Όλοι το έχουμε ακούσει: το πόσιμο νερό είναι καλό για δεκάδες λόγους. Σχεδόν κάθε περιοδικό υγείας και γυμναστικής σας λέει ότι η κατανάλωση λίτρων νερού θα σας δώσει πλούσια μαλλιά, φωτεινότερο δέρμα και θα σας κάνει πιο παραγωγικό, επιτυχημένο και γενικά υγιέστερο.

 

Με κάθε γουλιά, το νερό σας βοηθά να ελέγχετε την κατανάλωση θερμίδων, να διατηρείστε εν ενεργεία ενώ ασκείστε, να βοηθάτε την πέψη, να ενισχύετε τη λειτουργία των νεφρών και να βελτιώνετε το δέρμα σας. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ένοχοι στο ότι δεν πίνουμε αρκετό νερό, επειδή είμαστε είτε πολύ απασχολημένοι ή απλά δεν μας αρέσει η γεύση του. Αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα όταν έχετε προθεσμίες και συναντήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας στο χώρο εργασίας σας. Εάν η ενυδάτωση έχει γίνει περισσότερο μια αγγαρεία και όχι μια υγιεινή συνήθεια για εσάς, ακολούθως θα δούμε μαζί μερικούς εύκολους τρόπους για να παραμείνετε ενυδατωμένοι καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας στη δουλειά.

1. Προσθέστε ένα φυσικό φρούτο 
Αν βρίσκετε το νερό άγευστο, προσθέστε στο καθημερινό νερό σας φέτες πορτοκαλιού, κομμάτια καρπούζι, λεμόνια, ακτινίδια, ή σμέουρα. Μπορείτε ακόμη να παγώσετε τα φρούτα και να τα χρησιμοποιήσετε αντί για παγάκια για πιο δροσερό νερό. εν υπάρχει κανένα μυστικό ότι το πόσιμο νερό παρέχει πολλά υγιή οφέλη. Δεδομένου ότι το σώμα μας αποτελείται από περίπου 60 τοις εκατό νερό, μπορεί να υποφέρουμε από αφυδάτωση εάν δεν έχουμε αρκετό νερό. Αλλά καθώς τρέχουμε για τις πολυάσχολες μέρες εργασίας μας, μπορεί να είναι δύσκολο να θυμηθούμε να πίνουμε περισσότερο νερό. Ακόμη και η ήπια αφυδάτωση μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη παραγωγικότητα, και να μας κάνει πιο ευάλωτους σε ασθένειες.

2. Τρώτε τροφές πλούσιες σε νερό όπως τα φρούτα και τα λαχανικά
Υπάρχουν πολλά φρούτα και λαχανικά που περιέχουν αρκετή ποσότητα νερού. Γευθείτε φρούτα και λαχανικά πλούσια σε νερό όπως το μαρούλι, τα αγγούρια, τις φράουλες, το καρπούζι, τα βερίκοκα, τα κολοκυθάκια, τα κεράσια, το σπανάκι, το μπρόκολο και τις ντομάτες στη διατροφή σας για να παραμείνετε ενυδατωμένοι. Ωστόσο, αν και τα φρούτα και τα λαχανικά είναι μεγάλη πηγή νερού, δεν θα σας δώσουν την απαιτούμενη ημερήσια πρόσληψη νερού. Συνεπώς, σας συνιστούμε να πίνετε και νερό καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

2. Εγκαταστήστε έναν θερμοψύκτη νερού στο χώρο εργασίας σας
Η μεταφορά νερού σε μπουκάλια κάθε μέρα δεν είναι μόνο κουραστική, αλλά και οι πλαστικές φιάλες είναι επίσης κακές για το περιβάλλον. Αν ο χώρος εργασίας σας διαθέτει εγκατεστημένο ψύκτη νερού της Emelia, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε απεριόριστη παροχή καθαρού κρύου ή ζεστού νερού κάθε μέρα. Και καθώς οι θερμοψύκτες μας παρέχουν άμεση πρόσβαση σε φρέσκο, καθαρό νερό , δεν θα έχετε ποτέ την ταλαιπωρία να μεταφέρετε όλο το νερό σας όλη την ημέρα. Προσφέροντας στους υπαλλήλους σας καθαρό, πόσιμο νερό είναι μια καθημερινή ανάγκη. Και η εγκατάσταση μιας συσκευής παροχής νερού για το γραφείο σας είναι απλώς η καλύτερη λύση για να παρέχετε περισσότερους πόσιμους πόρους σε όλους. 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
Το ανθρώπινο σώμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το να λειτουργήσει σωστά το νερό καθώς βοηθάει τη μεταφορά θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα του σώματος και ξεπλένει τις τοξίνες από ζωτικά όργανα. Αλλά ποια είναι τα οφέλη του πόσιμου νερού στην εργασία;

Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν, ωστόσο, είναι ότι το πόσιμο νερό (εκτός από το να σας κρατά ζωντανό) σας κάνει επίσης πιο παραγωγικούς στην εργασία! Εκτός από τη βελτίωση της γενικής σας ευεξίας, διατηρώντας ενυδατωμένο τον οργανισμό στην εργασία σας βοηθάει να είστε πιο παραγωγικοί και με αυξημένη ενέργεια. Η αφυδάτωση προκαλεί αδυναμία και κόπωση που θα σας κάνουν πολύ υποτονικούς και στερείσθε της ψυχικής και σωματικής ενέργειας που χρειάζεστε για να εργαστείτε. Η αφυδάτωση είναι ιδιαίτερα συχνή σε εργασίες που απαιτούν πολλή κίνηση που προκαλεί εφίδρωση. Το πόσιμο νερό τακτικά κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας σας εξασφαλίζει ότι αισθάνεστε φρέσκοι και ενεργοποιημένοι για βελτιωμένη παραγωγικότητα.
Βελτιωμένη λειτουργία του εγκεφάλου. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι περίπου 75% νερό που σημαίνει ότι η αφυδάτωση έχει άμεση επίδραση στη λειτουργικότητά του. Οι επιπτώσεις της αφυδάτωσης στον εγκέφαλό σας περιλαμβάνουν μειωμένη εγρήγορση, βραδύτερους χρόνους αντίδρασης και μειωμένη έκταση προσοχής. 
Μειωμένο στρες. Η διατήρηση της ενυδάτωσης διασφαλίζει ότι τα επίπεδα της κορτιζόλης σας (μια ορμόνη που προκαλεί στρες) διατηρούνται μέσα σε ένα υγιές εύρος. Όταν στρεσάρεστε στο χώρο εργασίας, δεν είστε μόνο μη παραγωγικοί, αλλά μπορεί ακόμη και να μειώσετε την παραγωγικότητα των άλλων εμποδίζοντας τη συνεργασία και την ομαδική εργασία.
Βελτιωμένη διάθεση. Ακόμη και η ελαφρά αφυδάτωση θα επηρεάσει τη διάθεσή σας, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει την αντίληψη ότι ορισμένα καθήκοντα είναι πιο δύσκολα από ότι στην πραγματικότητα. Η κατανάλωση επαρκούς νερού θα εξασφαλίσει τη διάθεσή σας για καλή εργασιακή αποτελεσματικότητα και καλές σχέσεις με τους συνεργάτες.
Δεν μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε εργασία εάν έχετε κεφαλαλγία. Η αφυδάτωση μειώνει τη ροή του αίματος και του οξυγόνου στον εγκέφαλο, η οποία έχει ως αποτέλεσμα πονοκεφάλους και ημικρανίες που θα σας απομακρύνουν από τη βέλτιστη απόδοση.

Συνδυάστε την αισθητική με την υγιεινή με τους νέους θερμοψύκτες EBAC από την Emelia.

Η Emelia για μια ακόμη φορά καινοτομεί στο χώρο των θερμοψυκτών καθώς δίνει την μοναδική δυνατότητα στον πελάτη να ανανεώσει μοναδικά την εμφάνιση του θερμοψύκτη του με χειροποίητη κατά παραγγελία επένδυση ακρυλικής βαφής στο χρώμα που επιθυμεί και ταιριάζει στον χώρο του.  Η εταιρεία Emelia απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες που επιθυμούν να δώσουν μια διαφορετική νότα χρωμάτων στο χώρο τους. Το έμπειρο προσωπικό μας μέσα από μια ευρεία παλέτα χρωμάτων σας βοηθάει να μεταμορφώσετε το καινούργιο σας θερμοψύκτη, να μετατρέψετε τον θερμοψύκτη σας με το χρώμα της αρεσκείας σας κάνοντας τον πρωτότυπο, να επιλέξετε από τις επιλογές το χρώμα που ταιριάζει στον χώρο σας, να δώσετε χρώμα στον χώρο σας, να καλύψετε τις φθορές του θερμοψύκτη σας και όλα αυτά με μια ενδεικτική χρέωση η οποία δεν ανταποκρίνεται με την ποιότητα του αποτελέσματος.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η ακρυλική βαφή που χρησιμοποιούν οι έμπειροι τεχνικοί μας έχει εγγύηση 3 χρόνων. Βάλτε χρώμα λοιπόν στον χώρο σας!

Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές και κόλπα, θα μάθετε να αγαπάτε τη γεύση του νερού, να δώσετε προτεραιότητα στις γουλιές σας και να οδηγηθείτε σε μια πιο υγιεινή εργασιακή ζωή. 

 

Read 1333 times Last modified on Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 11:14
Rate it
(1 Vote)