Το νερό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. 

 
Υπάρχουν ορισμένες στιγμές όπου ξεχνάμε τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό μας.  Η αφυδάτωση λοιπόν μπορεί να σας δημιουργήσει ένα αίσθημα κόπωσης, ζαλάδας και τότε είναι η στιγμή όπου καλό θα ήταν να εφοδιάσετε τον οργανισμό σας με πολύτιμα στοιχεία κατευθείαν από  την πηγή.
Ένα από τα κύρια οφέλη είναι η ενεργητικότητα που μπορεί να προσφέρει σε εσάς, τα παιδιά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το νερό ως ευγενική πράξη προσφοράς

Πολλές φορές το νερό μπορεί να αποτελέσει σαν ένα μικρό δώρο για τον εαυτό μας αλλά και για τους συνανθρώπους μας. Προσφέροντας ένα ποτήρι νερό μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια απλή πράξη αλλά πίσω από αυτή την πράξη κρύβεται η αγάπη που θέλουμε να προσφέρουμε στους οικείους μας. Τα παιδιά  λοιπόν είναι αυτά τα  αγαπημένα πρόσωπα όπου έχουν φανεί πιο επιρρεπή στην κατανάλωση ζαχαρωδών ποτών με κύριο χαρακτηριστικό  το νερό. Μπουκάλια νερού εμπλουτισμένα με πρόσθετη ζάχαρη και αρώματα αποτελούν κυρίαρχη προτεραιότητα στις προτιμήσεις τους. Εγκαθιστώντας τους  θερμοψύκτες  Emelia στον χώρο σας είστε σίγουροι για τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο οργανισμός των παιδιών σας. Με αυτή την εγκατάσταση το παιδί σας θα το βρει σαν παιχνίδι, να γεμίζει το δικό του ποτήρι νερό και έτσι δεν θα καταφεύγει σε απαγορευτικές λύσεις για τον οργανισμό όπου μπορούν αργότερα να το οδηγήσουν σε  προβλήματα υγείας .

Έχοντας ως γνώση τα πολλαπλά οφέλη όπου μπορεί να τροφοδοτήσει στο σώμα ενός παιδιού, την ισορροπία ,την αναζωογόνηση, την ευφορία  το παιδί σας με την κατανάλωση νερού δείχνει πιο ενεργητικό, έτοιμο πλέον να αδράξει την μέρα. Ένα ενυδατωμένο παιδί  εύκολα θα φέρει καλύτερες επιδόσεις στα αθλήματα και στις μαθησιακές δραστηριότητες. Η παροχή νερού σε ένα κεντρικό σημείο του σπιτιού μπορεί εύκολα να βοηθήσει το παιδί να αγαπήσει το νερό και να προσφέρει τόσο εύκολα στον οργανισμό του τα απαραίτητα στοιχεία για την ανατροφοδότηση του εγκεφάλου.

Το παιδί και το νερό

Έχει παρατηρηθεί πολλές φορές λοιπόν τα παιδιά να λησμονούν την κατανάλωση αυτού του ευεργετικού ποτού, ονομαζόμενο νερό έχοντας ψυχολογικό κυρίως αντίκτυπο στους συμμαθητές του. Ένα ποτήρι νερό, καθαρό από όλα τα επιβλαβή στοιχεία, που προσφέρει το νερό της βρύσης το οποίο απολυμαίνεται με χλώριο, σε σύγκριση με το εμφιαλωμένο νερό της Emelia το οποίο απολυμαίνεται με όζον βοηθάει το παιδί σας να  έχει τις μέγιστες δυνατές  επιδόσεις σε όλα τα στάδια της ζωής του.
Θερμοψύκτες υψηλής ποιότητας, στην κατάλληλη θερμοκρασία που εσείς επιθυμείτε (είτε για ζεστό είτε για κρύο νερό,ή σε θερμοκρασία περιβάλλοντος) στο αγαπημένο σας χρώμα, μπορούν να γίνουν άμεσα δικοί σας.

Φροντίστε τους αγαπημένους σας προσφέροντας  το πιο πολύτιμο αγαθό,  με τους  θερμοψύκτες  Emelia. Είμαστε δίπλα σας σε καθημερινή βάση ,παρέχοντας σας σε 24ωρη βάση νερό υψηλής ποιότητας, καθαρό, χωρίς πρόσθετα επιβαρυντικά στοιχεία για τον οργανισμό. Με τους θερμοψύκτες  Emelia ,η υγεία του οργανισμού σας είναι σίγουρη καθώς με ιδιαίτερη επιμέλεια και ασφάλεια εγγυούμαστε για την ευεξία των αγαπημένων σας προσώπων.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να προμηθευτείτε τους θερμοψύκτες Emelia :
17o χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Ασπρόπυργος
Τηλ:  210 55 81 245
Fax:  210 55 81 249
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/Emelia-1468204490138925/

Read 739 times Last modified on Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 11:02
Rate it
(1 Vote)