Ο μέσος άνθρωπος σπαταλά περίπου 8 με 9 ώρες στο γραφείο. Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό της κατανάλωσης υγρών γίνεται στο χώρο εργασίας.
Οι επιχειρήσεις και οι υπεύθυνοι προσωπικού, σύμφωνα με την εταιρεία θερμοψυκτών Emelia, θα πρέπει να ενθαρρύνουν τους υπαλλήλους τους να πίνουν περισσότερο νερό και όχι ανθυγιεινά και γεμάτα ζάχαρη αναψυκτικά και ποτά. Οι επιχειρήσεις κατανοούν πλέον ότι το κόστος τοποθέτησης ψυκτών στους χώρους εργασίας όχι μόνο δε θα τις επιβαρύνουν με επιπλέον κόστη, αλλά μεσο-μακροπρόθεσμα θα αποκομίσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη από την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων. Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, η συχνή κατανάλωση νερού συνδέεται άμεσα με την αύξηση της πνευματικής αντοχής.
 

Οι ψύκτες νερού είναι πλέον ανάγκη και όχι πολυτέλεια!!!

 
Η σημασία της ενυδάτωσης έχει προτρέψει πολλές εταιρείες να εγκαθιστούν ψύκτες νερού για τους εργαζόμενους ενώ τα τελευταία χρόνια τους συναντάμε και σε σπίτια ή ιατρεία. Η τοποθέτηση ψύκτη νερού μπορεί να έχει σημαντικά πλεονεκτήματα για την υγεία μας αλλά και για την τσέπη μας αφού μακροπρόθεσμα είναι πολύ πιο οικονομική από την αγορά εμφιαλωμένων μπουκαλιών. Μάλιστα, αυτή την εποχή που η ανάγκη για μείωση της κατανάλωση πλαστικού έχει γίνει πλέον επιτακτική, η τοποθέτηση ψύκτη θα ωφελήσει και το περιβάλλον που ζούμε. Γιατί όμως να βάλουμε ψύκτη;
 
Το νερό έχει καλύτερη γεύση ή για την ακρίβεια δεν έχει γεύση, άρα είναι πιο πιθανό να το καταναλώσουμε. Μάλιστα, υπάρχουν εταιρείες όπως η Emelia που απολυμαίνουν το εμφιαλωμένο νερό με όζον, το οποίο είναι άγευστο, άοσμο και ασφαλές για την υγεία χωρίς να αλλοιώνει την ποιότητα του νερού, σε αντίθεση με το νερό βρύσης που απολυμαίνεται με χλώριο.
Είναι πλέον πιο εύκολο να πιούμε δροσερό νερό. Δεν είναι ανάγκη ούτε να έχουμε πολλά μπουκάλια στο ψυγείο, ούτε να αφήνουμε την βρύση να τρέχει για αρκετή ώρα. Ο ψύκτης βρίσκεται δίπλα μας και έχουμε συνεχώς δροσερό ή παγωμένο νερό.
Το νερό είναι πιο καθαρό γιατί δεν έρχεται σε επαφή με παλιές σωληνώσεις και είναι απαλλαγμένο από βλαβερά για την υγεία στοιχεία όπως μικρόβια, βακτήρια, βαρέα μέταλλα.
Είναι πιο οικονομικό, αφού η συνεχής αγορά εμφιαλωμένου νερού είναι μακροπρόθεσμα πιο ακριβή από την εφάπαξ επένδυση σε έναν ψύκτη. 
Επιτρέπει την παρασκευή καφέ και τσαγιού πολύ γρήγορα, γιατί ο ψύκτης έχει και επιλογή πολύ ζεστού νερού.
Ομορφαίνει το σπίτι αλλά και το χώρο εργασίας, αφού υπάρχουν εταιρείες, όπως η emelia, που δίνουν την μοναδική δυνατότητα στον πελάτη να ανανεώσει μοναδικά την εμφάνιση του θερμοψύκτη του με χειροποίητη κατά παραγγελία επένδυση ακρυλικής βαφής στο χρώμα που επιθυμεί και ταιριάζει στον χώρο του. 
Αντικαθιστά τον πατροπαράδοτο ψύκτη όπου δυστυχώς βρίσκεται ακόμα σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία αλλά και γυμναστήρια. Ο παλαιού τύπου ψύκτης είναι εστία μικροβίων αφού πολλές φορές ο προηγούμενος χρήστης τον έχει ακουμπήσει με το στόμα του ή πίνοντας βγάζει ταυτόχρονα αρκετή ποσότητα νερού με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό να καταλήξουμε με κάποια μόλυνση. 
 
Η τοποθέτηση ψύκτη στις εταιρείες είναι πλέον επιτακτική ανάγκη και απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να διασφαλίζεται η καλύτερη υγεία των εργαζομένων. Άλλωστε ο ενυδατωμένος οργανισμός βοηθάει στην αύξηση της απόδοσης αφού το μυαλό λειτουργεί καλύτερα και αυξάνεται η σωματική και πνευματική αντοχή. Επιπροσθέτως, λόγω του ότι οι ψύκτες είναι τοποθετημένοι κοντά στους εργαζόμενους, αποφεύγονται τα μεγάλα διαλείμματα για νερό που μπορεί να οδηγήσουν στη μείωση της παραγωγικότητας. 
 
Αρκετά σημαντική είναι και χρήση τους σε ιατρεία ή δημόσιες υπηρεσίες αφού στους χώρους αυτούς η αναμονή μπορεί να είναι μεγάλη και σε συνδυασμό με το άγχος όσων βρίσκονται εκεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση του οργανισμού. 
 
Στην περίπτωση που έχετε αποφασίσει για την τοποθέτηση ψύκτη στο χώρο σας καλό είναι να απευθυνθείτε σε καταξιωμένες εταιρείες του χώρου όπως οι επαγγελματίες της Emelia για να προσφέρετε το καλύτερο για την επιχείρηση ή το σπίτι σας.  Γι’ αυτό η εταιρεία προσφέρει 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη για να είστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σας με συνέπεια. Ο στόλος των οχημάτων της εταιρείας σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό της εγγυώνται την άμεση και ασφαλή παράδοση του προϊόντος στην πόρτα σας. Το σύγχρονο σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων διασφαλίζει ότι τα νερά της emelia φτάνουν στο χώρο σας από την πηγή σε λιγότερο από 3 ημέρες.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας με τους εξής τρόπους:
 
17o χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Ασπρόπυργος
Τηλ:  210 55 81 245
Fax:  210 55 81 249
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Read 1185 times Last modified on Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 08:53
Rate it
(1 Vote)