Το νερό είναι απαραίτητο για την καθημερινή μας ζωή και η ενυδάτωση είναι σημαντική για τη διατήρηση της καλής υγείας. Το πόσιμο νερό είναι ένας εύκολος τρόπος για να παραμείνετε ενυδατωμένοι και η χρήση ψύκτη νερού είναι ένας βολικός τρόπος για να παρέχετε καθαρό, αναζωογονητικό νερό στο σπίτι ή το γραφείο σας.

Αλλά με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, πώς επιλέγετε τον καλύτερο ψύκτη νερού για τις ανάγκες σας; Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τους διαφορετικούς τύπους ψύκτη νερού, τα χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε και πώς να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το σπίτι ή το γραφείο σας.

Γιατί να τοποθετήσετε τον ψύκτη νερού της Emelia

Τοποθετώντας τον θερμοψύκτη Ebac της Emelia, αναβαθμίζετε τον επαγγελματικό σας χώρο, αποδεικνύοντας τη φροντίδα με την οποία χειρίζεστε τις ανάγκες του προσωπικού και των επισκεπτών σας. Κατασκευάζεται στην Μεγάλη Βρετανία από την Ebac Water coolers και είναι από τους πιο αξιόπιστους θερμοψύκτες στην Ευρωπαϊκή αγορά.


Ψύκτες Εμφιαλωμένου Νερού

Οι ψύκτες εμφιαλωμένου νερού είναι ο πιο κοινός τύπος ψύκτη νερού. Αυτοί οι ψύκτες νερού χρησιμοποιούν μπουκάλια νερού που παραδίδονται στο σπίτι ή το γραφείο σας. Στη συνέχεια, ο ψύκτης διανέμει το νερό μέσω μιας βρύσης ή της στάθμης. Οι ψύκτες εμφιαλωμένου νερού διατίθενται σε δύο ποικιλίες: top-loading και bottom-loading. Τα ψυγεία άνω φόρτωσης είναι πιο συνηθισμένα και ευκολότερα στην εύρεση.
Ο θερμοψύκτης Ebac της Emelia είναι εύχρηστος και λειτουργικός, καθώς διαθέτει διακόπτες για ζεστό ή κρύο νερό, τα ευαίσθητα σημεία του είναι καλυμμένα ώστε να μην έρχονται σε επαφή με τα χέρια και μετακινείται άνετα, καθώς διαθέτει τροχούς. Επιπλέον, καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο. Συγκεκριμένα οι διαστάσεις του είναι : 1.00cm*0.33xm*0.20cm και έχει μοντέρνο και λιτό σχεδιασμό που ταιριάζει σε όλους τους χώρους.


Χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν ψύκτη νερού

Κατά την επιλογή ενός ψύκτη νερού, υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη. Εδώ είναι μερικά από τα πιο σημαντικά:

1) Φιλτράρισμα

Εάν χρησιμοποιείτε ψυγείο εμφιαλωμένου νερού, βεβαιωθείτε ότι έχει ενσωματωμένο σύστημα φιλτραρίσματος για την αφαίρεση ακαθαρσιών από το νερό.  Ο θερμοψύκτης δικτύου τύπου E-bac της Emelia είναι εξοπλισμένος με 1 φίλτρο νερού Ενεργού Άνθρακα τύπου BIC790 για να απολαμβάνετε σταθερή ποιότητα νερού, χωρίς οσμές, γεύση και χλώριο. ΄Εχει την βέλτιστη συγκράτηση – φίλτρανση σωματιδίων 0.5 micron nominal, που είναι πολύ σημαντικό σε σχέση με άλλα φίλτρα της αγοράς που συγκρατούν μόνο 5 micron. Είναι πιστοποιημένο από την παγκοσμίως κορυφαία Αμερικάνικη εταιρεία φίλτρων MATRIKX (+CR1), και πληροί τις προδιαγραφές της NSF ( USA National Sanitation Foundation ). Η διάρκεια ζωής του φίλτρου είναι 6 μήνες.

