Η κατανάλωση καφέ, το δημοφιλές ψυχοδραστικό συστατικό του καφέ, του τσαγιού και άλλων ροφημάτων, έχει μακρά ιστορία ως ο αγαπημένος "φίλος" που μας ξυπνάει το πρωί και μας βοηθάει να παραμένουμε σε  εγρήγορση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ωστόσο, η κατανάλωση καφέ αποτελεί πολύ περισσότερο από ένα απλό "φάρμακο" για να ξυπνήσουμε το πρωί. Είναι ένας θαυματουργός φυσικός ενισχυτής της υγείας που μπορεί να επηρεάσει θετικά την υγεία μας. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε πώς η κατανάλωση καφέ επηρεάζει θετικά τον οργανισμό μας και την υγεία μας, αποκαλύπτοντας τον θαυματουργό κόσμο που βρίσκεται πίσω από αυτό το δημοφιλές ρόφημα. Από την ενίσχυση της ενεργείας μας και την αντιμετώπιση της νοημοσύνης μας, μέχρι την προστασία από διάφορες νόσους.

Η κατανάλωση καφέ έχει διάφορες θετικές επιδράσεις στην υγεία, οι οποίες αναλύονται παρακάτω:

Ενίσχυση της Ενέργειας

Η κατανάλωση καφέ αυξάνει την αισθητική εγρήγορση και βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, κάνοντάς την ιδανική για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

Καταπολέμηση της Διάθεσης

Η κατανάλωση καφέ βοηθάει στην αύξηση της παραγωγής σεροτονίνης και νοραδρεναλίνης, βελτιώνοντας τη διάθεση και μειώνοντας τον κίνδυνο κατάθλιψης.

Ενίσχυση της Εγρήγορσης Καινοτομίας

Πολλοί ανθρωπολόγοι και συγγραφείς βρίσκουν ότι η κατανάλωση καφέ  βοηθά στην ενίσχυση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.

Βελτίωση της Απόδοσης κατά την Άσκηση

Η κατανάλωση καφέ μπορεί να βελτιώσει τη φυσική απόδοση, κάνοντας την κατάλληλη για αθλητές και ανθρώπους που ασχολούνται με τη γυμναστική.

Βελτίωση της Επιδόσεως του Εγκεφάλου

Η κατανάλωση καφέ  βοηθάει στην αύξηση της επιδόσεως του εγκεφάλου, αυξάνοντας την συγκέντρωση και την προσοχή.

Εφέ στην Αντοχή στον Πόνο

Η κατανάλωση καφέ μπορεί να αυξήσει την αντοχή στον πόνο, βοηθώντας στην ανακούφιση από πονοκεφάλους και άλλες πηγές πόνου.

Προστασία από νευρικές ασθένειες

Ερευνητικές μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση καφέ  μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης νευρικών ασθενειών, όπως η νόσος του Αλτσχάιμερ.

Ενίσχυση της Διαβίωσης

Ο κατανάλωση καφέ μπορεί να προσφέρει στιγμές απόλαυσης και κοινωνικής διασκέδασης, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής μας.

Προστασία από Ανοσολογικές Διαταραχές

Η κατανάλωση καφέ περιέχει αντιοξειδωτικά που μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα μας. Η Emelia είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Τα συστήματα NESCAFÉ® Alegria παρέχουν εξαιρετικής ποιότητας ροφήματα με άρωμα και γεύση αφού προσφέρουν στον καταναλωτή τις καλύτερες ποικιλίες καφέ, οι οποίες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των γευστικών προτιμήσεων. Επιπλέον το κόστος διαχείρισης είναι ένας ακόμη λόγος για να τοποθετήσετε την Alegria στον χώρο σας για τους εξής λόγους:

  • Χαμηλό κόστος ροφήματος
  • Χειρισμός από μη εξειδικευμένο προσωπικό
  •  Σταθερές δόσεις ( ελαχιστοποίηση φύρας)
  •  Ηλεκτρονική καταγραφή ροφημάτων για καλύτερο έλεγχο

 

Εάν θέλετε να δώσετε μία άλλη νότα στην αισθητική του γραφείου ή των συνεδριακών χώρων της επιχείρησής σας, η Emelia μπορεί να σας διαθέσει εντελώς δωρεάν, εφόσον δεν υπάρχουν ήδη στην εγκατάσταση σας, μια παγομηχανή και ένα  mixer για την παρασκευή των κρύων ροφημάτων εύκολα και γρήγορα και το κυριότερο,  με τη ποσότητα πάγου και την ένταση που επιθυμείτε. Η πλέον εξελιγμένη πρόταση της Emelia μέσω της εταιρείας NESTLE σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για την δημιουργία ενός ποιοτικού COFFEE CORNER στο χώρο σας. Σήμερα λειτουργούν περισσότερες από 2000 Alegria στα καλύτερα ξενοδοχεία, ενδεικτικά HILTON. Η Emelia εξασφάλισε για τους πελάτες της, την αποκλειστική διάθεση του συγκεκριμένου μοντέλου σε επιλεγμένους γραφειακούς χώρους.

 

Κύρια χαρακτηριστικά της Alegria:


-Mεγάλη ποικιλία  Ζεστών και κρύων ροφημάτων
-Με Άρωμα και Γεύση
-Από τις καλύτερες ποικιλίες καφέ
-Στις πρώτες θέσεις των γευστικών προτιμήσεων των καταναλωτών
-Μοντέρνο design και αισθητική

H ALEGRIA παράγει έτοιμα τα ζεστά ροφήματα

Για τα κρύα ροφήματα ( NESCAFE FRAPPE και FREDDO ESPRESSO ) παράγει την δόση του ροφήματος. Έτσι απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σας εσπρέσσο και την τεχνογνωσία του, ο Lavazza δημιούργησε το καινοτόμο, κλειστό σύστημα BLUE με κάψουλες, που σας επιτρέπει να καταναλώσετε τον τέλειο καφέ εσπρέσσο κάθε στιγμή της ημέρας, συνδυάζοντας τη σύγχρονη τεχνολογία με την ιταλική παράδοση. Οι μηχανές BLUE διακρίνονται για τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό τους, την αξιοπιστία και την λειτουργικότητα τους. Είναι εξαιρετικά απλές και πρακτικές στη χρήση.  Η Emelia είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία χαρμανιών, που ικανοποιούν κάθε γούστο και ανάγκη.

Εν κατακλείδι, η κατανάλωση καφέ είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό διεγερτικό. Οι θετικές επιδράσεις της κατανάλωσης καφέ στην υγεία είναι πολλές και ποικίλες, κάνοντας την έναν θαυμάσιο σύμμαχο για την ευεξία μας. Καθώς εξερευνούμε τα θετικά εφέ της κατανάλωσης καφέ, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η λογική κατανάλωση καφέ είναι η βάση για την απόλαυση όλων αυτών των οφελών, ενώ η υπερβολική κατανάλωση καφέ μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις.

Read 431 times Last modified on Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 12:52
Rate it
(0 votes)