Όταν παραμένουμε καλά ενυδατωμένοι κατά τη διάρκεια της εργασίας μας, είτε αυτή είναι σε εξωτερικό είτε σε εσωτερικό χώρο, μας κρατά ενεργούς και γεμάτους ευεξία όλη την ημέρα.

 

Οι επιχειρήσεις και οι υπεύθυνοι προσωπικού θα πρέπει να ενθαρρύνουν τους εργαζόμενους να πίνουν περισσότερο νερό και όχι ανθυγιεινά, γεμάτα ζάχαρη ποτά ή αναψυκτικά. Η εγκατάσταση ενός ψύκτη εμφιαλωμένου νερού στο χώρο εργασίας παρέχει σε όλο το προσωπικό υγιεινό, φρέσκο και καθαρό νερό – ώστε να αυξήσουμε όλοι τις επαγγελματικές μας ικανότητες. Οι ψύκτες εμφιαλωμένου νερού της Emelia με τη δωρεάν παράδοση και σε συνδυασμό με την ευκολία εγκατάστασης, ενισχύουν την πεποίθηση πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθυστερείτε την εγκατάστασή τους στην επιχείρησή σας, σήμερα κιόλας!!!

Επιτάχυνση μεταβολισμού

Φυσικά το πιο εμφανές πλεονέκτημα εγκατάστασης ενός ψύκτη εμφιαλωμένου νερού της Emelia για τους εργαζόμενους μιας επιχείρησης είναι ότι θα παραμείνουν καλά ενυδατωμένοι για όλη τη διάρκεια του ωραρίου τους. Η κατανάλωση νερού επιταχύνει το μεταβολισμό μας και μας κρατά ενεργούς στην εργασία μας. Συνήθως όταν πίνουμε περισσότερο νερό, τρώμε λιγότερο και αυτό γιατί έχουμε μεγαλύτερη αίσθηση πληρότητας. Αντίθετα όσο δεν παραμένουμε ενυδατωμένοι, αναζητούμε συνεχώς «τσιμπολογήματα» για να ξεγελάσουμε τον οργανισμό μας. Όταν σας καταλαμβάνει η ανάγκη να φάτε κάτι ανθυγιεινό μπορείτε να απασχολήστε τα χέρια και το μυαλό σας στο γραφείο με ένα μεγάλο ποτήρι ή ένα γυάλινο μπουκάλι/παγούρι που θα γεμίσετε κατευθείαν με φρέσκο, δροσερό νερό από τους θερμοψύκτες της Emelia και διαπιστώστε άμεσα τη διαφορά τόσο στο βάρος όσο και στη γενικότερη αύξηση ευεξίας και πληρότητας του οργανισμού σας.

Ενίσχυση απόδοσης προσωπικού

Το μυαλό μας κουράζεται και όπως είναι φυσικό με το πέρασμα του χρόνου, η πνευματική απόδοση πέφτει. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα εγκατάστασης ενός ψύκτη εμφιαλωμένου νερού από την εταιρεία μας, είναι ότι μπορεί πραγματικά να ενισχύσει την απόδοση των μελών του προσωπικού σας. Όταν οι εργαζόμενοι παραμένουν ενυδατωμένοι, το μυαλό αποδίδει το καλύτερό του επιτρέποντάς την εργασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς κόπωση. Πολλές επιχειρήσεις (ακόμα και σχολικές εγκαταστάσεις) έχουν εγκαταστήσει πλέον παντού ψύκτες εμφιαλωμένου νερού, ώστε να διασφαλίσουν ότι παρέχεται στο προσωπικό η δυνατότητα να πίνει επαρκή ποσότητα νερού καθημερινά.

Επικέντρωση στην εργασία

Πηγαίνετε καθημερινά εκτός εταιρείας για να αγοράσετε αναψυκτικά ή μπουκαλάκια νερού; Σταματάτε την εργασία σας γιατί διψάσατε και δεν θέλετε να πιείτε από τη βρύση; Αναζητάτε κάτι δροσερό να σας ξεδιψάσει χωρίς θερμίδες και περιττές ζάχαρες; Δεν χρειάζεται πλέον να πάτε μακρύτερα από μερικά βήματα εντός του γραφείου σας και να καταφύγετε στους εγκατεστημένους θερμοψύκτες νερού της Emelia που θα υπάρχουν στο χώρο σας. Με τους ψύκτες εμφιαλωμένου νερού της Emelia έχετε ανώτερη ποιότητα πόσιμου νερού ανά πάσα στιγμή καθώς σας προσφέρουν απεριόριστη παροχή ασφαλέστερου, καθαρότερου νερού υπέροχης γεύσης, όποτε εσείς το θελήσετε, ώστε να απελευθερώσετε το προσωπικό σας και να επικεντρωθεί στην εργασία του.

Εξάλειψη πολυήμερης αναμονής παράδοσης 

Ξεχάστε τις πολυήμερες αναμονές για τις παραδόσεις νερού στην εταιρεία σας. Εξοικονομήστε χρόνο και εξάλειψη των καθυστερήσεων πολυήμερης αναμονής για τις παραδόσεις νερού. Απευθυνθείτε στους επαγγελματίες της Emelia και προσφέρετε το καλύτερο στην επιχείρηση σας.  Γι αυτό προσφέρουμε 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας με συνέπεια. Ο στόλος των οχημάτων μας σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας εγγυώνται την άμεση και ασφαλή παράδοση του προϊόντος στην πόρτα σας. Το σύγχρονο σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων διασφαλίζει ότι τα νερά μας φτάνουν στο χώρο σας από την πηγή σε λιγότερο από 3 ημέρες.

Read 1294 times Last modified on Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 12:36
Rate it
(1 Vote)