Print this page


Η Emelia συνεργάζεται με τον έλληνα παραγωγό Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» που εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, το νερό Βίκος θεωρείται ότι συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού, ενώ είναι κατάλληλο σε όσους ακολουθούν δίαιτα πτωχή σε νάτριο.
Η εταιρεία μας έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της διανομής εμφιαλωμένου νερού για θερμοψύκτες. Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με την ομάδα εξυπηρέτησής μας για να επωφεληθείτε της άμεσης εξυπηρέτησης του πελατολογίου μας, αναφορικά στην διανομή των φιαλών του φυσικού μεταλλικού νερού Βίκος, αλλά και της  άριστης τεχνικής υποστήριξης που σας παρέχει η Emelia, σε όλα τα στάδια εγκατάστασης και λειτουργίας ενός θερμοψύκτη. 
Είμαστε υπερήφανοι για την τήρηση των υποσχέσεών μας προς τους πελάτες μας!

Γιατί είναι καλύτερο το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος από το νερό βρύσης?

Τα ποτάμια, οι λίμνες, οι υδροφόροι ορίζοντες και τα παράκτια ύδατα μας δεν είναι απεριόριστοι πόροι που μπορούμε να πετάμε μέσα οτιδήποτε απόβλητα θέλουμε. Αυτά τα νερά χρειάζονται προστασία.  Με τα χρόνια, η μόλυνση των υπόγειων υδάτων έχει οδηγήσει σε ανθυγιεινές νερό της βρύσης. Μπορεί εύλογα λοιπόν να αναμένεται να περιέχει ποσότητες μολυσματικών παραγόντων και ρύπους νερού που δύναται να επιφέρουν επιπτώσεις στην υγεία μας. 
Επίσης, δεδομένου ότι οι σωλήνες μεταφοράς νερού και τα εξαρτήματά τους διαβρώνονται ή η συγκόλλησή τους καταρρέει, επιμολυσμένα σωματίδια μπορεί να εισχωρήσουν στο νερό της βρύσης σας.
Στην Emelia είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να σας προσφέρουμε το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος καθώς η άριστη ποιότητα του προϊόντος στην πηγή σε συνδυασμό με τις αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες εμφιάλωσης και τους συνεχείς ελέγχους στους οποίους υπόκειται το νερό Βίκος σε όλες τις φάσεις της παραγωγής του, διασφαλίζουν την αγορά ενός εμφιαλωμένου νερού που σέβεται τον καταναλωτή, είναι κατάλληλο για την υγιεινή διατροφή του και συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας του οργανισμού του. 

Σημεία Υπεροχής του νερού Βίκος

1.    Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται στην πηγή. 
2.    Από το σημείο της υδροληψίας, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων οδηγείται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης εγκατεστημένα δίπλα στην πηγή, χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία. 
3.    Σύμφωνα με το εγκατεστημένο σύστημα ελέγχου HACCP για την πρόληψη οποιουδήποτε κινδύνου, πραγματοποιούνται συνεχείς έλεγχοι σε όλα τα κρίσιμα στάδια από την παραγωγή μέχρι και τη τελική του διάθεση στον καταναλωτή, με απώτερο σκοπό το νερό Βίκος να διατηρεί την ίδια φυσικοχημική σύσταση, αλλά και την μικροβιακή καθαρότητα που είχε στην πηγή.
4.    Πιστοποιημένη γεύση του νερού Βίκος μέσω βραβείου του οποίου οι διαδικασίες δοκιμασίας ( iTQi) είναι υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομικών Υποθέσεων του Βελγίου – Οργάνωση Αγοράς. 

Γευστικοί Παράγοντες του νερού Βίκος

Η πιστοποιημένη γεύση του νερού Βίκος που σας προσφέρει η Emelia, είναι μία διαβεβαίωση ανωτερότητας και επιβράβευση των προσπαθειών μας, ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε πάντα στους καταναλωτές μας προϊόντα ανώτερης ποιότητας, διεθνώς διακεκριμένα - όπως το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος απέσπασε το 2014 την ανώτερη διάκριση, Superior Taste Award - 3 αστέρια, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi - με έδρα τις Βρυξέλλες. Η κριτική επιτροπή του iTQi, αποτελείται από περισσότερους από 120 κορυφαίους Σεφ και γευσιγνώστες 15 διαφορετικών εθνικοτήτων, των πιο αναγνωρισμένων ακαδημιών / συνδέσμων της Ευρώπης!

 
Χημική ανάλυση του φυσικού νερού Βίκος

Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας της χημικής ανάλυσης του φυσικού μεταλλικού νερού “Βίκος” σύμφωνα με το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών.
Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» : (αρ. Εγκρ. Υ2/οικ 478/12/02/96)


Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας του νερού Βίκος

Η άριστη ποιότητα του νερού Βίκος αποδεικνύεται εμπράκτως από την πιστοποίηση Lloyd's Register για τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει. Αναλυτικά τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας για τα οποία έχει πιστοποιηθεί η Βίκος ΑΕ είναι τα εξής:


•    Για το σχεδιασμό και την παραγωγή φυσικού μεταλλικού νερού και επιτραπέζιου νερού, αναψυκτικών, προπλασμάτων PET και πλαστικών πλαστικών. Η πρώτη πιστοποίηση έγινε σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001/94 το Φεβρουάριο του 2000 - Μετάβαση στο νέο πρότυπο ISO 9001/2008 τον Μάρτιο του 2009.
•    Σύμφωνα με το πρότυπο Codex Alimentarius 2003 είναι η πρώτη εταιρεία τροφίμων του κλάδου της που έχει πιστοποιητικό HACCP με πρώτη πιστοποίηση από το Φεβρουάριο του 2000 για τον έλεγχο και την ποιοτική διασφάλιση των προϊόντων της σε κάθε κρίσιμο σημείο ελέγχου της διαδικασίας παραγωγής του εμφιαλωμένου νερού, από την πηγή και την παραγωγή της φιάλης έως την εμφιάλωση του νερού και την τελική συσκευασία.
•    Για τη διαχείριση και προστασία του περιβάλλοντος. Η πρώτη πιστοποίηση έγινε το Μάρτιο του 2003 σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001/96 - Μετάβαση στο νέο πρότυπο ISO 14001/2004 το Μάρτιο 2006.
•    Από τον Μάρτιο του 2009 για την παραγωγή φυσικού μεταλλικού, επιτραπέζιου νερού και αναψυκτικών. Η πρώτη πιστοποίηση έγινε το Μάρτιο του 2009 από την IFS International Standard Issue 5: August 2007.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή θέλετε να μιλήσετε με έναν από τους ειδικούς μας, μην διστάσετε να καλέσετε στο 210 - 55 81 245  ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Εάν είστε ήδη πελάτης μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα μας θα φροντίσει για την άμεση παράδοση της παραγγελίας σας.

Read 2532 times Last modified on Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 09:41
Rate it
(1 Vote)