Print this page

Η Emelia συνεργάζεται με τον έλληνα παραγωγό «Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαρός» που εμφιαλώνεται στις πηγές Αμάτι και Στέρνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Το νερό Ζαρός από το σημείο της υδροληψίας που βρίσκεται εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων οδηγείται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία. Για την πρόληψη οποιουδήποτε κινδύνου πραγματοποιούνται συνεχείς έλεγχοι του νερού Ζαρός σε όλα τα κρίσιμα στάδια της παραγωγής, των πρώτων υλών συσκευασίας, της υγιεινής των εγκαταστάσεων και του προσωπικού καθώς και έλεγχοι στα τελικά προϊόντα. Οι έλεγχοι αυτοί διασφαλίζουν ότι το νερό Ζαρός θα φτάσει τελικά στον καταναλωτή διατηρώντας την ίδια φυσικοχημική σύσταση και μικροβιακή καθαρότητα που είχε στην πηγή.

Γιατί να προτιμήσω το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαρός από το νερό βρύσης?

Πολλές είναι οι ερωτήσεις που μας απασχολούν για το νερό βρύσης που πίνουμε στο σπίτι ή στους επαγγελματικούς χώρους. Είναι το νερό της βρύσης άραγε απόλυτα ασφαλές?  Έχει επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία? Ποιοί είναι οι ρυπαντές του πόσιμου νερού?

Το νερό βρύσης επεξεργάζεται με φθόριο. Με το νερό βρύσης υπάρχει κίνδυνος υπέρ-φθορίωσης από υποπροϊόντα απολύμανσης που χρησιμοποιούνται κατά τη διαδικασία χλωρίωσης. Επιπλέον μπορεί να έχει γεύση χλωρίου ή οσμή. Εάν ζείτε σε παλαιότερο σπίτι όπου μπορεί να υπάρχει μόλυβδο συγκόλλησης, θα πρέπει να αφήνετε το νερό της βρύσης να τρέχει πριν από κάθε χρήση του νερού! 
Στην Emelia είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να σας προσφέρουμε το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαρός, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση σε καθαρό, ποιοτικό, εύγευστο νερό κάθε στιγμή της ημέρας. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας νερό από την Κρήτη, από την φημισμένη για τα κρυστάλλινα νερά της πηγής Στέρνα - Ζαρός στην περιοχή του Ψηλορείτη. Τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του νερού Ζαρός το κατατάσσουν στα κορυφαία σε ποιότητα νερά της Ελλάδας. Θεωρείται από τα καλύτερα των Βαλκανίων λόγω της εξαιρετικής του σταθερότητας με άριστη φυσικοχημική και μικροβιολογική ποιότητα και λόγω της προέλευσης του από τον Ορεινό Όγκο του Ψηλορείτη.

Η Emelia έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της διανομής εμφιαλωμένου νερού για θερμοψύκτες. Είμαστε υπερήφανοι για την τήρηση των υποσχέσεών μας προς τους πελάτες μας! Επικοινωνώντας με την ομάδα εξυπηρέτησής μας, θα επωφεληθείτε της άμεσης εξυπηρέτηση του πελατολογίου μας, αναφορικά στην διανομή των φιαλών του φυσικού μεταλλικού νερού Ζαρός, αλλά και της άριστης τεχνικής εξυπηρέτησης  των θερμοψυκτών μας.

Σταματήστε, σήμερα κιόλας, το πόσιμο νερό κακής ποιότητας!

Γευστικοί Παράγοντες του νερού Ζαρός

Ορισμένοι καταναλωτές προτιμούν τη γεύση των ζαχαρούχων ποτών. Επιπλέον, ορισμένες μάρκες χρησιμοποιούν παράγοντες γεύσης για να ενισχύσουν το νερό που χρησιμοποιούν. Πολλά από αυτά τα προϊόντα προσφέρουν φρουτώδεις ή και τροπικές γεύσεις που είναι δελεαστικές για τους καταναλωτές. Ορισμένοι παράγοντες γεύσης μπορεί να δημιουργούνται από την χρήση ζάχαρης. Για να προσδιορίσετε αν το νερό περιέχει ζάχαρη ή θερμίδες, διαβάζετε πάντα τη λίστα των συστατικών στις συσκευασίες των προϊόντων. 

Ωστόσο, τα οφέλη του πόσιμου εμφιαλωμένου νερού μπορεί τελικά να αποφασιστούν από τον ουρανίσκο σας. Το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαρός είναι αναζωογονητικό, χωρίς θερμίδες,  νοστιμότερο από το νερό βρύσης και  πολύ πιο υγιεινό από τα ζαχαρούχα αναψυκτικά!

