Ο καφές στη σημερινή κοινωνία αποτελεί όχι μόνο μια απολαυστική συνήθεια, αλλά προσφέρει και εμφανή κοινωνική δράση, λειτουργώντας ως καταλύτης σε κάθε ζωτική πτυχή της κοινωνικής μας ζωής. Ας μη ξεχνάμε ότι καθημερινά εργαζόμαστε με τον καφέ, επικοινωνούμε με τον καφέ και απολαμβάνουμε τον καφέ για να προετοιμαστούμε για την κουραστική μέρα που έρχεται μπροστά μας.
 
Η Emelia είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Τα συστήματα NESCAFÉ® Alegria παρέχουν εξαιρετικής ποιότητας ροφήματα με άρωμα και γεύση αφού προσφέρουν στον καταναλωτή τις καλύτερες ποικιλίες καφέ, οι οποίες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των γευστικών προτιμήσεων.  Επιπλέον το κόστος διαχείρισης είναι ένας ακόμη λόγος για να τοποθετήσετε την Alegria στον χώρο σας για τους εξής λόγους:
 
Χαμηλό κόστος ροφήματος
Χειρισμός από μη εξειδικευμένο προσωπικό
Σταθερές δόσεις ( ελαχιστοποίηση φύρας)
Ηλεκτρονική καταγραφή ροφημάτων για καλύτερο έλεγχο
 
Γεγονός είναι πως είτε είστε τύπος που απολαμβάνει ένα ή και περισσότερα καφεδάκια μέσα στην ημέρα, όπου και να βρίσκεστε υπάρχει ένα καφέ σε κοντινή σας απόσταση στην εργασία ή στην γωνία του σπιτιού σας. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη καθώς ο καφές είναι στην ουσία το δεύτερο και πιο διαδεδομένο ρόφημα μετά το νερό! 
 
Στην EMELIA θα βρείτε την πλέον εξελιγμένη πρόταση μέσω της εταιρείας NESTLE σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για την δημιουργία ενός ποιοτικού COFFEE CORNER στο χώρο σας. Σήμερα λειτουργούν περισσότερες από 2000 Alegria στα καλύτερα ξενοδοχεία, ενδεικτικά HILTON. Η Emelia εξασφάλισε για τους πελάτες της, την αποκλειστική διάθεση του συγκεκριμένου μοντέλου σε επιλεγμένους γραφειακούς χώρους.
 
Κύρια χαρακτηριστικά της Alegria:
 
-Mεγάλη ποικιλία  Ζεστών και Κρύων  ροφημάτων
-Με Άρωμα και Γεύση
-Από τις καλύτερες ποικιλίες καφέ
-Στις πρώτες θέσεις των γευστικών προτιμήσεων των καταναλωτών
-Μοντέρνο design και αισθητική
 
H ALEGRIA παράγει έτοιμα τα ζεστά ροφήματα. Για τα κρύα ροφήματα ( NESCAFE FRAPPE και FREDDO ESPRESSO ) παράγει την δόση του ροφήματος.
 

Καφές και Γραφείο

 
Δεν έχει σημασία σε τι τύπο επιχείρησης εργάζεσθε, οι περισσότεροι εργασιακοί χώροι διαθέτουν πλέον μια γωνιά καφέ στο χώρο τους. Ο καφές αποτελεί λοιπόν αναμφίβολα μέρος κάθε σημαντικής επαγγελματικής συνάντησης, είτε πρόκειται για συνάντηση αφεντικών της εταιρείας ή απλά ανάμεσα στους εργαζομένους, κάνοντας ένα διάλειμμα. Μεγάλος αριθμός εργαζομένων δεν μπορούν να αποδώσουν στις απαιτήσεις της δουλειάς εάν δεν έχουν ένα φλιτζάνι καφέ δίπλα τους. Άλλοι εργαζόμενοι, όπως αυτοί που δουλεύουν σε βάρδιες, είναι ακόμη πιο εξαρτημένοι από την καφεΐνη - αφού πρέπει να κρατηθούν ξύπνιοι.
 
Εάν θέλετε να δώσετε μία άλλη νότα στην αισθητική του γραφείου ή των συνεδριακών χώρων της επιχείρησής σας, η Emelia μπορεί να σας διαθέσει εντελώς δωρεάν, εφόσον δεν υπάρχουν ήδη στην εγκατάσταση σας, μια παγομηχανή και ένα  mixer για την παρασκευή των κρύων ροφημάτων εύκολα και γρήγορα και το κυριότερο,  με τη ποσότητα πάγου και την ένταση στο <χτύπημα> που επιθυμείτε. Τα παραπάνω τοποθετούνται σε ένα ωραίο έπιπλο που προσδίδει ένα μοντέρνο minimal design. Το μόνο που θα απομένει είναι …να τα απολαύσετε στο ποτήρι της αρεσκείας σας.
 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 
1.Υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρετε τα ροφήματα στο προσωπικό σας εντελώς δωρεάν. Σε αυτή την περίπτωση θα αγοράζετε τα υλικά σε προνομιακές τιμές  από την εταιρεία μας και θα επιβαρύνεστε με ένα μηνιαίο κόστος. Ζητήστε μας τον τιμοκατάλογο και συγκρίνετε τιμή και ποιότητα με οποιαδήποτε εναλλακτική λύση !
 
