Η ρύπανση του νερού συμβαίνει όταν επιβλαβείς ουσίες — συχνά χημικές ουσίες ή μικροοργανισμοί— μολύνουν ένα ρέμα, ποτάμι, λίμνη, ωκεανό, υδροφόρο ορίζοντα ή άλλο υδάτινο σώμα, υποβαθμίζοντας την ποιότητα του νερού και καθιστώντας το τοξικό για τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Αυτό το διαδεδομένο πρόβλημα της ρύπανσης των υδάτων θέτει σε κίνδυνο την υγεία μας. Εν τω μεταξύ, οι πηγές πόσιμου νερού μας είναι πεπερασμένες: Λιγότερο από το 1 τοις εκατό του γλυκού νερού της γης είναι πραγματικά προσβάσιμο σε εμάς. Σημαντικό πλεονέκτημα στους θερμοψύκτες νερού της Emelia είναι η επιλογή της επωνυμίας εμφιαλωμένου νερού που επιθυμούμε. Επίσης, οι θερμοψύκτες νερού της Emelia καταλαμβάνουν μικρό χώρο, αυτό κάνει την μετακίνηση τους πιο εύκολη.
 

Ποιες είναι οι αιτίες της ρύπανσης των υδάτων;

Το νερό είναι ευάλωτο στη ρύπανση. Γνωστό ως «καθολικός διαλύτης», το νερό μπορεί να διαλύσει περισσότερες ουσίες από οποιοδήποτε άλλο υγρό στη γη. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που το νερό μολύνεται τόσο εύκολα. Τοξικές ουσίες από αγροκτήματα, πόλεις και εργοστάσια διαλύονται εύκολα και αναμειγνύονται με αυτό, προκαλώντας ρύπανση του νερού. Το εμφιαλωμένο νερό στους θερμοψύκτες νερού της Emelia απολυμαίνεται με όζον, το οποίο είναι άγευστο, άοσμο και ασφαλές για την υγεία χωρίς να αλλοιώνει την ποιότητα του νερού, σε αντίθεση με το νερό βρύσης που απολυμαίνεται με χλώριο. Επιπλέον, μπορούμε να επιλέξουμε ανάλογα με την επιθυμία μας ζεστό ή κρύο νερό στους θερμοψύκτες νερού της Emelia. Το ζεστό ανέρχεται στους 85-95ο C, ενώ το κρύο στους 5-15ο C.

πηγές μόλυνσης νερού
Ο γεωργικός τομέας είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής παγκόσμιων πόρων γλυκού νερού, με τη γεωργία και την κτηνοτροφική παραγωγή να χρησιμοποιεί περίπου το 70 τοις εκατό των αποθεμάτων επιφανειακών υδάτων της γης, αλλά είναι επίσης ένας σοβαρός ρυπαντής των υδάτων. Σε όλο τον κόσμο, η γεωργία είναι η κύρια αιτία υποβάθμισης των υδάτων.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η γεωργική ρύπανση είναι η κορυφαία πηγή μόλυνσης στα ποτάμια και τα ρέματα, η δεύτερη μεγαλύτερη πηγή στους υγροτόπους και η τρίτη κύρια πηγή στις λίμνες.
Είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας μόλυνσης των εκβολών ποταμών και των υπόγειων υδάτων. Κάθε φορά που βρέχει, λιπάσματα, φυτοφάρμακα και ζωικά απόβλητα από αγροκτήματα και κτηνοτροφικές επιχειρήσεις ξεπλένουν θρεπτικά συστατικά και παθογόνους παράγοντες - όπως βακτήρια και ιούς - στις υδάτινες οδούς μας. 
Επιπλέον, οι βρύσες θα πρέπει να προστατεύονται, ώστε οι χρήστες να μην έρχονται σε επαφή μαζί τους και τις μολύνουν. Το γεγονός ότι οι θερμοψύκτες νερού της Emelia δεν έρχονται σε επαφή με σωληνώσεις τους καθιστά καθαρούς και απαλλαγμένους από βλαβερά για την υγεία στοιχεία όπως μικρόβια, βακτήρια, βαρέα μέταλλα. Οι θερμοψύκτες νερού σας προσφέρουν δροσερό, φρέσκο και ποιοτικό νερό. 

 


Σχετικά με την ποιότητα των θερμοψυκτών νερού της Emelia

Οι ψύκτες εμφιαλωμένου νερού πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής ένωσης. Κάνοντας λοιπόν ένα διάλειμμα 5 λεπτών, προκειμένου να πιείτε ένα ποτήρι νερό στον θερμοψύκτη νερού της Emelia και αναζωογονήστε αυτόματα! Επιπλέον η χρήση φιάλης PET είναι η ασφαλέστερη επιλογή έναντι των πλαστικών, καθώς δεν συμβάλλει στην δημιουργία αλλοιώσεων του νερού και της ίδιας της φιάλης.

Read 686 times Last modified on Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 13:34
Rate it
(0 votes)