2) Ρυθμίσεις θερμοκρασίας

 Αναζητήστε ένα ψύκτη νερού που μπορεί να διανέμει ζεστό και κρύο νερό. Με τους ψύκτες νερού της Emelia, μπορούμε να επιλέξουμε ανάλογα με την επιθυμία μας ζεστό ή κρύο νερό. Το ζεστό ανέρχεται στους 85-95ο C, ενώ το κρύο στους 5-15ο C. Συγκεκριμένα, τοποθετώντας τον θερμοψύκτη Ebac της Emelia πρέπει να γνωρίζετε ότι διαθέτει δύο ποτηροθήκες με χωρητικότητα έως 100 ποτήρια, σε εργονομική θέση στο ύψος του χεριού. Η ποσότητα της δεξαμενής του κρύου νερού ανέρχεται σε 2lt και του ζεστού σε 1lt και φυσικά συμμορφώνεται στα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

3) Σχετικά με την ποιότητα και την ασφάλεια

Οι ψύκτες εμφιαλωμένου νερού της Emelia πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής ένωσης. Η χρήση φιάλης PET είναι η ασφαλέστερη επιλογή έναντι των πλαστικών, καθώς δεν συμβάλλει στην δημιουργία αλλοιώσεων του νερού και της ίδιας της φιάλης. Επιπλέον, η φιάλη νερού είναι καλά ασφαλισμένη, ώστε το νερό να μην έρχεται σε επαφή με τον αέρα, πράγμα που μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης βακτηρίων.
Οι βρύσες προστατεύονται, ώστε οι χρήστες να μην έρχονται σε επαφή μαζί τους και τις μολύνουν. Τακτική συντήρηση με σκοπό τη σωστή απολύμανση των θερμοψυκτών επιβάλλεται κάθε 3-4 μήνες. Η συντήρηση θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τα πρότυπα του Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

4) Σχέδιο

Οι ψύκτες νερού διατίθενται σε διάφορα σχέδια, γι' αυτό επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας. Τώρα μπορείτε να συνδυάστε την αισθητική μαζί με την υγιεινή με τους νέους θερμοψύκτες EBAC από την Emelia. Η Emelia για μια ακόμη φορά καινοτομεί στο χώρο των θερμοψυκτών καθώς δίνει την μοναδική δυνατότητα στον πελάτη να ανανεώσει μοναδικά την εμφάνιση του θερμοψύκτη του με χειροποίητη κατά παραγγελία επένδυση ακρυλικής βαφής στο χρώμα που επιθυμεί και ταιριάζει στον χώρο του. 
Η εταιρεία Emelia απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες που επιθυμούν να δώσουν μια διαφορετική νότα χρωμάτων στο χώρο τους. Το έμπειρο προσωπικό μας μέσα από μια ευρεία παλέτα χρωμάτων σας βοηθάει να μεταμορφώσετε το καινούργιο σας ψύκτη νερού ή να μετατρέψετε τον παλαιό θερμοψύκτη σας με το χρώμα της αρεσκείας σας κάνοντας τον πρωτότυπο.
Μπορείτε να επιλέξετε από τις επιλογές το χρώμα που ταιριάζει στον επαγγελματικό χώρο σας ή στο σπίτι σας και όλα αυτά με μια ενδεικτική χρέωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ακρυλική βαφή που χρησιμοποιούν οι έμπειροι τεχνικοί μας έχει εγγύηση 3 χρόνων.


Κάνοντας την τελική επιλογή σας στον ψύκτη νερού

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε σε έναν ψύκτη νερού, ήρθε η ώρα να κάνετε την επιλογή σας. Τοποθετώντας τον θερμοψύκτη Ebac της Emelia, αναβαθμίζετε τον επαγγελματικό σας χώρο, αποδεικνύοντας τη φροντίδα με την οποία χειρίζεστε τις ανάγκες του προσωπικού, των επισκεπτών και των μελών της οικογένειάς σας.

Σχετικά με την ποιότητα των θερμοψυκτών νερού της Emelia

Οι ψύκτες εμφιαλωμένου νερού πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής ένωσης. Κάνοντας λοιπόν ένα διάλειμμα 5 λεπτών, προκειμένου να πιείτε ένα ποτήρι νερό στον θερμοψύκτη νερού της Emelia και αναζωογονήστε αυτόματα! Επιπλέον η χρήση φιάλης PET είναι η ασφαλέστερη επιλογή έναντι των πλαστικών, καθώς δεν συμβάλλει στην δημιουργία αλλοιώσεων του νερού και της ίδιας της φιάλης.

Read 427 times Last modified on Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 11:12
Rate it
(0 votes)