Σε κάθε γραφείο, εταιρεία, επαγγελματικό ή οικιακό χώρο οι θερμοψύκτες νερού αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής. Μας παρέχουν αδιάλειπτα ασφαλές πόσιμο νερό για τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, τους συναδέλφους ή τους επισκέπτες/πελάτες μας  - κάθε στιγμή της ημέρας ζεστό ή κρύο.

Σας έχει τύχει να περιμένετε έξω από κάποιο ιατρείο και να μην υπάρχει λίγο νερό να πιείτε ή τελειώνοντας το γυμναστήριό σας να θέλετε να γεμίσετε το παγούρι σας με δροσερό νερό; Σας έχει τύχει να θέλετε στην εταιρεία σας να ετοιμάσετε ένα ζεστό τσάι και να μην υπάρχει ζεστό νερό; Σκέφτεστε ότι δε θέλετε να δώσετε νερό της βρύσης αλλά ένα ποτήρι δροσερό, ασφαλές και υγιεινό νερό στα παιδιά σας μετά το παιχνίδι τους που σας το ζητούν; 
Ξεχάστε όλα όσα ξέρατε για την παροχή ζεστού και κρύου νερού στην οικιακή ή επαγγελματική σας ζωή. Εγκαταστήστε σήμερα κιόλας έναν θερμοψύκτη νερού της EMELIA και δείτε τη διαφορά στην καθημερινότητά σας! Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω όλα τα πλεονεκτήματα που κερδίζετε χρησιμοποιώντας τους ψύκτες νερού EMELIA στο σπίτι ή το γραφείο: 

1. Πρωτοποριακοί ψύκτες νερού που δεν απαιτούν υδραυλική εγκατάσταση

Η φορητή και η εμφιαλωμένη μονάδα των θερμοψυκτών της EMELIA δεν είναι άμεσα συνδεδεμένες με γραμμή υδραυλικών εγκαταστάσεων και έτσι δε θα χρειαστεί και να περάσετε τρύπες για να εγκαταστήσετε τον διανομέα. Με το που λάβουμε την παραγγελία σας, το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας και κάνει απευθείας την εγκατάσταση για εσάς. Απολαύστε τώρα το υγιεινό νερό που πάντα θέλατε, με πολύ ευκολότερο τρόπο από ότι αρχικά νομίζατε.

2. Γρήγορη μετακίνηση

Ξεχάστε τους παλιούς, δυσκίνητους από το βάρος, ψύκτες νερού. Παραγγείλτε σήμερα τους μοντέρνους θερμοψύκτες νερού της EMELIA με ενσωματωμένο τροχήλατο σύστημα μετακίνησης και ιδανικό μέγεθος προς τοποθέτηση παντού στο χώρο εργασίας ή στο σπίτι σας. Μετακινήστε τους εύκολα και γρήγορα σε άλλο γραφείο ή σε άλλο δωμάτιο χωρίς να χρειάζεστε ολόκληρο... γερανό! 

3. Ψύκτες νερού για κάθε budget

Δε χρειάζεται να σκέφτεστε πολυέξοδους ψύκτες νερού που απαιτούν πολύπλοκες συντηρήσεις κάθε λίγο και λιγάκι. Με τους ψύκτες νερού της EMELIA η υγειονομική συντήρηση απαιτείται να γίνεται σε διαστήματα όχι μεγαλύτερα των 3 μηνών λειτουργίας του θερμοψύκτη. Διαθέτουμε μια ολόκληρη σειρά θερμοψυκτών ώστε να μπορείτε να επιλέξετε εκείνον που ταιριάζει στις ανάγκες σας, χωρίς να τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Οι θερμοψύκτες μας διατίθενται σε πολλά είδη και κατηγορίες, ανάλογα με τον σκοπό για τον οποίο εσείς τον προορίζετε (επιχειρησιακό περιβάλλον, οικιακό περιβάλλον, γυμναστήρια, κλινικές, κ.οκ.).

4. Συνεπής και τακτική συντήρηση 

Η συντήρηση που απαιτούν οι ψύκτες νερού είναι απλή και εύκολη. Η Emelia προσφέρει στους πελάτες της την τεχνική υποστήριξη που απαιτείται σε όλα τα στάδια εγκατάστασης και λειτουργίας ενός θερμοψύκτη. Το εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό τμήμα της Εmelia φροντίζει για την υγειονομική συντήρηση των θερμοψυκτών. Η προϋπόθεση της διατήρησης του θερμοψύκτη, υγειονομικά καθαρού και σε καλή κατάσταση, εκπληρώνεται μόνο μέσω ενός προγράμματος τακτικού υγειονομικού καθαρισμού. Η υγειονομική συντήρηση απαιτείται να γίνεται σε διαστήματα όχι μεγαλύτερα των 3 μηνών λειτουργίας του θερμοψύκτη. Το τεχνικό τμήμα αναλαμβάνει την απολύμανση του θερμοψύκτη  πριν την παράδοση και τοποθέτηση του στον καταναλωτή. Η αντίστοιχη εργασία καθώς και όλες οι εργασίες που θα πραγματοποιούνται στο  θερμοψύκτη θα καταγράφονται σε αρχείο που θα βρίσκεται τόσο επί του θερμοψύκτη όσο και στα αρχεία των υπεύθυνων τεχνικών που την εκτέλεσαν. Η τεχνική ομάδα της Εmelia ανταποκρίνεται άμεσα και με συνέπεια σε τυχόν βλάβες που μπορεί να προκύψουν.

