουργία , για να σας προστατεύσουν από το να αρρωστήσετε. Η κατανάλωση μη ζαχαρούχων υγρών βοηθά το σώμα σας να διατηρήσει επαρκή παραγωγή βλέννας.

Το να ζητάμε από τους ανθρώπους να αυξήσουν την πρόσληψη νερού από θερμοψύκτες, ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση με την «επούλωση» ενός κρυολογήματος ή γρίπης. Η ενυδάτωση είναι γνωστό ότι βοηθά το ανοσοποιητικό σας σύστημα, αλλά δεν υπάρχουν σκληρές ενδείξεις που να το υποστηρίζουν πραγματικά. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που να υποστηρίζουν την ιδέα ότι η αύξηση της πρόσληψης νερού από θερμοψύκτες ενώ είναι άρρωστος θα κάνει οτιδήποτε ευεργετικό για το σώμα σας. Εκτός από το γεγονός ότι η αφυδάτωση μπορεί να κάνει τους ανθρώπους πιο άρρωστους, η υπερβολική ενυδάτωση δεν θα απαλείψει απαραίτητα τα συμπτώματα ή θα σας οδηγήσει να γίνετε καλύτεροι γρηγορότερα.

Δεν υπάρχει, επίσης, μια πρόταση για όλα τα άτομα που πρέπει να πίνουν όταν είναι άρρωστα. Μια κοινή πεποίθηση είναι ότι ο καθένας πρέπει να στοχεύει να πίνει περίπου οκτώ ποτήρια νερό από θερμοψύκτες την ημέρα - περίπου 64 ουγγιές - αλλά πρόσφατες μελέτες έχουν θέσει υπό αμφισβήτηση αυτόν τον στόχο, υποδηλώνοντας ότι πολύ νερό μπορεί να μην είναι απαραίτητο. Σε περίπτωση αμφιβολίας, βοηθά στη χρήση της κοινής λογικής: Εάν διψάτε ή εάν τα ούρα σας είναι πιο σκούρα από μια σκιά ανοιχτού ή ανοικτού κίτρινου χρώματος, θα πρέπει πιθανώς να έχετε  πιει λίγο νερό 

Αφυδάτωση


Τα πρώτα σημάδια αφυδάτωσης περιλαμβάνουν - προφανώς - αυξημένη δίψα, αλλά και αίσθημα αδυναμίας, μη ούρηση φυσιολογικής ποσότητας και κόπωση. Τα πιο σοβαρά συμπτώματα περιλαμβάνουν σύγχυση, ζάλη, και γρήγορο καρδιακό ρυθμό. Εάν φοβάστε ότι ενδέχεται να έχετε σοβαρή αφυδάτωση, οι γιατροί συνιστούν  να αξιολογηθεί στο τμήμα έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που χρειάζεστε ενδοφλέβια υγρά.

Φυσικά, επίσης μπορεί να το παρακάνετε προς την άλλη κατεύθυνση: Υπάρχει η υπερϋδάτωση, η οποία θέτει το δικό της μοναδικό σύνολο προβλημάτων, όπως επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα νατρίου στο αίμα. Αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό γενικά δεν αποτελεί κίνδυνο που θα διατρέχουν εκτός εάν το κάνουν υπερβολικά. Ένας υγιής ενήλικος ‘άνθρωπος θα πρέπει  να πίνει σχεδόν έξι γαλόνια την ημέρα για να μη διακινδυνεύσει τέτοιου είδους παρενέργειες.

Σε γενικές γραμμές, εάν έχετε πυρετό, βοηθά όταν ξαναγεμίζετε το ποτήρι νερό σας από τους θερμοψύκες. Οι ιατροί συνιστούν να πίνετε επιπλέον οκτώ ποτήρια νερού από θερμοψύκτες από ό, τι θα κάνατε για κάθε βαθμό θερμοκρασίας σώματος που έχετε πάνω από 37 βαθμούς Κελσίου. Είναι επίσης σημαντικό για άτομα που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο αφυδάτωσης, όπως ηλικιωμένοι ασθενείς, μικρά παιδιά και έγκυες γυναίκες, να πίνουν πολλά υγρά όταν είναι άρρωστοι - ειδικά εάν έχουν πυρετό ή χάνουν νερό.

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι ασθενείς γίνονται δεκτοί στο νοσοκομείο για τη γρίπη ή τη μόλυνση από ιό είναι η αφυδάτωση αναφέρουν οι νοσοκόμοι Συμπερασματικά ,είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε την κατάσταση ενυδάτωσης σας και να αποφύγετε την αφυδάτωση. Είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζει κάθε άτομο που αρρωσταίνει από έναν ιό, ιδιαίτερα τη γρίπη. Η σωστή ενυδάτωση μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να χρησιμοποιήσει καλύτερα φάρμακα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ταχύτερη ανακούφιση των συμπτωμάτων. Τις περισσότερες φορές, απλώς θέλετε να πυροβολήσετε για να πίνετε έξι έως οκτώ ποτήρια νερό από θερμοψύκτες την ημέρα, αυξάνοντας αυτήν την πρόσληψη εάν έχετε πυρετό, διάρροια ή έμετο. Και εάν χάνετε πραγματικά υγρά, συμπληρώστε το σώμα σας με ένα ποτό ενισχυμένο με ηλεκτρολύτες. Μπορεί να μην εξαφανίσει τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης, αλλά μπορεί να τα αποτρέψει να επιδεινωθούν.

Για τον λόγο αυτό οι θερμοψύκτες παρέχουν στον κάθε ενα απο εμάς την δυναντότητα να έχουμε δίπλα μας ένα ποτήρι καθαρό πόσιμο νερό ακόμα και στο σπίτι μας

Η εταιρεία Emelia διεκπεραιώνει τον στόχο της, προσφέροντας στους πελάτες της νερό από θερμοψύκτες, καθαρό, ασφαλές. Εμπιστευτείτε την εταιρεία Emelia για να σας διαθέσουμε το πολύτιμο αγαθό της ζωής, νερό, ελεγμένο κάτω από συγκεκριμένες προδιαγραφές. Το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό μας, θα σας βοηθήσει για να έχετε στην διάθεση σας θερμοψύκτες υψηλής τεχνολογίας και όποτε θελήσετε να ενημερωθείτε για τα νέα μας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο που λειτουργεί σε 24ωρη βάση. 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να προμηθευτείτε τους θερμοψύκτες Emelia:
17o χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Ασπρόπυργος
Τηλ:  210 55 81 245
Fax:  210 55 81 249
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 498 times Last modified on Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 14:39
Rate it
(1 Vote)