2. Η ALEGRIA μπορεί να συνδεθεί με κερματοδέκτη με μία συμφωνημένη τιμή πώλησης. Σε κάθε περίπτωση η  Emelia θα σας προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη και συγκεκριμένα:
 
-Δωρεάν  Services
-Δωρεάν  Ανταλλακτικά ,
-Συμβουλές Για Απολαυστικά Ροφήματα
 
Οι εργαζόμενοι σας θα μπορούν στο εξής να απολαμβάνουν απολαυστικά ροφήματα, εφάμιλλα της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας ενός Barista! Οι περισσότεροι εργαζόμενοι δεν μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους χωρίς να απολαύσουν ένα φλιτζάνι καφέ. Κατά μέσο όρο, σε ένα συνηθισμένο εταιρικό χώρο η ημέρα ξεκινά πάντα με ένα φλιτζάνι καφέ από κοινού μεταξύ των εργαζομένων ή ο καθένας μόνος του. Συνοδεύοντας τον με την καθημερινή ανάγνωση των email μας το πρωί, ο καφές για πολλούς υπαλλήλους είναι η πρώτη επιλογή για να αρχίσουν ήρεμα τις ρουτίνες τους και να προετοιμαστούν για την κουραστική μέρα που έρχεται.
 
Ο καφές επίσης είναι μάρτυρας σε πολλές επαγγελματικές σχέσεις που έχουν χτιστεί. Φίλοι, ζευγάρια, ομάδες, οργανισμοί και συνέδρια δεν στερούνται ποτέ τη απολαυστική στιγμή για ένα «φλιτζάνι καφέ". Η εύκολη πρόσβαση για καφέ σε κάθε επαγγελματικό χώρο είναι απόδειξη ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται άνετα στους χώρους των Coffee Corner μιας εταιρείας ως καταφύγιο για να μιλήσουν, να κλάψουν, να γελάσουν, να απολαύσουν, να χαλαρώσουν, να διευθετήσουν προβλήματα μέχρι να ή απλά να περάσουν το διάλλειμά τους. Προφανώς λοιπόν, ο καφές αποτελεί μέσο για τους εργαζόμενους να αισθάνονται άνετα και να σχετίζονται με άλλους.
 
Με την πάροδο των χρόνων, οι ειδικοί συζητούν για τις επιδράσεις του καφέ στον ανθρώπινο οργανισμό. Ας μη ξεχνάμε ότι οι πρόσφατες έρευνες και μελέτες έχουν αποδείξει ότι η κατανάλωση καφέ έχει θετικές επιδράσεις στην υγεία μας παρά επιβλαβείς. Ο καφές έχει πλέον επιβεβαιωθεί για τις εξής ευεργετικές ιδιότητες:
 
Μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών νοσημάτων, του διαβήτη, την κίρρωση του ήπατος, τη νόσο του Πάρκινσον, τον καρκίνο του παχέος εντέρου και τις πέτρες στην χοληδόχο κύστη.
Λειτουργεί αντισταθμιστικά σε "ζημιές" που προκαλούνται από κακές συνήθειες, όπως το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ.
Βοηθάει στο άσθμα, όταν το κατάλληλο φάρμακο για αυτό δεν είναι διαθέσιμο και ελαχιστοποιεί τη πιθανότητα να προκληθεί κατάθλιψη
Ενισχύει τη διάθεση και σταματάει τους πονοκεφάλους
 
Φυσικά, όλες αυτές οι θετικές επιδράσεις όπως και πολλές άλλες έρχονται πάντα καταναλώνοντας τις σωστές δόσεις καφέ και χωρίς να γίνονται υπερβολές. Χάρη στην 100-ετή εμπειρία του στον εσπρέσσο και την τεχνογνωσία του ο Lavazza δημιούργησε το καινοτόμο, κλειστό σύστημα BLUE με κάψουλες, που σας επιτρέπει να παρασκευάσετε τον τέλειο εσπρέσσο κάθε στιγμή της ημέρας, συνδυάζοντας τη σύγχρονη τεχνολογία με την ιταλική παράδοση. Το σύστημα Lavazza BLUE σας δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε από μια πλήρη σειρά μηχανών, αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο και τις ανάγκες σας. Οι μηχανές BLUE διακρίνονται για τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό τους, την αξιοπιστία και την λειτουργικότητα τους. Είναι εξαιρετικά απλές και πρακτικές στη χρήση.
 
Η Emelia είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Τα συστήματα NESCAFÉ® Alegria παρέχουν εξαιρετικής ποιότητας ροφήματα με άρωμα και γεύση αφού προσφέρουν στον καταναλωτή τις καλύτερες ποικιλίες καφέ, οι οποίες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των γευστικών προτιμήσεων. 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας με τους εξής τρόπους: 
 
17o χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Ασπρόπυργος
Τηλ:  210 55 81 245
Fax:  210 55 81 249
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Read 1441 times Last modified on Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 12:30
Rate it
(1 Vote)