Επιπλέον οφέλη του μεταλλικού νερού Ζαρός

Αντί να χάνετε χρόνο και ενέργεια να γεμίζετε ένα επαναχρησιμοποιήσιμο μπουκάλι νερό όλη την ημέρα, οι θερμοψύκτες της Emelia με εμφιαλωμένο νερό Ζαρός σας παρέχουν την ευκολία της άμεσης πρόσβασης στο νερό οποτεδήποτε. Για όσους έχουν πρόσβαση σε εμφιαλωμένο νερό αυξάνεται η συνολική ημερήσια κατανάλωση νερού. Το κλειδί από διατροφική άποψη είναι να επιλέξετε σταθερό εμφιαλωμένο νερό Ζαρός σε σχέση με άλλα φορητά ποτά, όπως μπουκάλια σόδας ή ζαχαρούχο τσάι.

Η ιδιαίτερη σύσταση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Ζαρός χαρακτηρίζεται από χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα, που το καθιστούν κατάλληλο για διαιτολόγιο πτωχό σε Νάτριο. Ταυτόχρονα, η περιεκτικότητα του νερού σε Νάτριο (Na+) είναι κατώτερη του αντίστοιχου Νομοθετικού ορίου των 20 mg/lt, και συγκεκριμένα ανέρχεται στα 7mg/lt. Η περιεκτικότητά του σε ασβέστιο (28,4 mg/l Ca) των οστών, των δοντιών καθώς και στην καλή λειτουργία του μυϊκού και νευρικού συστήματος. Η σχετικά υψηλή περιεκτικότητά του σε όξινα ανθρακικά ιόντα (143 ppm ΗCΟ3¬) προσδίδει διουρητικές ιδιότητες, βοηθώντας στην καλή λειτουργία του νεφρικού συστήματος.

Χημική ανάλυση του φυσικού νερού Ζαρός

Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας της χημικής ανάλυσης του φυσικού νερού Ζαρός  σύμφωνα με το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών. 
ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Ι.Γ.Μ.Ε (13/11/2007)
pΗ 7.8 (24οC), Ολική σκληρότητα 7 οD, Αγωγιμότητα 271μS/cm (25 οC), Στερεό υπόλειμμα (260 οC): 150mg/l

Οι παραπάνω τιμές, δηλώνουν ότι πρόκειται για ένα νερό εύπεπτο, πλούσιο σε στοιχεία χωρίς ωστόσο να υπερβαίνουν τις ημερήσιες ποσότητες 

Ανησυχείτε για το νερό που πίνετε εσείς και η οικογένειά σας; 

Σταματήστε να ανησυχείτε: Καταρχήν ελέγξτε αν το νερό που πίνετε είναι πιστοποιημένο. Η άριστη ποιότητα του νερού Ζαρός  στην πηγή σε συνδυασμό με τις αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες εμφιάλωσης και τους συνεχείς ελέγχους στους οποίους υπόκειται το προϊόν από το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου της ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε, μέσω των συστημάτων ISO 9001:2000 και ΙSO 22000:2005 που εφαρμόζει, είναι η διασφάλιση της ποιότητας του νερού Ζαρός από την πηγή έως τον καταναλωτή. Προκειμένου να επιτευχθεί o σκοπός αυτός, στο Χημικό – Μικροβιολογικό Εργαστήριο της ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε. διεξάγονται καθημερινά δεκάδες αναλύσεις που καλύπτουν το σύνολο των προϊόντων της ημερήσιας παραγωγής και πιστοποιούν την υψηλή ποιότητα του νερού Ζαρός. Επιπροσθέτως, η σταθερή χημική σύσταση του νερού των πηγών, επιβεβαιώνεται με χημικές αναλύσεις οι οποίες πραγματοποιούνται ανά τρίμηνο από το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε) για τη ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε, ενώ όσο αφορά την άψογη μικροβιολογική εικόνα του νερού Ζαρός, αυτή επιβεβαιώνεται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα από τις αναλύσεις του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας Τροφίμων και Νερών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή θέλετε να μιλήσετε με έναν από τους ειδικούς μας, μην διστάσετε να καλέσετε στο 210 - 55 81 245  ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Εάν είστε ήδη πελάτης μας και επιθυμείτε να δώσετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα μας θα φροντίσει για την παράδοσή σας το συντομότερο δυνατόν.

 

 

 

Read 3484 times Last modified on Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 11:00
Rate it
(1 Vote)