5. Απλή χρήση χωρίς πολύπλοκους χειρισμούς

Χωρίς πολύπλοκους μηχανισμούς και μυστηριώδη κουμπιά που απαιτούν πλήρη τεχνική κατάρτιση για να τους χρησιμοποιήσετε! Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να σπρώξετε προς τα κάτω το μοχλό και απολαύστε στη στιγμή ζεστό ή κρύο νερό όπως το επιθυμείτε! Μην ξεχνάτε ότι, οι ψύκτες νερού της EMELIA έχουν ειδικό σχεδιασμό ώστε το ιδανικό τους ύψος να επιτρέπει την εύκολη τροφοδοσία του νερού στο ποτήρι, χωρίς ν' αναγκάζεται ο καταναλωτής να σκύβει!

6. Η ασφαλής επιλογή για τα παιδιά μας

Οι θερμοψύκτες μας είναι πλήρως ασφαλής στη χρήση τους ακόμη και από μικρά παιδιά, καθώς το κουμπί ζεστού νερού έχει ενσωματωμένη «ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ». Στην EMELIA έχουμε προνοήσει για την ασφάλεια της οικογένειάς σας, καθώς είναι διαπιστωμένο πως τα παιδιά βλέπουν τον θερμοψύκτη ως παιχνίδι και ως εκ τούτου πίνουν πολύ περισσότερο νερό. Τώρα και με τα νέα ελκυστικά χρώματα ακρυλικής βαφής, η προσθήκη ενός ψύκτη νερού της EMELIA στον οικιακό σας χώρο, θα ενθουσιάσει όλη την οικογένεια.

7. Ψύκτες νερού μαζί και στα ταξίδια σας

Μπορείτε να τους φέρετε μαζί σας στο κάμπινγκ ή στο εξοχικό. Αν πρόκειται να πάτε κατασκήνωση για κάποιο χρονικό διάστημα ή αν δεν έχετε ηλεκτρικό ρεύμα διαθέσιμο στο κάμπινγκ σας, οι ψύκτες νερού της Emelia μπορoύν να διασφαλίσουν ότι θα έχετε ζεστό και κρύο νερό για όλες τις διακοπές σας. Οι θερμοψύκτες μας είναι φορητοί γι’ αυτό και αποτελούν ασφαλή, καθαρή επιλογή για το τροχόσπιτό σας ή για κάθε μικρή ή μεγάλη ταξιδιωτική σας περιπέτεια.

8. Άμεση χρήση την ίδια κιόλας ημέρα της εγκατάστασης

Είστε σε θέση να τοποθετήσετε τους ψύκτες νερού απλά εκεί ακριβώς που τους θέλετε είτε στο σπίτι σας, το γραφείο ή το γυμναστήριο και να τους χρησιμοποιήσετε την ίδια κιόλας ημέρα, λόγω της εξαιρετικά εύκολης εγκατάστασης. Δεν προαπαιτούν γκρέμισμα τοίχων ή τρύπες και τριπάνια και τοποθετούνται σε κάθε χώρο, μικρό ή μεγάλο, σε ψηλούς ορόφους, παλαιά κτίσματα ή ανακαινισμένα γραφεία τελευταίας τεχνολογίας. Όπου και αν βρίσκεστε, ερχόμαστε εμείς σε εσάς με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και απολαμβάνετε άμεσα υγιεινό, φρέσκο νερό.

9. Ποιοτικό και γευστικό νερό κάθε ώρα της ημέρας

Λαμβάνετε καθαρό και φρέσκο νερό που είναι απαλλαγμένο από χημικές ουσίες που βρίσκονται συνήθως στο νερό της βρύσης. Αυτό βελτιώνει τη γεύση και την ποιότητα του νερού και μειώνει την ποσότητα των ρύπων που βρίσκονται στο νερό της βρύσης που συνήθως πίνουμε σε καθημερινή βάση. Οι ψύκτες νερού της EMELIA, αποτελούν μακράν καλύτερη επιλογή από το να πίνουμε νερό της βρύσης.

10. Μείωση απορριμμάτων και εξοικονόμηση χρημάτων 

Δεν χρειάζεται να αγοράζετε πλέον καθημερινά τα μεμονωμένα πλαστικά μπουκαλάκια νερού και έτσι βοηθάτε τον πλανήτη στην μείωση πλαστικών απορριμμάτων αλλά και εξοικονομείτε χρήματα! Γεμίστε το παγούρι σας ή το γυάλινο επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι σας με νερό από τον θερμοψύκτη  πάρτε το μαζί σας στο γραφείο και απολαύστε το όλη την ημέρα!

Η εταιρεία μας είναι πάντα δίπλα σας, για να χειριστεί το σύνολο της μονάδας για εσάς! 

Καλέστε μας σήμερα για να σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε επιπλέον απορία σας και ΔΩΡΕΑΝ παράδοση στο χώρο σας: 210 - 55 81 245, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

Read 1814 times Last modified on Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 16:10
Rate it
(1 Vote)