αγορά νερού

Ξεχάστε φορτωμένους λογαριασμούς, εμφιαλωμένα μπουκάλια, επώδυνες μεταφορές και αποθηκεύσεις φιαλών χωρίς νόημα. 
Με τους θερμοψύκτες νερού της Emelia διαθέτετε ανά πάσα στιγμή στο σπίτι ή στο γραφείο, κρύο ή ζεστό νερό πάντα καθαρό και φρέσκο για εσάς και τα παιδιά σας!

Aναρωτιέστε για τα οφέλη των Θερμοψυκτών της Emelia? Είστε σε δίλημμα ποιος θερμοψύκτης ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησης σας? Θέλετε τη γνώμη του εξειδικευμένου τεχνικού συνεργείου μας, για το χώρο σας? Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους: 

Τηλ:  210 55 81 245
Fax:  210 55 81 249
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: 17o χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Ασπρόπυργος

Το νερό είναι απαραίτητο στοιχείο για τον οργανισμό μας και αποτελεί κινητήριο δύναμη όχι μόνο του σώματος αλλά και του μυαλού μας! Όπως έχουμε προαναφέρει σε άρθρα μας, η ποιότητα του νερού των θερμοψυκτών της Emelia προσφέρει ποικίλα πλεονεκτήματα γιατί:

•    Το γεγονός ότι δεν έρχεται σε επαφή με παλιές σωληνώσεις το καθιστά καθαρό και απαλλαγμένο από βλαβερά για την υγεία στοιχεία όπως μικρόβια, βακτήρια, βαρέα μέταλλα.
•    Το εμφιαλωμένο νερό απολυμαίνεται με όζον, το οποίο είναι άγευστο, άοσμο και ασφαλές για την υγεία χωρίς να αλλοιώνει την ποιότητα του νερού, σε αντίθεση με το νερό βρύσης που απολυμαίνεται με χλώριο.
•    Δεν περιέχει συντηρητικά.
•    Είναι ιδανικό για δίαιτες καθώς δεν περιέχει ζάχαρη και άρα είναι απαλλαγμένο από περιττές θερμίδες.
•    Είναι οικονομικότερη λύση από τη συνεχή αγορά πλαστικών μπουκαλιών.
•    Είναι οικολογικότερη επιλογή καθώς, σύμφωνα με την οργάνωση Méditerranée en Danger, περίπου 250 δισεκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια επιπλέουν στην θάλασσα, μετατρέποντας την Μεσόγειο σε πραγματική χωματερή.

Η Φιλοσοφία της Emelia είναι να διαθέσει στο πελατολόγιό της Ευρωπαϊκούς  Θερμοψύκτες  τελευταίας τεχνολογίας, με τις υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας, έτσι ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, νερό κρύο και ζεστό ή σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, προσφέροντας ευεξία, υγεία, & ισορροπία στον οργανισμό μας, που τόσο πολύ έχει ανάγκη.
Αποτελεί καθημερινό μας μέλημα να κερδίσουμε ακόμη και τους πιο αυστηρούς πελάτες και να ανταποκριθούμε στους  πιο απαιτητικούς ελέγχους στις εγκαταστάσεις μας. Γι αυτό και οι φιάλες της Emelia αποθηκεύονται σε στεγασμένους και προστατευμένους χώρους.

Δίνουμε την απαραίτητη βαρύτητα στις πιστοποιήσεις και ανταποκρινόμαστε με ευχέρεια στα εκάστοτε διεθνή πρότυπα. Είμαστε  πιστοποιημένοι με ISO 9001 & ISO 22000 και μπορούμε με περηφάνια να εγγυηθούμε πως το νερό που παρέχουμε σε εσάς και την οικογένειά σας αποτελεί νερό υψηλής ποιότητας, στην κατάλληλη θερμοκρασία, κάθε στιγμή της ημέρας!

