Τα θαυματουργά οφέλη του νερού

Η διατήρηση της ενυδάτωσης είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ευεξία, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν καταναλώνουν αρκετά υγρά κάθε μέρα.Περίπου το 60% του σώματος αποτελείται από νερό και περίπου το 71% της επιφάνειας του πλανήτη καλύπτεται από νερό.Ίσως είναι η πανταχού παρούσα φύση του νερού που σημαίνει ότι το πόσιμο κάθε μέρα δεν είναι στην κορυφή των λιστών προτεραιοτήτων πολλών ανθρώπων.

Διατηρώντας τον εαυτό μας  ενυδατωμένο είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον οργανισμό μας. Ο ανθρώπινος οργανισμός συνεπώς δεν μπορεί να ζήσει χωρίς νερό περισσότερο από 5 μέρες. Το αίμα μας συνάμα αποτελείται από 90 τοις εκατό νερό ενώ παράλληλα το σώμα μας παραπάνω από 60 τοις εκατό.

Η κατανάλωση νερού δυστυχώς στις μέρες μας δεν είναι άμεσα στις καθημερινές προτεραιότητες του ανθρώπου έτσι πολλές φορές παρατηρούμε μεγάλο ποσοστό ανθρώπων να  έρχονται αντιμέτωποι με το αντίκτυπο της αφυδάτωσης. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως αποφεύγοντας τον αφυδατωμένο οργανισμό, αποφεύγουμε  ταυτόχρονα τις ρυτίδες αλλά και τα πολλαπλά δερματικά προβλήματα που μπορούν  να προκύψουν.

Ποια έιναι τα πλεονεκτηματα του νερού στο σώμα μας;

Το νερό αποτελεί στις μέρες μας ένα βασικό στοιχείο, απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του εντέρου αλλά και ολόκληρου του σώματος. Σύμφωνα με μελέτες, άλλο ένα πλεονέκτημα του νερού είναι ότι μπορεί να είναι αρωγός στην απώλεια βάρους.

Μερικά από τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό μας η πόση νερού είναι τα εξής:

 • Συντηρεί την αρτηριακή πίεση σε σταθερά επίπεδα
 • Βελτιώνει τις επιδόσεις κατά την διάρκεια αθλητικής δραστηριότητας
 • Βοηθά στην απώλεια βάρους, σε σύγκριση με άλλα ζαχαρώδη ποτά ή την σόδα
 • Διατηρεί σε σταθερά επίπεδα την θερμοκρασία του σώματος
 • Ρυθμίζει τις λειτουργίες του οργανισμού ώστε η ψυχική και η σωματική κατάσταση του ανθρώπου να είναι σε λογικά επίπεδα, εφόσον προηγουμένως ο οργανισμός ήταν αφυδατωμένος
 • Μας δημιουργεί το αίσθημα της πληρότητας
 • Εξαφανίζει δερματικά προβλήματα, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και λείο
 • Το νερό μας κρατά υγιείης, ισορροπημένους και ζωντανούς
 • Βοηθά το οξυγόνο να διαμοιραστεί σε διάφορα σημεία του σώματος
 • Συνδράμει στην αναπαραγωγή του σάλιου και έτσι το σάλιο συνεχίζει να εκπληρώνει τους σκοπούς του όσον αφορά στο να διατηρεί το στόμα καθαρό
 • Αποτελεί το χέρι βοηθείας για τους αεραγωγούς καθώς με την κατανάλωση αυτού μπορεί να αποφευχθεί η εμφάνιση αλλεργιών αλλά και άλλων προβλημάτων υγείας
 • Πέρα από τα σημαντικά οφέλη που μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό, έχει πολλαπλή χρήση και σε άλλους τομείς όπως στο να διατηρεί ζωντανά τα φυτά,τα ζώα και τις καλλιέργειες
 • Αποτελεί βασικό συστατικό της ζωής μας καθώς χρησιμεύει στο μαγείρεμα, στο πλύσιμο των ρούχων καθώς και στην καθαριότητα των σπιτιών μας

Πολυδύναμο είναι λοιπόν το νερό καθώς μπορεί να προβλέψει και να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Μεγάλη όμως σημασία έχει η ποιότητα αυτού καθώς και η προέλευση. Το νερό το οποίο διαμοιράζεται μέσα σε παλαιές σωληνώσεις έχει χαρακτηριστεί πως πολλές φορές, σε διάφορους ανθρώπους έχει προκαλέσει σημαντικές δυσλειτουργίες στον ανθρώπινο οργανισμό .

Η εταιρεία Emelia, με το έμπειρο προσωπικό έχει προβλέψει για τους καταναλωτές του, τον διαμοιρασμό υγιεινού, ποιοτικού σε καθημερινή βάση προσφέροντας τους θερμοψύκτες Emelia, αναλόγως τις ανάγκες σας στον χώρο εργασίας ή του σπιτιού σας.

 Για οποιαδήποτε απορία, το καταρτισμένο προσωπικό μας, μπορεί να σας συμβουλέψει αναλόγως τις προτιμήσεις σας για την κατάλληλη επιλογή.

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να προμηθευτείτε τους θερμοψύκτες  Emelia :

17o χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Ασπρόπυργος

Τηλ:  210 55 81 245

Fax:  210 55 81 249

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/Emelia-1468204490138925/

Read 933 times Last modified on Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 10:09
Rate it
(1 Vote)