Προσέχετε την υγεία σας – ασκείτε, έχετε μια υγιεινή διατροφή και διατηρείτε τη σωστή υγιεινή. Επίσης, προσπαθείτε να πίνετε τη σωστή ποσότητα νερού που χρειάζεται το σώμα σας. Έχετε όμως σκεφτεί την ποιότητα του νερού που πίνετε καθημερινά για να παραμείνετε ενυδατωμένοι; Το νερό που πίνετε και η ποιότητά του, σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους υγείας σας ή δρα εναντίον τους; 

Το νερό της βρύσης περιέχει πολλούς ρύπους και η συνεχής κατανάλωση αυτών θα μπορούσε να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία. Αντιθέτως το φιλτραρισμένο νερό από τους θερμοψύκτες Emelia σας προσφέρει μοναδική ποιότητα κα γεύση νερού χάρη των φίλτρων ενεργού άνθρακα που διαθέτει. 

 

Ποια είναι όμως τα οφέλη που απολαμβάνουμε όταν καταναλώνουμε φιλτραρισμένο νερό 

 

Παρακάτω σας παραθέτουμε 7 λόγους για τους οποίους η συμβολή του φιλτραρισμένου νερού, παίζει κύριο ρόλο στην υγεία και την καθημερινότητά μας.
 

1) Το Φιλτραρισμένο νερό είναι απαλλαγμένο από χημικά 

Το νερό βρύσης ο νερό της βρύσης έχει ρυπαντές από τη γεωργία όπως πχ φυτοκτόνα,  και λιπάσματα, βιομηχανικούς ρύπους, χημικές ουσίες αστικών απορροών (εκπομπές αυτοκινήτων, επιφάνειες δρόμων, φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα προσωπικής φροντίδας, επιβραδυντικά φλόγας) και χημικά επεξεργασίας νερού (απολυμαντικά υποπροϊόντα όπως τριαλομεθάνια και αλογονοοξικά οξέα).

Σε αντίθεση, το φιλτραρισμένο νερό είναι απαλλαγμένο από επιβλαβείς χημικές ουσίες και άλλους ρύπους του νερού. Αυτό σημαίνει ότι δεν περιέχει τοξικούς μικροοργανισμούς όπως μικρόβια και βακτήρια λόγω του συστήματος αντίστροφης όσμωσης. Συγκεκριμένα, το σύστημα βοηθάει στην απομάκρυνση του 99% των ρύπων που βρίσκονται στο νερό της βρύσης, συμπεριλαμβανομένων μετάλλων όπως αρσενικό, μόλυβδος, χαλκός, σίδηρος, κάδμιο και εξασθενές χρώμιο, βιομηχανικά και φαρμακευτικά υποπροϊόντα όπως φυτοφάρμακα ή ορμόνες, χλώριο και χλωραμίνη, PFOS και PFOA (Σουλφονικό υπερφθοροκτάνιο και υπερφθοροοκτανικό οξύ), ιζήματα και σωματίδια.

 

2) Απορροφήστε θρεπτικά στοιχεία με φιλτραρισμένο νερό 

Η κατανάλωση φιλτραρισμένου νερού είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση της απορρόφησης θρεπτικών συστατικών στο σώμα μας. Όταν πίνετε αφιλτράριστο νερό με σημαντική ποσότητα ρύπων, το σώμα σας πρέπει να εργαστεί σκληρότερα για να απαλλαγεί από τους ρύπους. Ως αποτέλεσμα, ο ρυθμός απορρόφησης νερού και θρεπτικών συστατικών από τα κύτταρα μειώνεται. Η κατανάλωση φιλτραρισμένου νερού βελτιώνει την απορρόφηση των μετάλλων και τη γενική υγεία του σώματος.

Το φιλτραρισμένο νερό συνεπώς βοηθά στην επιτάχυνση του μεταβολισμού. Επομένως όταν πίνετε φιλτραρισμένο νερό από τους θερμοψύκτες Emelia, ο οργανισμός σας μεταβολίζει σωστά τις τροφές και σας χαρίζει ένα υγιές σώμα.

 

3) Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με φιλτραρισμένο νερό

Ένα μυστικό μιας υπέροχης επιδερμίδας είναι η σωστή ενυδάτωση. Η υψηλή ημερήσια πρόσληψη από φιλτραρισμένο νερό θα κάνει θαύματα στο δέρμα σας. Επιπλέον έχει αποδειχτεί ότι το φιλτραρισμένο νερό θα σας αφήσει πιο λαμπερά μαλλιά, πιο δυνατά νύχια και πιο απαλό δέρμα. Ξεχάστε, λοιπόν, τα ακριβά καλλυντικά προϊόντα και χρησιμοποιείστε θερμοψύκτες Emelia με φίλτρο ενεργού άνθρακα για ένα περιποιημένο και λαμπερό δέρμα.