Σήμερα συνεργαζόμαστε με τρεις επώνυμους Έλληνες παραγωγούς και εμφιαλωτές :

1.« ΖΗΡΕΙΑ» στην Ορεινή Κορινθία,
2. «ΖΑΡΟΣ» στην Κρήτη ( Ψηλορείτης ) 
3. «ΒΙΚΟΣ» στα Ζαγοροχώρια 

Γιατί εμάς?

Εξαιρετικές εγκαταστάσεις: Με το ασύγκριτο πρόγραμμα ποιοτικού ελέγχου του διεθνή φορέα ΙSO και με τις δικές μας σύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής, δύο χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων (2.000 τ.μ. !) μπορείτε να είστε απολύτως βέβαιοι πως, το νερό που φτάνει στο ποτήρι σας, θα είναι όπως έφυγε από την πηγή! 

Εκτεταμένο δίκτυο τεχνικής υποστήριξης: Η Emelia προσφέρει στους πελάτες της την τεχνική υποστήριξη που απαιτείται σε όλα τα στάδια εγκατάστασης και λειτουργίας ενός θερμοψύκτη.  Το εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό τμήμα της Εmelia φροντίζει για την υγειονομική συντήρηση των θερμοψυκτών . Η προϋπόθεση της διατήρησης του θερμοψύκτη, υγειονομικά καθαρού και σε καλή κατάσταση, εκπληρώνεται μόνο μέσω ενός προγράμματος τακτικού υγειονομικού καθαρισμού. Η υγειονομική συντήρηση απαιτείται να γίνεται σε διαστήματα όχι μεγαλύτερα των 3 μηνών λειτουργίας του θερμοψύκτη. 

Άριστη καταγραφή εργασιών προς γνώση του πελάτη: Το τεχνικό τμήμα αναλαμβάνει την απολύμανση του θερμοψύκτη  πριν την παράδοση και τοποθέτηση του στον καταναλωτή. Η αντίστοιχη εργασία καθώς και όλες οι εργασίες που θα πραγματοποιούνται στο  θερμοψύκτη θα καταγράφονται σε αρχείο που θα βρίσκεται τόσο επί του θερμοψύκτη όσο και στα αρχεία των υπεύθυνων τεχνικών που την εκτέλεσαν. Κλείνοντας η τεχνική ομάδα της Εmelia ανταποκρίνεται άμεσα και με συνέπεια σε τυχόν βλάβες που μπορεί να προκύψουν.

24h Call Center: Κάθε πελάτης για μας είναι μοναδικός. Γι αυτό προσφέρουμε 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας με συνέπεια. 

Άμεση παράδοση: Ο στόλος των οχημάτων μας σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας εγγυώνται την άμεση και ασφαλή παράδοση του προϊόντος στην πόρτα σας. Το σύγχρονο σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων διασφαλίζει ότι τα νερά μας φτάνουν στο χώρο σας από την πηγή σε λιγότερο από 3 ημέρες.

Επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό: Στην Emelia φροντίζουμε όχι μόνο να προσλάβουμε τους «τεχνικά» καλύτερους υπαλλήλους αλλά και να επενδύσουμε σε αυτούς με την συνεχή εκπαίδευση, το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον και την ενθάρρυνση για την  προσωπική τους επαγγελματική ανέλιξη στην εταιρεία.

Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών: Σκοπός της Emelia είναι να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των πελατών της και να «αφουγκράζεται» την αγορά, παρέχοντάς σας ό,τι θελήσετε πριν ακόμη  το ζητήσετε! Η εξυπηρέτησή σας γίνεται πάντα με χαμόγελο και κατανόηση απέναντι στις ανάγκες σας, καθώς κάθε πελάτης είναι μοναδικός και απαιτεί προσωπική ενασχόληση.

