Print this page

νερό zaro's

Μία από τις τρεις ποικιλίες νερού που εξυπηρετεί η Emelia στους πελάτες της – το Zaros – βραβεύτηκε ως το καλύτερο νερό στον κόσμο!

Η τελετή βράβευσης

To φυσικό μεταλλικό νερό ZARO’S, βραβεύτηκε στο Ηράκλειο Κρήτης σε μια τελετή με πλήθος κόσμου, κατά την οποία απέσπασε το βραβείο του «Καλύτερου Εμφιαλωμένου Νερού στον κόσμο». Το βραβείο παρέλαβε το φυσικό μεταλλικό νερό ZARO’S που προέρχεται από πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη της Κρήτης, στα πλαίσια του 27ου διαγωνισμού Berkeley Springs International Water Tasting ο οποίος αποτελεί τον παλαιότερο και μεγαλύτερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας νερού παγκοσμίως! Στον διαγωνισμό Berkeley Springs International Water Tasting συμμετείχαν πάνω απο εξακόσια νερά απο όλο τον κόσμο και ο νικητής αξιολογείται από δώδεκα κριτές, μεταξύ των οποίων διακρίνονται γευσιγνώστες διεθνούς φήμης. Τα κριτήρια με τα οποία επέλεξαν το φυσικό μεταλλικό νερό ZARO’S ως νικητή συμπεριλαμβάνουν την υφή, την γεύση και την επίγευση, την οσμή αλλά και την όψη.

Η εκπρόσωπος του  Berkeley Springs International Water Tasting ταξίδεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για να στέψει τον νικητή και να παρεβρεθεί στην εκδήλωση. Επαίνεσε επίσης την Κρήτη για την φιλοξενία και την ομορφιά της και προσέθεσε ότι τώρα θα είναι γνωστή πλέον και για τον νερό της. Ο πρόεδρος του φυσικού μεταλλικού νερού ZARO’S κ. Γιώργος Σταματάκης χαρακτήρισε την απονομή, ως μια στιγμή δικαίωσης και περηφάνιας για την οικογένεια του ZARO’S.

Λίγα λόγια για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ZARO'S

Η φυσική πηγή μεταλλικού νερού του ZARO'S είναι η πηγή Αμάτι η οποία αναβλύζει από τα ανθρακικά πετρώματα του Ψηλορείτη σε υψόμετρο 402 μέτρων. Χαρακτηρίζεται ως πηγή υπερχείλισης καθώς η παροχή της κυμαίνεται από 250- 450 m3/h, για τον λόγο αυτό το 1987 γύρω από την πηγή δημιουργήθηκε η τεχνητή λίμνη του Ζαρού. Στο κέντρο της λεκάνης, στο εσωτερικό του Ψηλορείτη και από βάθος 180 μέτρων το νερό της πηγής καταλήγει φυσικά στο εργοστάσιο της ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε. μέσω σωληνώσεων 3ης γενιάς. Επιπλέον στα βόρεια του Ζαρού υπάρχει η πηγή Στέρνα όπου η παροχή της κυμαίνεται από 100- 200 m3/h, πρόκειται για ένα υδραγωγείο το οποίο είναι ανεπτυγμένο από τα αρχαία χρόνια.   

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ­ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η άριστη ποιότητα του προϊόντος στην πηγή σε συνδυασμό με τις αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες εμφιάλωσης και τους συνεχείς ελέγχους στους οποίους υπόκειται το προϊόν από το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου της ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε, μέσω των συστημάτων ISO 9001:2000 και ΙSO 22000:2005 που εφαρμόζει, είναι η διασφάλιση της ποιότητας του νερού ZARO’S από την πηγή έως τον καταναλωτή.

Προκειμένου να επιτευχθεί o σκοπός αυτός, στο Χημικό – Μικροβιολογικό Εργαστήριο της ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε διεξάγονται καθημερινά δεκάδες αναλύσεις που καλύπτουν το σύνολο των προϊόντων της ημερήσιας παραγωγής και πιστοποιούν την υψηλή ποιότητα του νερού ZARO’S. Επιπροσθέτως, η σταθερή χημική σύσταση του νερού των πηγών, επιβεβαιώνεται με χημικές αναλύσεις οι οποίες πραγματοποιούνται ανά τρίμηνο από το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε) για τη ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε, ενώ όσο αφορά την άψογη μικροβιολογική εικόνα του νερού ZARO’S, αυτή επιβεβαιώνεται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα από τις αναλύσεις του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας Τροφίμων και Νερών του Πανεπιστημίου Κρήτης. 

Η φυσική πηγή μεταλλικού νερού του ZARO'S είναι η πηγή Αμάτι η οποία αναβλύζει από τα ανθρακικά πετρώματα του Ψηλορείτη σε υψόμετρο 402 μέτρων. Χαρακτηρίζεται ως πηγή υπερχείλισης καθώς η παροχή της κυμαίνεται από 250- 450 m3/h, για τον λόγο αυτό το 1987 γύρω από την πηγή δημιουργήθηκε η τεχνητή λίμνη του Ζαρού. Στο κέντρο της λεκάνης, στο εσωτερικό του Ψηλορείτη και από βάθος 180 μέτρων το νερό της πηγής καταλήγει φυσικά στο εργοστάσιο της ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε. μέσω σωληνώσεων 3ης γενιάς. Επιπλέον στα βόρεια του Ζαρού υπάρχει η πηγή Στέρνα όπου η παροχή της κυμαίνεται από 100- 200 m3/h, πρόκειται για ένα υδραγωγείο το οποίο είναι ανεπτυγμένο από τα αρχαία χρόνια.   

Οι συνεργασίες ποιότητας της Emelia

Η EMELIA έχει ως στόχο να αποτελεί σημείο αναφοράς για τις υπηρεσίες και τις συνεργασίες της. Η φιλοσοφία ποιότητας στην οποία βασίζει τη λειτουργία της και η συνεχής προσπάθειά της να εξελίσσεται και να βελτιώνεται, την κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις της αγοράς. Γι' αυτό και σήμερα συνεργαζόμαστε με τρεις επώνυμους ΄Ελληνες παραγωγούς και εμφιαλωτές:

1.« ΖΗΡΕΙΑ» στην Ορεινή Κορινθία,

2. «ΖΑΡΟΣ» στην Κρήτη (Ψηλορείτης) - βραβευμένο ως το καλύτερο νερό στον κόσμο!

3. «ΒΙΚΟΣ» στα Ζαγοροχώρια 

και δίνουμε άμεση πρόσβαση στους καταναλωτές μας σε νερό υψηλής ποιότητας, στην κατάλληλη θερμοκρασία, κάθε στιγμή της ημέρας! Διαθέτουμε Ευρωπαϊκούς  Θερμοψύκτες τελευταίας τεχνολογίας, με τις υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας, έτσι ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, νερό κρύο και ζεστό ή σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, προσφέροντας ευεξία, υγεία, & ισορροπία στον οργανισμό σας που τόσο πολύ έχει ανάγκη. Η Emelia εδρεύει στον Ασπρόπυργο Αττικής σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ. Οι φιάλες μας αποθηκεύονται σε στεγασμένους και προστατευμένους χώρους για να φτάνει το νερό στο ποτήρι σας, όπως ακριβώς έφυγαν από την πηγή. Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001 & ISO 22000. 

Επικοινωνήστε μαζί μας με τους εξής τρόπους:

Τηλ:  210 55 81 245
Fax:  210 55 81 249
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

Read 1333 times Last modified on Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 09:38
Rate it
(1 Vote)