Print this page

 

Εξασφαλίστε κορυφαία ποιότητα πόσιμου νερού


Με τους ψύκτες εμφιαλωμένου νερού της Emelia έχετε ανώτερη ποιότητα πόσιμου νερού ανά πάσα στιγμή καθώς σας προσφέρουν απεριόριστη παροχή ασφαλέστερου, καθαρότερου νερού υπέροχης γεύσης, όποτε εσείς το θελήσετε. Δεν χρειάζεται πλέον λόγος να τρέχετε συνεχώς εκτός γραφείου, ώστε να αγοράσετε μπουκαλάκια νερού ή αναψυκτικά, οπότε θα απελευθερώσει το προσωπικό σας ώστε να επικεντρωθεί στην εργασία του.

Ευημερία στην εργασία


Ένα από τα πιο προφανή οφέλη για τους εργαζόμενους της ύπαρξης ενός ψύκτη εμφιαλωμένου νερού είναι ότι θα είναι καλά ενυδατωμένοι. Αυτό επιταχύνει το μεταβολισμό τους και θα τους κρατήσει ενεργούς όλη την ημέρα. Οι άνθρωποι που πίνουν περισσότερο νερό συνήθως τρώνε λιγότερο, επειδή είναι πληρέστεροι. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα πώλησης στους ψύκτες εμφιαλωμένου νερού είναι ότι μπορούν να ενισχύσουν πραγματικά την απόδοση των μελών του προσωπικού έως και 30%. Με το να πίνετε αρκετό νερό κάθε μέρα, το σώμα μας και κυρίως το μυαλό μας δίνει το καλύτερό του, επιτρέποντάς σας να εργασθείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να κουραστείτε. Πολλές επιχειρήσεις και σχολεία έχουν πλέον εγκαταστήσει ψύκτες εμφιαλωμένου νερού για να διασφαλίσουν ότι το προσωπικό έχει την καλύτερη ευκαιρία να πίνει αρκετό νερό κάθε μέρα.


Εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια


Εξοικονομήστε χρόνο και εξάλειψη των καθυστερήσεων πολυήμερης αναμονής για τις παραδόσεις νερού. Απευθυνθείτε στους επαγγελματίες της Emelia και προσφέρετε το καλύτερο στην επιχείρηση σας. Κάθε πελάτης για μας είναι μοναδικός. Γι αυτό προσφέρουμε 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας με συνέπεια. Ο στόλος των οχημάτων μας σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας εγγυώνται την άμεση και ασφαλή παράδοση του προϊόντος στην πόρτα σας. Το σύγχρονο σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων διασφαλίζει ότι τα νερά μας φτάνουν στο χώρο σας από την πηγή σε λιγότερο από 3 ημέρες.


Καλύτερο περιβάλλον στο γραφείο – υγιείς εργαζόμενοι 


Έχει αποδειχθεί στατιστικά ότι τα γραφεία που έχουν ένα ψύκτη νερού, έχουν πιο υγιής εργαζομένους που ασκούν τα καθήκοντά τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό, τι στα γραφεία που δεν έχουν ψύκτη νερού. Το νερό από δημόσιες κρήνες ή από τη βρύση δεν είναι καλό να πίνεται, λόγω των ρύπων που απελευθερώνονται στο νερό, καθώς και τις χημικές ουσίες που προστίθενται στο νερό, έτσι ώστε να θεωρείται πόσιμο. Οι εργαζόμενοι που δεν έχουν φρέσκο, φιλτραρισμένο νερό στη διάθεσή τους είναι πιο πιθανό να πίνουν οτιδήποτε, είτε αρπάζοντας μια σόδα από το μηχάνημα αυτόματης πώλησης, αναψυκτικά, κλπ, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε έκρηξη ζάχαρης στον οργανισμό τους με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να εστιάσουν ή να καθίσουν σταθεροί για περισσότερο από δύο δευτερόλεπτα. Η ποσότητα των σακχάρων και συντηρητικών που παίρνουν κάθε μέρα από τα διάφορα αναψυκτικά και τα ανθρακούχα ποτά, είναι τρομακτικά υψηλή. Μερικά ανθρακούχα ποτά περιέχουν περισσότερη από δύο φλιτζάνια ζάχαρη σε ένα μόνο λίτρο υγρού! 