Εξαιρετικά και πρωτοποριακά προϊόντα: Η Emelia για μια ακόμη φορά καινοτομεί στο χώρο των θερμοψυκτών καθώς δίνει την μοναδική δυνατότητα στον πελάτη να  ανανεώσει μοναδικά την εμφάνιση του θερμοψύκτη του με χειροποίητη κατά παραγγελία επένδυση ακρυλικής βαφής στο χρώμα που επιθυμεί και ταιριάζει στον χώρο του. Η εταιρεία Emelia απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες που επιθυμούν να δώσουν μια διαφορετική νότα χρωμάτων στο χώρο τους. Το έμπειρο προσωπικό μας μέσα από μια ευρεία παλέτα χρωμάτων σας βοηθάει 
να μεταμορφώσετε το καινούργιο σας θερμοψύκτη
να μετατρέψετε τον θερμοψύκτη σας με το χρώμα της αρεσκείας σας κάνοντας τον πρωτότυπο
να επιλέξετε από τις επιλογές το χρώμα που ταιριάζει στον χώρο σας
να δώσετε χρώμα στον χώρο σας
να καλύψετε τις φθορές του θερμοψύκτη σας
και όλα αυτά με μια ενδεικτική χρέωση η οποία δεν ανταποκρίνεται με την ποιότητα του αποτελέσματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ακρυλική βαφή που χρησιμοποιούν οι έμπειροι τεχνικοί μας έχει εγγύηση 3 χρόνων.

χρωματιστοί θερμοψύκτες για νερό

Παράμετροι υψηλής υγιεινής – Η Emelia επενδύοντας σημαντικά στις παραμέτρους υγιεινής των θερμοψυκτών της, προχωρά συνεχώς στην αναβάθμισή τους. Η καινοτομία της στον τομέα αυτό προκύπτει με τη χρήση φιάλης PET που είναι η ασφαλέστερη επιλογή έναντι των πλαστικών, καθώς δεν συμβάλλει στην δημιουργία αλλοιώσεων του νερού και της ίδιας της φιάλης. Επιπλέον, η φιάλη νερού θα πρέπει να είναι καλά ασφαλισμένη, ώστε το νερό να μην έρχεται σε επαφή με τον αέρα, πράγμα που μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης βακτηρίων.

Εξαιρετικά και πρωτοποριακά προϊόντα – Τα προϊόντα της Emelia πετυχαίνουν να συνδυάσουν την υψηλή τεχνολογία με την αισθητική. Η Emelia προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της, κατασκευάζοντας και σχεδιάζοντας υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας προϊόντα όπως ο θερμοψύκτης Cornelius, Γερμανικής κατασκευής, ο οποίος διαθέτει πλήθος χαρακτηριστικών που τον κάνουν να ξεχωρίζει παγκοσμίως. Για παράδειγμα διαθέτει Ηλεκτρονική οθόνη led που σας ενημερώνει για τη θερμοκρασία νερού, για την ώρα και την κατανάλωση λίτρων νερού, ενώ εμφανίζεται μήνυμα όταν η φιάλη είναι άδεια!

Αντικαθιστώντας τα μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού με θερμοψύκτες νερού της Emelia, συμβάλλουμε σημαντικά στην μείωση των αρνητικών επιδράσεων στο περιβάλλον. Μειώνουμε έτσι τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα και εξαλείφουμε την άσκοπη χρήση πλαστικών μπουκαλιών. Τέλος, η Emelia είναι η μόνη εταιρία που εξοπλίζει τον EBAC με πρωτοποριακό δοχείο ψύξης από γυαλί, αποστειρωμένο, εξασφαλίζοντας γρηγορότερη ψύξη του νερού και χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το νερό αποτελεί το πιο υγιεινό ποτό, χωρίς συντηρητικά και περιττές θερμίδες. Είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή μας γι’ αυτό και όλοι εμείς εδώ στην Emelia εργαζόμαστε αδιάκοπα ώστε να σας προσφέρουμε την πιο υγιεινή, αποτελεσματική και σαφώς πιο οικονομική λύση παροχής υγιεινού νερού. 

Εσείς… ακόμα αγοράζετε νερό?

 

Read 1242 times Last modified on Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 09:55
Rate it
(1 Vote)