Η ενυδάτωση - Ο βασικός σύμμαχος μας

Είναι ευρέως γνωστά τα αναρίθμητα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει στον άνθρωπο η σωστή και συνεχής ενυδάτωση του οργανισμόυτου με τη λήψη νερού λόγω του με τα τα στοιχεία που περικλειουν το νερό ,δηλαδη το κάλιο και το μαγνήσιο, δίνουν μία νέα πνοή στην ευεξία του ατόμου. Πολλές φορές έχει ακουστεί ο όρος αποτοξίνωση αλλά τι πραγματικά σημαίνει μόνο ο οργανισμός μας μπορεί να το καταλάβει.


Πως η ενυδάτωση μπορεί να γίνει ο βασικός μας συμμαχός;


Η ενυδάτωση του οργανισμού μας κάθε μέρα είναι ζωτικής σημασίας για πολλούς λόγους: για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, τη διατήρηση των λιπαρών των αρθρώσεων, την πρόληψη λοιμώξεων, την παροχή θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα και τη διατήρηση της λειτουργίας των οργάνων σωστά. Η καλή ενυδάτωση βελτιώνει επίσης την ποιότητα του ύπνου, τη γνώση και τη διάθεση.Παρατηρούμε κάποιες φορές τον οργανισμό μας εξουθενωμένο, το κεφάλι μας βαρύ χωρίς κάποιον ιδιαίτερα σημαντικό λόγο.Αυτό προκύπτει απο το γεγονός οτι δεν έχει υπάρξει η σωστή ενυδατωσή μας.Τότε μας έρχεται στο μυαλό την τελευταία φορά που ήπιαμε νερό και ήταν πολύ ώρα πριν. 

Πέρα από αυτά τα αρνητικά αντίκτυπα που μπορεί να προκαλέσει η αφυδάτωση, η έντονη κούραση, η αίσθηση πως το στόμα μας είναι ξηρό  καθώς και το κοκκίνισμα του δέρματος μπορούν να μας αφυπνίσουν άμεσα.
Αυτό συμβαίνει καθώς ο οργανισμός μας, το δικό μας εργοστάσιο που χρειάζεται συνεχώς να το φροντίζουμε, χρειάζεται να αποβάλλει όλες τις τοξίνες και να αναδημιουργήσει από την αρχή τα κύτταρα του. Ο σημερινός τρόπος ζωής έχει επιφέρει αλλαγές στην ενυδάτωση του που τον κάνουν να  χρειάζεται να περάσει από μια διαδικασία για να καθαριστεί και να αποβάλλει όλα τα στοιχεία, αυτά που τον κάνουν να βαραίνει.

Η ενυδάτωση λοιπόν του οργανισμού αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στην σχέση μας  με το  σώμα μας. Αξίζει να σημειωθεί πως το σώμα μας για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της καθημερινότητα καλό θα ήταν να τροφοδοτηθεί με 7-8 ποτήρια την ημέρα. Αναλόγα όμως με τις καθημερινές μας δραστηριότητες η κατανάλωση του νερού μπορεί να αυξηθεί.

Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής επιτρέπουν στον άνθρωπο να παραμελεί την κατανάλωση νερού.

 Ορισμένοι τρόποι που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν άμεσα στην μέγιστη κατανάλωση πόσιμου, καθαρού από επιβλαβή στοιχειά νερού είναι:

• Στον χώρο εργασίας ακόμη και  σε κεντρικά σημεία του σπιτιού  μπορείτε να έχετε δίπλα σας νερό καθώς αυτό θα σας  βοηθήσει να μην παραμελείτε την κατανάλωση αυτού.
• Μπορείτε να ορίσετε ξυπνητήρι στο κινητό σας  για να θυμάστε να πίνετε νερό.
• Μπορείτε να αγοράσετε ποτήρια ή θερμούς όπου σας προσελκύουν στο να πίνετε νερό.
• Καθώς επίσης και να εγκαταστήσετε τους  θερμοψύκτες  Emelia, όπου παρέχουν υψηλής ποιότητας, υγιεινό νερό για εσάς και την οικογένεια σας.
• Με την εγκατάσταση των θερμοψυκτών Emelia,η κατανάλωση νερού θα γίνει πιο εύκολη καθώς θα έχετε δίπλα σας σίγουρο, εγγυημένο, ελεγμένο νερό
• Να βάλετε καθημερινό στόχο να πίνετε 1-2 λίτρα καθαρού νερού
• Θυμηθείτε να πιείτε νερό πριν διψάσετε καθώς όταν ο οργανισμός έχει αφυδατωθεί τότε χρειάζεται το νερό
• Προσθέστε φύλλα μέντας ,δυόσμου ή λεμόνι για να γίνει πιο ελκυστικό ως προς την γεύση
• Πιείτε ένα ποτήρι νερό πριν από κάθε γεύμα

Η εταιρία Emelia, κρατώντας σταθερά  ψηλά τον πήχη συνεργάζεται με Έλληνες παραγωγούς  και εμφιαλωτές παρέχοντας σε εσάς νερό, υψηλής αξίας για εσάς και τους αγαπημένους  σας.
Κάντε  δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο το πολύτιμο αγαθό, έναν θερμοψύκτη Emelia.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να προμηθευτείτε τους θερμοψύκτες  Emelia :
17o χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Ασπρόπυργος
Τηλ:  210 55 81 245
Fax:  210 55 81 249
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/Emelia-1468204490138925/

Read 695 times Last modified on Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 10:40
Rate it
(1 Vote)