 

4) Αποτοξίνωση σώματος με φιλτραρισμένο νερό 

Με την αύξηση της κατανάλωσης ανθυγιεινών σνακ, χημικών ουσιών και άλλων τοξινών, η τακτική αποτοξίνωση του σώματος είναι κρίσιμη. Το σωστά φιλτραρισμένο νερό είναι απαραίτητο για την αποτοξίνωση του σώματος. Όταν καταναλώνετε φιλτραρισμένο νερό απομακρύνετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας και συμβάλλετε στην ομαλή λειτουργία όλων των οργάνων του σώματός σας.

 

5) O Θερμοψύκτης με φιλτραρισμένο νερό είναι πιο οικονομικός

Εάν έχετε βαρεθεί να αγοράζετε συνεχώς εμφιαλωμένο νερό, ένας θερμοψύκτης EBAC με  σύστημα φιλτραρίσματος θα σας εξοικονομήσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό μακροπρόθεσμα. Οι θερμοψύκτες Emelia είναι μια αξιόλογη επένδυση που θα είναι ωφέλιμη για τον προϋπολογισμό σας αλλά και για την υγεία σας, καθώς προσφέρουν φιλτραρισμένο νερό ανά πάσα ώρα και στιγμή.

 

6) Το φιλτραρισμένο νερό έχει πιο καθαρή γεύση 

Το φιλτραρισμένο νερό έχει πιο φρέσκια και καθαρή γεύση, αφού τα φίλτρα αφαιρούν το χλώριο και τα βακτήρια που μπορούν να κάνουν το νερό της βρύσης να έχει επίπεδη ή χημική γεύση. Επιπλέον, το φιλτραρισμένο νερό, όχι μόνο έχει καλύτερη περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία από το νερό της βρύσης, αλλά και σχεδόν ουδέτερη τιμή pH, που κάνει το νερό ιδιαίτερα ευχάριστο στην κατανάλωση. Μπορείτε να το δοκιμάσετε όχι μόνο όταν πίνετε μόνο νερό, αλλά το μαγνήσιο λειτουργεί επίσης ως φορέας γεύσης και βελτιώνει τη γεύση του τσαγιού και του καφέ.

 

7) Φιλικό προς το περιβάλλον 

Ένα άλλο πλεονέκτημα όταν κάνετε εγκατάσταση θερμοψύκτη Emelia με φιλτραρισμένο νερό είναι ότι μπορείτε να γλιτώσετε από ένα ταξίδι στο κατάστημα ποτών και αντ' αυτού να απολαύσετε νόστιμο νερό στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας. Υποστηρίζετε την το περιβάλλον χρησιμοποιώντας φιλτραρισμένο νερό , μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική και βιώσιμη λύση που καταφέρνει να μειώσει την χρήση πλαστικών μπουκαλιών. Το πλαστικό έχει γίνει εδώ και καιρό περιβαλλοντικό πρόβλημα. Εξάλλου, το πλαστικό βρίσκει το δρόμο του στη φύση, στους ωκεανούς και τελικά καταλήγει στην τροφική μας αλυσίδα. Με ένα θερμοψύκτη Emelia εξοικονομείτε πλαστικό και προστατεύετε το περιβάλλον μέρα με την μέρα, απλά και μόνο κάνοντας την διαδρομή λίγων βημάτων από το γραφείο σας μέχρι τον θερμοψύκτη.

 

Εμπιστευτείτε τους θερμοψύκτες Emelia και θωρακίστε τον οργανισμό σας με την βοήθεια φιλτραρισμένου νερού! 

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα της ύπαρξης ενός θερμοψύκτη νερού που σχετίζονται με την υγεία. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της κατανάλωσης φιτραρισμένου νερού είναι η βελτίωση των πνευματικών και σωματικών ικανοτήτων. Το καθαρό νερό από θερμοψύκτη ενισχύει την αποδοτικότητα των εργαζόμενων, αθλητών, παιδιών κατά 30% επιτρέποντάς στο σώμα και στο μυαλό να αντέχει περισσότερες ώρες, δουλειάς, διαβάσματος, άθλησης. Έτσι πολλές επιχειρήσεις και σχολεία επενδύουν στην εγκατάσταση θερμοψύκτη νερού την εποχή την άνοιξης ώστε να διασφαλίσουν ότι το προσωπικό ή φοιτητές τους θα έχουν την ευκαιρία να καταναλώνουν αρκετό ποιοτικό νερό καθημερινά και θα μπορούν να απολαύσουν στο έπακρο την καθημερινότητα, καταπολεμόντας όλες τις ασθένεις και να διατηρούν την υγεία τους στην καλύτερη κατάσταση.

Read 1104 times Last modified on Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 13:03
Rate it
(0 votes)