Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της τοποθέτησης ψύκτη στα σχολεία είναι τα εξής:
 
Αν ο ψύκτης νερού βρίσκεται μέσα στην τάξη μειώνονται οι πιθανότητες για πολλά “διαλείμματα για νερό” και τα παιδιά δε χάνουν ούτε λεπτό από το μάθημα τους.
Τα περισσότερα σχολεία έχουν τους παλαιάς κοπής ψύκτες, τα λεγόμενα σιντριβάνια, τα οποία είναι εστίες μικροβίων. Τα παιδιά όντας πιο επιρρεπή σε αρρώστιες και ιούς, χρειάζεται να προφυλάσσονται όσο το δυνατό περισσότερο. 
Τα παιδιά έχουν συνέχεια τον ψύκτη εντός του οπτικού τους πεδίου, με αποτέλεσμα να είναι είναι πολύ πιθανότερο να καταναλώσουν νερό άρα και να αποφύγουν την αφυδάτωση. 
Έχει αποδειχθεί ότι όταν πίνουμε νερό καθαρίζουμε το σώμα μας και το βοηθάμε να καταπολεμήσει ασθένειες και μικρόβια. Στο χώρο του σχολείου, το γεγονός αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία. 
Από πολύ μικρή ηλικία και ζώντας σε ένα περιβάλλον που το νερό παρέχεται άφθονο και καθαρό, τα παιδιά μαθαίνουν τη σημασία του και μεγαλώνουν γνωρίζοντας τις ευεργετικές του ιδιότητες. 
Το νερό έχει καλύτερη γεύση ή για την ακρίβεια δεν έχει γεύση, άρα είναι πιο πιθανό να το καταναλώσουν. Μάλιστα, υπάρχουν εταιρείες όπως η Emelia που απολυμαίνουν το εμφιαλωμένο νερό με όζον, το οποίο είναι άγευστο, άοσμο και ασφαλές για την υγεία χωρίς να αλλοιώνει την ποιότητα του νερού, σε αντίθεση με το νερό βρύσης που απολυμαίνεται με χλώριο.
Εκτός από τα παιδιά ενυδατώνονται και οι δάσκαλοι και οι καθηγητές.
 
Οι ψύκτες νερού της εταιρείας Emelia, που δίνουν την ευκαιρία στον πελάτη να επιλέξει και το χρώμα του, μπορεί να γίνουν και ένα είδος παιχνιδιού για τα παιδιά και να τα προτρέψουν να βάζουν συνέχεια νερό στο μπουκαλάκι τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανότερο να μην αγοράσουν αναψυκτικά και χυμούς που περιέχουν πολύ μεγάλη ποσότητα ζάχαρης. Επιπλέον, όντας ενυδατωμένα, τα παιδιά θα αποφύγουν την κατανάλωση παχυντικών και ανθυγιεινών τροφών. 
 
Με την χρήση ψυκτών τα παιδιά αποκτούν και οικολογική συνείδηση αφού τα προτρέπουμε να χρησιμοποιούν πλαστικά μπουκάλια πολλών χρήσεων. Στις μέρες μας, το γεγονός της υπερκατανάλωσης πλαστικού έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και με την εγκατάσταση του ψύκτη στα σχολεία δίνουμε το καλό παράδειγμα στους μαθητές. Τα παιδιά μαθαίνουν να μιλούν για το νερό και είναι πιο εύκολο να τους περάσουμε μηνύματα για τη σημαντικότητα του. Για παράδειγμα, κάποια στοιχεία που θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα για συζήτηση στην τάξη είναι τα παρακάτω:
 
Περίπου 800 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο δεν έχουν πρόσβαση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παροχής νερού. 
Περισσότεροι από 2.5 δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν πίνουν νερό σύμφωνα με τα πρότυπα υγιεινής που ακολουθούνται παγκοσμίως.
Δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, καταναλώνουν νερό που περιέχει περιττώματα. 
 
Στην περίπτωση που έχετε αποφασίσει για την τοποθέτηση ψύκτη στο χώρο του σχολείου ή του φροντιστηρίου, καλό είναι να απευθυνθείτε σε έμπειρες και καταξιωμένες εταιρείες του χώρου όπως η Emelia. Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας μας θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τον ψύκτη της αρεσκείας σας και παράλληλα θα έχετε 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών πριν αλλά και μετά την πώληση. Ο στόλος των οχημάτων της εταιρείας σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό της εγγυώνται την άμεση και ασφαλή παράδοση του προϊόντος στην πόρτα σας. Το σύγχρονο σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων διασφαλίζει ότι τα νερά της Emelia φτάνουν στο χώρο σας από την πηγή σε λιγότερο από 3 ημέρες.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας με τους εξής τρόπους:
17o χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Ασπρόπυργος
Τηλ:  210 55 81 245
Fax:  210 55 81 249
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Read 1285 times Last modified on Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 09:12
Rate it
(2 votes)