Είναι οικονομικότερη επιλογή


Είναι φθηνότερο να διαθέτετε έναν ψύκτη εμφιαλωμένου νερού στο γραφείο, που θα παρέχει στους υπαλλήλους ζεστό και κρύο νερό όταν το θελήσουν, παρά να τροφοδοτείτε συνεχώς ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης ποτών/αναψυκτικών.


Καλύτερη επαγγελματική απόδοση

 
Πολλοί επιστήμονες έχουν κάνει μελέτες που δείχνουν ότι το πόσιμο νερό σε τακτά χρονικά διαστήματα αυξάνει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου. Έχοντας πρόσβαση σε ψύκτη νερού σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για να κάνουν τη δουλειά τους και να συνεχίσουν να εργάζονται όλη την ημέρα χωρίς να γίνουν υποτονικοί και αργοί. Εάν κάποια τμήματα μιλούν για παράδειγμα συχνά στο τηλέφωνο, το νερό θα βοηθήσει τους εργαζόμενους από το να μην αποκτήσουν ξηρό στόμα, έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους αποδοτικά. Οι θερμοψύκτες νερού της Emelia έρχονται σε διάφορα στυλ και προσφέρουν πολλά οφέλη, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το τέλειο για εσάς και την επιχείρησή σας.

 

Γλιτώνουν χώρο


Οι ψύκτες εμφιαλωμένου νερού καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο και ταυτόχρονα είναι διακριτικοί, έτσι ώστε να είστε σε θέση να τους τοποθετήσετε οπουδήποτε εξυπηρετεί καλύτερα την εταιρεία ή τους υπαλλήλους σας - είτε πρόκειται για την κουζίνα, το γραφείο ή το δωμάτιο διαλείμματος. Οι ψύκτες εμφιαλωμένου νερού της Emelia έρχονται σε πολλά χρώματα για να ταιριάζουν με το ύφος του γραφείου σας.


Ελάχιστη εγκατάσταση χωρίς καμία ενόχληση για την εταιρεία


Οι ψύκτες εμφιαλωμένου νερού δεν απαιτούν καμία υδραυλική εγκατάσταση. Δε χρειάζεται να τρυπήσετε τους τοίχους του γραφείου σας ούτε να αναστατώσετε τους εργαζομένους σας. Όλα γίνονται για εσάς κατευθείαν από την εταιρεία μας.


Μπορείτε να επιλέξετε τη μάρκα του νερού που θέλετε να πιείτε


Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τις καλύτερες ελληνικές πηγές και να προσφέρουμε στους πελάτες μας το δικαίωμα επιλογής νερού. Σήμερα συνεργαζόμαστε με τρεις επώνυμους  Έλληνες παραγωγούς και εμφιαλωτές και δίνουμε άμεση πρόσβαση στους καταναλωτές μας σε νερό υψηλής ποιότητας, στην κατάλληλη θερμοκρασία, κάθε στιγμή της ημέρας !
1.« ΖΗΡΕΙΑ» στην Ορεινή Κορινθία,
2. «ΖΑΡΟΣ» στην Κρήτη ( Ψηλορείτης ) 
3. «ΒΙΚΟΣ» στα Ζαγοροχώρια 


Ενθαρρύνετε τους εργαζόμενούς σας να πίνουν περισσότερο νερό και υγιή, χωρίς ζάχαρη ποτά και παρακολουθήστε τη διαφορά. Απλά με την εγκατάσταση ενός θερμοψύκτη νερού στο γραφείο σας, μπορείτε να αυξήσετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες για πάντα. Οι ψύκτες εμφιαλωμένου νερού της Emelia προσφέρουν δροσερό, φρέσκο και υγιεινό νερό και σε συνδυασμό με τη δωρεάν παράδοση και την ευκολία της εγκατάστασης που σας παρέχει η εταιρεία μας, δεν υπάρχει λόγος να καθυστερείτε την εγκατάσταση ενός θερμοψύκτη νερού στην επιχείρησή σας, σήμερα κιόλας

Read 2759 times Last modified on Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 10:29
Rate it
(1 Vote)